Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yeliz_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
239
1
46
İzmir
...

arkadaşlar... bazı özel sebeplerden dolayı bir süre aranızda olamayacağım... tavsiyelerimin işe yaradığını görüceksiniz.. kendinize zaman tanıyın... dert etmeyin.. geçicekler... aklınıza hep şunu getirin hayatta asla telafisi olmayan şeyler yaşanıyor... çok daha büyük acılar yaşanabiliyor... ben iki sivilce için kendimi üzemem deyin... görüceksiniz... yok olucaklar... umudunuzu kaybederseniz dönün bu topicteki tüm msjlarımı okuyun... size gerekli olan herşeyi bulacaksınız...

hepiniz allaha emanet olun... iyileşeceğinize inanın... tavsiyelerime harfiyen uyun... bi gün döndüğümde hepinizi iyileşmiş bulmak istiyoıum...

bir de dualarınızı benden eksik etmeyin...

....

Son düzenleme:
bence okadar uğrasmak yerine %100 bitkisel olan Amwayin hem deterjan hem kişisel bakım hem kozmetik ürünlerini kullanın böyle bi tasanızda olmasın.ınanmayanlar labaratuarlarda test ettirebilir.

bence okadar uğrasmak yerine %100 bitkisel olan Amwayin hem deterjan hem kişisel bakım hem kozmetik ürünlerini kullanın böyle bi tasanızda olmasın.İnanmayanlar labaratuarlarda test ettirebilir.

evet her cilt için herşey faydalı olmayabiliyor. ama ben artık denenemekten yanayım.. yüzümün eski halini bilseydin aynaya bakamıyordum resmen...

çok şükür ki artık çok hafif belli belirsiz izlerim dışında hiçbirşey kalmadı.. keşke daha önceden bıraksaymışım bu kadar uğraşmasaymışım...

ayrıca yüzde yüz bitkisel bişe kesinlikle yoktur arkadaşlar. kimya mühendisleri de bunu söylüyor. çünkü içeriğin bozulmadan rafta dayanması için mutlaka ve mutlaka kimyasal konuluyormuş.. bilginize...

bende o jellermiş peelinglermiş onları kullandığımdan beri sivilce sorunuyla uğraşıyodum çok değildi ama genede canımı sıkıyodu hiç bişi kullanmamaya karar verdim sadece dove la yıkıyorum bu kadar garnier in 3 ü 1 arada formülünü uyguluyorum oda ayda 1 2 defa

valla bugun sacimi yikarken dusunuyodum bnu. sarimsak fln bi suru yag fln var sampuanmda -tatlicadiarzu- sonucta akiyo ddgn gbi ddm cildime zarar veryo olablrmiim bi taraftan dye hay gozunu seviim laelaelaelaelae

kesinlikle inaniyorm soyledgne! ama sabun kullanma taraftari degilim be canim boshayallersmile gull suyu aldim 2 gundur kullaniyorum en guzel yani saf ve dogal! olumunekankayizsmile tesekkurler deneyimlerini paylastgn icin.. gercekten kizlari bilemicem ne hissettler okurken inandilarmi ? lakin huzur dolu bi yaziydi vallahi ohaoldumsmile en azindan hissederek okudum cnm tskler zemuszemus

valla bugun sacimi yikarken dusunuyodum bnu. sarimsak fln bi suru yag fln var sampuanmda -tatlicadiarzu- sonucta akiyo ddgn gbi ddm cildime zarar veryo olablrmiim bi taraftan dye hay gozunu seviim laelaelaelaelae

kesinlikle inaniyorm soyledgne! ama sabun kullanma taraftari degilim be canim boshayallersmile gull suyu aldim 2 gundur kullaniyorum en guzel yani saf ve dogal! olumunekankayizsmile tesekkurler deneyimlerini paylastgn icin.. gercekten kizlari bilemicem ne hissettler okurken inandilarmi ? lakin huzur dolu bi yaziydi vallahi ohaoldumsmile en azindan hissederek okudum cnm tskler zemuszemus

canım benim teşekkürler... ben yaşadığım şeyi yazdım. denemek herkesin kendi elinde. neticede şunu sürün bunu kullanın demiyorum. sadece yüzünüze şampuan deydirmeyin diyorum.. ayrıca gül suyu çok iyi bi çözüm hatta en iyi çözüm... makyajımı çıkardıktan sonra sürüyorum ben çok rahatlatıyo yüzümü...

sabun konusunda haklı olabilirsin.. ben dove de kullandım zamanında çok kurutmuştu nefret etmiştim. palmolive pure casmireyi de tesadüfen keşvettim. yüzüm doğal dengesinde şimdi. ama başkasına da aynı gelicek die bi şart yok tabikide.

