Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarrrr kuzumu sıneklerr yıooo cok sınırım bozuk ya camlarda sıneklıkte var ama nasıl gırıyo ewe bılmıorum delı olucam... Sız ne gıbı onlemler alıyorsunuz nolurr fıkır werın
Kızlarrrr kuzumu sıneklerr yıooo cok sınırım bozuk ya camlarda sıneklıkte var ama nasıl gırıyo ewe bılmıorum delı olucam... Sız ne gıbı onlemler alıyorsunuz nolurr fıkır werın
tabletlerin zararlı olduğunu ben de duymuştum ama ne kadar doğru bilemem... bir ara sivrisinek kovucu aparatlar görmüştüm , kulağımızın işitemeyeceği frekansta ses dalgaları yayarak sinekleri kovuyormuş... bebek ürünleri satan sitelerin birinde görmüştüm..
tabletlerin zararlı olduğunu ben de duymuştum ama ne kadar doğru bilemem... bir ara sivrisinek kovucu aparatlar görmüştüm , kulağımızın işitemeyeceği frekansta ses dalgaları yayarak sinekleri kovuyormuş... bebek ürünleri satan sitelerin birinde görmüştüm..
mrb canım aynı sorun bizdede vardı eşim veteriner den bi ilaç aldı eve sıktık hiç kokumusu yoktu insan sağlığına hiç zararı yokmuş fazla pahalıda değil kesin sonuç verdi