Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyalı saçtan nasıl kurtulabilirim

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Kendi imkanarimla yapma şansım nedir bunu..kuforler pahalı diyor ...oldukça da beyazım var onlerde 1 aydir boyamadim ..kaç ay boyamasam akar gider ...üç ay yeterli mi ? Sonrası çikolata kahve gibi daha açık bişey istiyorum çok mu zor kızlar ya...toz açıcı kullanmak istemiyorum..bu palette tarzı markaların acicilrini üç dirt ay sonra kullansam nasıl olur ..bu işlerden anlayanlar bı el atın hele

Çikolata kahve zaten açık bir renk değil ki 3 ay bekleyecekseniz açıcı kullanmanıza gerek yok. Saçınıza soğan sulu maskeleri yapabilirsiniz hem bakım yapmış olursunuz hem de birkaç ayda boyayı atar. Beyaz sabun ve karbonat da açar yani rengi atar.

Ama açıcı olmadan siyahlar kahveye gecermiki canım ...soğan suku maskeyi mutlaka deneyim ...beyaz sabunu duymuştum sence nekadar sürede atar

Birkaç ayda boyayı atar ama gidip çikolata kahve boya alıp uygularsan tutmaz. Mesela şimdi baktım palettede 3.65 çikolata kahveymiş bu boyayla boyarsan eğer kopkoyu bir kahve olur saçın. Çikolata kahveden 2-3 ton açık olması lazım uygulayacağın boyanın. Boyaların arkasında doğal saçtan geçiş gösteren görseller konur. 7‘li numaralar tutabilir ancak palette deluxe serisinden 7.65 olabilir diye tahmin ediyorum. Boya kutusunun arkasına bakmalısın 7.65te doğal koyu renk saç hangi renge dönüşüyor. Ya da işinin garanti olmasını istiyorsan açıcıyla aç tabi saçın yıpranmasın diye demiştim ama 3-4 ay bakımdan sonra açarsan zaten min düzeyde yıpranır.

Baktım o dediğin tonlara canım ..ozaman yine 3_4 ay bekleyeceğim ..zaten maksat yıpranmayi azaltmak ..kendi kendime nasıl olucak bu tonlar bilmiyorum ama kuforler de çok para ister

Markete gitmiştim boyalara baktım sizin için 7.65 maalesef koyu renk saç üzerine tutmuyor.İlk görsel 7.65 numaralı kutunun arkası. Ona en yakın bulduğum renk 8.554 dore kumral rengi. Sıcak yansımalı yumuşak bir kahve olarak tutabilir saçınıza. Koyu kahve-siyahtan alacağı renge görsellerden bakabilirsiniz.

Eklentiler

• AFA4669A-6273-4FBE-97B6-770B442DA124.webp
    123,8 KB · Görüntüleme: 89
  • CAB58518-8DE5-4052-A99C-B2B2DF268296.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 94
  • D31D6C9B-2EF1-4BBF-AB5A-719FCA25B502.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 162
Hiç bir boya siyahın üzerine tutmaz. Saçını yakarsın deneme sakın.
hiç istemiyorsan beyaz var demeyip en az 5-6 ay beklemen lazım. Komple boyalı kısmı kestirerek atabilirsn. Bir ayda saç 2cm uzar.Öyle hesapla.
Ama üstüne sakın dur deniyim diyip boya vurma diplerdeki orjinal kısım tutar gerisi simsiyah kalır kınalı horoz gibi olursun

Kınalı horoz demek
Ne yapisikmis bu siyah boya yaa

Açık uygularim sorun yok da tutacakmi siyah üç aya akmaz riyolar

Açık uygularim sorun yok da tutacakmi siyah üç aya akmaz riyolar
Şimdi farkettim saçınızda beyaz olduğunu görmemişim yazdığınızı. Valla benim 2-3 ayda akmıştı boya. Ben her gün yıkıyordum saçımı ve sık sık soğanlı sarımsaklı maskeler yapıyordum. Beyaz sabunu da denemiştim öncesinde ve gün ışığında saçım nihayet kızılımsı kahve parlıyordu. Sonra palette 8.1e boyamıştım ve tutmuştu. Ama benim hiç beyazım yoktu. Kesinlikle kıyın paraya kuaföre gidin sonraki dip boyamaları kendiniz yaparsınız. Beyaz durumu sıkıntılı kesinlikle iki farklı renk olur saçınızda. Söylediğim boyaya boyarsanız saçının beyaz olan yerleri sarı, koyu renk kısımları da kahve olur yani facia kesinlikle kuaföre gidin.

Tamam canım ama beyaz sadece önlerde var bembeyaz değil tabi aralarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…