pure zone den tut clean&clear deep clean kükürtlü sabun ne ararsan kullandımm hepside yüzümü daha beter etmekten başka hiçbişeye yaramadı :sinifsinif:

kullandigim tum urunleri yermis bulundun kaydirigubbakcemile3 ya tmm birakcam peelingmis cart mis curt mus boshayallersmile .. denicem valahi opuyorm kocaman :kedi: boshayallersmile

yeliiiiz uc gel delikafadulden

bepanthen nemlendirici kullandnmi hiic? almayi dsuunyorm tatile gtmeden tertemz olcm ins islemlerimi hizlandiryormda :lepi:

cnm bephanten nemlendirici daha çok sivilce yapıyor su bazlı nemlendiricileri öneririm

ayrıca doğal olan herşey yararlı değildir, yılan zehirleri de %100 doğal sonuçta ama sonuçları farklı
herşeyin bi yararı olduğu gibi başka yönden bir zararı olabiliyor....

hadi yaa :sinifsinif: onun icinde su bazli fln yazmislarda kizceler ondan ddm :umursamaz: nessseeee ccnm cok sagol

arkadaşlar bende bi bilgi payşlaşayım.kullandığımız şampuanların içine çam terebenti ni damlatırsak şampuanın içindeki kimyasalları etkisiz hale getiriyormuş.kanal 7 de bi doktor açıkladı.ha ikbalin programında duydum.aktarlarda var.bende hemen alıp deneyecem.

ayrıca ben elma sirkesi kullanıyorum.sivilcelere pamukla sürüyorum.alnımda vardı ağrılı ve kırmızı ve büyük(ambulans ışığı gibi)kaydirigubbakcemile3 valla küçülttü ve rengi değişmeye başladı.

bayanlar bazen aradığımız cevaplar çok basit olabiliyor.yeter ki her sorunumuzu büyütmeyelim dimi.:olmaz:

kesinlikle katılyorum
ananem teyzem kimyasal şeylere çok karşıdır
düşünün yüzlerine bi krem dahi sürmemişler.ananem 70 yaşında çok çok az bi kırışığı vardır sadece
bi ara fena sarmıştım bu peelinglere kremlere ama yüzüm delik deşik oldu:(
artık kullanmıyorum hiç birini
şampuan konusundada çok haklısın canım bildiğin kimyasal yani hepsi

yeliiiiz uc gel delikafadulden

bepanthen nemlendirici kullandnmi hiic? almayi dsuunyorm tatile gtmeden tertemz olcm ins islemlerimi hizlandiryormda :lepi:

geldim kuzum geldiiimmmm kaydirigubbakcemile3

vala bepantenenin merhemini kullandım roaccutane kullanırken dudaklarım ve yüzüm tanınmıcak hale geldiği içinkaydirigubbakcemile

neyse şöyle bi öneri sunabilirim tüm arkadaşlara ve en başta sevgili zahiriciğime :3:

"bepantene plus" var antiseptik özelliği olan. fiyatı 4,5 tl olması lazım. eczaneden reçetesiz alınabilen bişey. bunu zaman zaman malum dönemlerde yüzümde bir iki çıkan sivilce oluyor ya da yanlışlıkla şampuan akıttığım yerde en geç iki gün içinde çıkıyo zaten :delphin: o zamanlar sivilcenin üzerine sürüyorum geceden sabah bi kalkıyorum fosss diye inmiş bizimki kaydirigubbakcemile2 zamanında izlerimde sürmüştüm aynı zamanda iyi de nemlendiriyor. gözlerimin çevresine sürmemek kaydıyla geceden sürüp sabah yıkamıştım hem izlerim geçti hem de sivilceler yok oldu. ama çok önemli bi nokta var BUNU SÜRDÜĞÜN ZAMAN KESıNLıKLE SABUN YIKAMA JELı DUŞ JELı VS GıBı BıŞEYLE YIKAMA YÜZÜNÜ. BU TıP ŞEYLER BEPANTENE PLUSLA GEÇıMSıZDıR. ve kaş yaparken göz çıkarırsın. zaten direk bol suyla yıkayınca çıkıyor çok büyük ölçüde. zaten kalanı da emiliyor. EĞER ıLLE ECZANE BAZLI Bı ÜRÜN KULLANCAM SONRADA SABUNLA FOŞURDATA FOŞURDATA YIKICAM DıYOSAN BEPANTENE MERHEM SÜR. istediğin şekilde yıkarsın yüzünü. bepantene plusu bir kaç gün yapabilirsin ya da ara verip yapabilirsin ya da gerektiği zaman. şuan sadece berlli belirsiz delikler var yüzümde çok dikkatli bakmak gerekio görmek için ben bile zor görüyorum zemuszemus zaten onlar içinde bi çözüm yok malesef. onun haricinde süperim süper delikafadulden ama yinede dediğim gibi kimyasaldan yana değilim. ama yine de illa da nemlendiricem diyosan eczana ürünü kullan bepantene iyi bi çözüm. bepanthol de var ama hiç denemedim. ilaç mümessili bi arkadaşım var kozmetikten nemlendirici alacağına hametanı sür yat sabah yıka diyo yerimseniben

