Premature Bebekler Siwri sinek katlıamı!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

berentos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
261
8
46
İstanbul
Kızlarrrr kuzumu sıneklerr yıooo cok sınırım bozuk ya:( camlarda sıneklıkte var ama nasıl gırıyo ewe bılmıorum delı olucam... Sız ne gıbı onlemler alıyorsunuz nolurr fıkır werın

Pis sinekler:47:Canım en iyi cozüm sıvi raidler vsr ya prize takïlan,mutlaka onlardan al sinek minek derdin kalmaz.

Kızlarrrr kuzumu sıneklerr yıooo cok sınırım bozuk ya:( camlarda sıneklıkte var ama nasıl gırıyo ewe bılmıorum delı olucam... Sız ne gıbı onlemler alıyorsunuz nolurr fıkır werın

tabletlerin zararlı olduğunu ben de duymuştum ama ne kadar doğru bilemem... bir ara sivrisinek kovucu aparatlar görmüştüm , kulağımızın işitemeyeceği frekansta ses dalgaları yayarak sinekleri kovuyormuş... bebek ürünleri satan sitelerin birinde görmüştüm..

tabletlerin zararlı olduğunu ben de duymuştum ama ne kadar doğru bilemem... bir ara sivrisinek kovucu aparatlar görmüştüm , kulağımızın işitemeyeceği frekansta ses dalgaları yayarak sinekleri kovuyormuş... bebek ürünleri satan sitelerin birinde görmüştüm..

tsk ederım hemen arastırıcam

mrb canım aynı sorun bizdede vardı eşim veteriner den bi ilaç aldı eve sıktık hiç kokumusu yoktu insan sağlığına hiç zararı yokmuş fazla pahalıda değil kesin sonuç verdi

Back
X