• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Siyah noktalar için pudra + gülsuyu

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Dilan98

Yüreğim sana ait ✝
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
94
60
88
Bir sitede okumuştum bu karışımı ve burun bandı almadan önce deneyeyim dedim.
İlk kez geçen hafta denedim bugün tekrar yaptım ve gerçekten azaldığını fark edince buraya da yazayım dedim.
Yapılışı:
Ufak bir kaba 1 yemek kaşığı kadar pudra koyun.
Daha sonra krem kıvamına gelecek kadar gülsuyu ekleyin. Kıvamı tutturamazsanız pudra ve gülsuyu ekleyebilirsiniz ama çok yapmayın. Geçen hafta burnuma ve burnumun hemen sağ ve sol taraflarına sürmüştüm tüm yüzüme değil. Karışımdan kalmıştı atmak istemedim tabi kremliği gitmiş yine pudra gibi olmuştu o yüzden bugün hiç pudra eklemedim eski karışıma biraz gülsuyu ekleyip karıştırdım yine aynı oldu. Gri bir karışım oldu benim yaptığım ama yüze sürülüp kuruyunca (5-10 dk bekletmeniz yeterli) beyaz oluyor kireç gibi. Ama suyla çok rahat çıkıyor. Gerçekten azaldığını fark ediyorum ve yanağıma sürdüğüm kısımlar canlanıyor sanki. Haftada 1-2 kez uygulamaya devam edeceğim sizlerin de aklında bulunsun. :)

Back