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bi bilgi payşlaşayım.kullandığımız şampuanların içine çam terebenti ni damlatırsak şampuanın içindeki kimyasalları etkisiz hale getiriyormuş.kanal 7 de bi doktor açıkladı.ha ikbalin programında duydum.aktarlarda var.bende hemen alıp deneyecem.

ayrıca ben elma sirkesi kullanıyorum.sivilcelere pamukla sürüyorum.alnımda vardı ağrılı ve kırmızı ve büyük(ambulans ışığı gibi)kaydirigubbakcemile3 valla küçülttü ve rengi değişmeye başladı.

canım benim şimdiden geçmiş olsun diyeceğim. ki geçsinler :)

elma sirkesi sivileler üzerinde etkili evet. ama sirkenin eritici ve deforme edici bir özelliği var. zaten turşulara ne yaptığınız biliyoruz sempatiksalakcinni bir de cilt yaşlanmasına sebep oluyor. bunu biliyormuydunohaoldumsmile

çam terebentini ilk kez duydum ne derece faydalı bilemicem. cesaret edebilirsen dene tabi. ben kendimce hiç yüzüme şampuan deydirmemekten yanayım.

ayrıca bi önerim daha olacak benim vücudumda sivilcem yoktu hiç olmadı. ama sırtında omzunda vs olan arkadaşlar varsa bebek şampuanı kullansın saçları biraz zor açılır ama bunun için de durulanmayan bakım kremleri var hatta sprey olanını kullanırsınız duştan çıkınca sıkarsınız saçınızı yana atıp kolayca taranır. bebek şampuanlarının phı biraz daha düşüktür. bizim için yapılan şampuanlar kadar da fazla kimyasal içerdiğini sanmıyorum. bu konudada KOMİLİ yeni bi şampuan çıkardı bence güvenilirdir. yılların markası. bi de zeytin yağlı oluşu besleyici anlamına gelir. umarım hepiniz kurtulursunuz. estetik görüntüsünü geçtim verdiği acı felaket bişey. ben yüzümü yıkayamazdım. aylarca sırt üstü uyudum yastığa yanağım deyince uykudan uyanıyodum. o derece felaketti. heryer kan revan içinde kalıyodu. çok çektim çookk :sinifsinif:

geldim kuzum geldiiimmmm kaydirigubbakcemile3

vala bepantenenin merhemini kullandım roaccutane kullanırken dudaklarım ve yüzüm tanınmıcak hale geldiği içinkaydirigubbakcemile

neyse şöyle bi öneri sunabilirim tüm arkadaşlara ve en başta sevgili zahiriciğime :3:

"bepantene plus" var antiseptik özelliği olan. fiyatı 4,5 tl olması lazım. eczaneden reçetesiz alınabilen bişey. bunu zaman zaman malum dönemlerde yüzümde bir iki çıkan sivilce oluyor ya da yanlışlıkla şampuan akıttığım yerde en geç iki gün içinde çıkıyo zaten :delphin: o zamanlar sivilcenin üzerine sürüyorum geceden sabah bi kalkıyorum fosss diye inmiş bizimki kaydirigubbakcemile2 zamanında izlerimde sürmüştüm aynı zamanda iyi de nemlendiriyor. gözlerimin çevresine sürmemek kaydıyla geceden sürüp sabah yıkamıştım hem izlerim geçti hem de sivilceler yok oldu. ama çok önemli bi nokta var BUNU SÜRDÜĞÜN ZAMAN KESİNLİKLE SABUN YIKAMA JELİ DUŞ JELİ VS GİBİ BİŞEYLE YIKAMA YÜZÜNÜ. BU TİP ŞEYLER BEPANTENE PLUSLA GEÇİMSİZDİR. ve kaş yaparken göz çıkarırsın. zaten direk bol suyla yıkayınca çıkıyor çok büyük ölçüde. zaten kalanı da emiliyor. EĞER İLLE ECZANE BAZLI Bİ ÜRÜN KULLANCAM SONRADA SABUNLA FOŞURDATA FOŞURDATA YIKICAM DİYOSAN BEPANTENE MERHEM SÜR. istediğin şekilde yıkarsın yüzünü. bepantene plusu bir kaç gün yapabilirsin ya da ara verip yapabilirsin ya da gerektiği zaman. şuan sadece berlli belirsiz delikler var yüzümde çok dikkatli bakmak gerekio görmek için ben bile zor görüyorum zemuszemus zaten onlar içinde bi çözüm yok malesef. onun haricinde süperim süper delikafadulden ama yinede dediğim gibi kimyasaldan yana değilim. ama yine de illa da nemlendiricem diyosan eczana ürünü kullan bepantene iyi bi çözüm. bepanthol de var ama hiç denemedim. ilaç mümessili bi arkadaşım var kozmetikten nemlendirici alacağına hametanı sür yat sabah yıka diyo yerimseniben

