- Konu Sahibi rose_of_vova
-
denemeye değer :)
bal yüzdeki tüyleri besler mi
bence bal besler :S güzel yöntem ama..
evet tatlım gerçekten değer direk limon yüzünle temas etmediği için kötü etkiside yok gerçekten çok doğal sivilce için değil sadece ciltlere parlaklıkta veriyor gerçekten tavsiye ederim
bugun denedim ve cildim putur putur oldu yanma hissi ve kasinti da cabasi... hassas bi cildim var ondan olmus olabilir herkesin cildi farkli bana olmadi mesela alin ve cene bolgemdeki sivilcelere ve bir kac ize iyi gelir dedim ama maalesef(((
aynısı banada oldu cnm ya
yüzümdeki kızarıklıklar ve kırmızı kabarıklıklar geçmedi hala akabinde 3 tane de iri sivilcem oldu(
benim yüüzm pütür pütür oldu bıde strese gırdım ıyıcene kotu oldu
her cilde gelmeyebilir tabi keşke daha tedbirli yaklaşsaydık. ben sadece limon suyu sürdüm bu maskeden önce hiç böyle olmadı demek balla karışınca iyi gelmeyebilir. ee şimdi bayram geliyor önceki sivilceleri kurutayım derken yenileri çıktı.. imex krem kullanıyorum inşallah geçer.
imex nispeten iyi yapıyor cildimi ama sıfırlamıyor tabi sivilceyi. yüz temizleme jeli olarak da bioderma kullanıyorum 1 aydır. günde 1 kez gül suyu ile 1 kez de diadermine tonik ile temizleme yapıyorum istediğim gibi olmuyor((
bende celan clear aldım hem sıyah noktalar ıcın benım sıvılcelerım bırazda stresden
sivilcenin farklı sebepleri var tabi mesela benimkinin sebebi ne bilmiyorummm(( ergenliği sivilce çıkarmadan geçirdim ama şimdi ay hali yaklaşınca özellikle artan yazları hiç geçmeyen sayıca az ama iri patladıktan sonra iz bırakan sivilcelerim var ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?