Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakası omzu açık canım daha kapalı bişey arıyorum resimdeki gibi ortama pek uymazBende var....yukleyeyim.....
Bunlar 120 tl idi ama modagrama bakmıştım da kısa ya da Sırtı falan açıklar vardı belki gelmiştir tekrar arada bakayımModagramda gecen bu tarz elbiseler 60 tlden basliyordu cok begendiklerim oldu ama nerede.bullanayim diye almadim. Bence bir bakman lazim hala var mi bilmiyorum ama..
Cook Guzel uzunlar vardi siyah cok aasildiler. Modagram markasinin ürünüydü bence takip et cok uygun geldi bana fiyatlar. Yine de tabi elinde olan arkadaslar gostermeye devam etsin :)Bunlar 120 tl idi ama modagrama bakmıştım da kısa ya da Sırtı falan açıklar vardı belki gelmiştir tekrar arada bakayım
Kaçırmışım yaa 60 70 tl ye bulsam hiç kaçırmam hemen alırım zaten mağaza mağaza elbise deniycm vaktim yok elinde olan göndersin tabi ilgin için teşekkürler. CnmCook Guzel uzunlar vardi siyah cok aasildiler. Modagram markasinin ürünüydü bence takip et cok uygun geldi bana fiyatlar. Yine de tabi elinde olan arkadaslar gostermeye devam etsin :)
öZellikle siyah arıyorum canım birde resimdeki gibi arıyorum bu çok ağır bana teşekkürlerSiyah degil ama petrol yesili bolerali taslarida cikiyor eger begenirseniz giyince guzel oluyor. Eki Görüntüle 1422541 Eki Görüntüle 1422543
Sadece siyah arıyorum düz sade birşey ilk resimdekinin siyahı olsaydı iyi olurdu ama diğer konum var ona bak istersen abiyenin aciliyeti yok güneş yağı kakao yağı masaj yağı faalan arıyorumikiside 38 beden 1 kere giyildi canım fiyat ne düşünüosun sen
çay takımı nasıl bişey arıosun o yağlardan yok bende çay takımı çokSadece siyah arıyorum düz sade birşey ilk resimdekinin siyahı olsaydı iyi olurdu ama diğer konum var ona bak istersen abiyenin aciliyeti yok güneş yağı kakao yağı masaj yağı faalan arıyorum