yok anam hiiic bi halt kullanmicam cildim kendni yenileymiyo bnm yuzumden :umursamaz:

kendi halinde gecsin birakiyorm oooh kaydirigubbakcemile5

ben de onu diyorum işte canımmmsositososito

BAZEN HıÇBıRŞEY YAPMAMAK, BıŞEY YAPMAKTAN DAHA ıYıDıRyerimseniben

sonuçta dediğin gibi kendini yenileyebilen varlıklarız çok şükür :) al sana doğallığın en alaası :lepi:

zahiricim canım yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum msjını gördüm burdan cvplayayım dedim işallah görürsün..

kuzum bana da aynı muameleler yapıldı. kuzenlerim teyzelerim vs. herkesin her dediğini yapmaktan yüzüm tanınmicak hale geldi. roaccutane bile kullandım. ki hayatımı alt üst etti o ilaç. her açıdan..

her neyse işte 1,5 sene önce erkek arkadaşımın baskısıyla herşeyi bırakmaya karar verdim. bu tip şeylere müdehale etmeye çok karşı olduğundan o hiç bişe kullanmadı. gel dedi sen de bişe yapma artık. bakalım bi nolcak. şampuan olayını da keselim. ki ben kesemedim saçlarım çok uzun ve kıvırcık olduğundan. sonra kendime göre böle bi yöntem geliştirdim ve başarılı oldum. saçlarımı şampuanlıyorum ama kesinlikle yüzüme değdirmiyorum.

bunun haricinde hiç bişe kullanma kuzum bence. bırak biraz kendi haline. bol bol sıvı tüket. kesinlikle asitli şeyler kullanma bu çok önemli. siyah çaydan kahveden sigaradan(kullanıyorsan eğer) alkolden uzak dur..

bak görüceksin en fazla 3 hafta sonra ah yelizim nerden geldin sen diceksinopuyorumnanaktan

yüzünü çok elleme. saçlarını değdirme. saçlar hava kiri ve mikrobu çok fazla tutar. özellikle elleme ki deforme etme daha fazla. çok şiş irinli olan varsa çok hafif içini boşaltabilirsin eğer çok acı veriyorsa. onun haricinde eğer çok fazlaysa bepantene plus al eczaneden 4,5 tl fiyatı onu sür. ama gözlerine temas ettirme. çok faydasını görceksin. gece yatarken sürüp 15 dkka bekleyip yat. biraz emsin yani. bir kaç gün yap bunu ama sabun sakın sürme. yani bepanteni yıkarken sürme. sonra gün içerisinde yıkayabilirsin. gül suyuna devam et.

allah yardımcın olsun. bi fotonu falan görme imkanım olsaydı daha da yardımcı olabilirdim. yine de elimden geldiği kadar yardımcı olucam canım. allahın izniyle kurtulcaksın sen de :(

gosteririm anam sempatiksalakcinni cok ilerleme kaydettm aslnda ya bn gecicene inanyorm kndmi motive edyorm duzenli bakmimi yapyorm. asitli sylerden nfret ederm sigara alkol fln isim olmaz kaydirigubbakcemile2 boool su icmeye basladm kil maskesi yapyorm extra olark su patatesli kurler fln kaydirigubbakcemile3 baya guzel oluyodu.. pudrayla aspirini deniim bde demistim ona da yorum yaparsaaan kankam olrsn olumunekankayizsmile :1:

cnm dyorm ya bn kndmi astim ama cevrem sagolsun bde kuzenlerm gelck yurt dsndan 1 haftaya kdr fondoten kullanmak istemyorm hep brlkte olcaz ama dogal gornmek istyorm. sampuan isini kesnlkle denicem sbh dusundm sabunmu kullansam acep dye kaydirigubbakcemile3 bnde kviircikim ve uzunum :kedi:

tesekkrler bitaneeem :asigim:

Back
X