canım bu rocauttan ne gibi zararlar werdi vücuduna bne de onu merak ettim
bnm annem kullandı bi zararı olmadı
acaba sonradan mı çıkıo zararı??
yukarıda biraz bahsettim ama anlat anlat bitmez gerçekten.
sonradan öğrendim organ kaybı ve ölümlere sebep oluyormuş. psikolojiyi ileri derece etkileyip intiharlara sebep oluyormuş..
ki gerçektende "nasılsın" gibi insanca bir soruya bile kükreyerek cvp veriyodum ben ki normalde asla öle biri değilimdir..
onun haricinde derim aşırı yırtıkdı kullanırken. elimi sabunla bile yıkayamaz oldum. değilki bulaşık yıkamak falan imkansızdı yani..
tencereleri bile makineye atıyodum. elim en ufak deterjana deysin resmen etim yırtılıyodu çizgi çizgi..
kuzenim de kullandı sürekli düşüp düşüp bayılıyo. bu ilaçtan sonra oldu onunda. ve nedenini bulamadılar hala.
bende de vücudumda çok ciddi tüylenmeler oldu. hele sabahları ağrılarla uyanmak berbat bişeydi.. kolesterolümü 197lerde gördüm... hepsi yan etiklerimiş zaten. o kadar yüksek kolesterol hem de 7 ay boyunca... mutlaka bi hasar bırakacağı kesindi zaten...
roaccutane kullanırken belimi sakatladım.. ki 6 kiloluk bi ağırlığın bunu yapabilmesi çok saçmaydı.. vücut direncim düşmüştü ve kemiklerimi de zayıflatmış zaten sürekli kemik ağrısı çekiyodum. belimde şuan ciddi hasar var. umarım fıtığa çevirmez diye dua ediyorum. uzun süre ayakta kaldığımda ağır kaldırdığımda falan belimde bi kemik gibi bişey dışarı doğru çıkıyor. ve dokunduğunda eline geliyor... bi de şu hiç bitmeyen baş ağrıları... hala daha tutturdumu 1 hafta sürdürüyo.. yatıyorum kafamı kaldıramıyorum..
ya anlat anlat bitmez.. turp gibiydim o ilacı kullanmadan önce. tek derdim yüzümdeki sivilcelerdi.. bi kullandım o ilacıı dünyam tersine döndüü...