Koyduğunuz fot.lardakiler koyu kahve ya da kastene :/ Megan foxun saçıda kastanedir mesela
Siyah saç örneği ;
Bence en masum yüzlü insanı bile ,sert gösteren bir saç rengidir.
Ama siyahlar bence çekici seksi gösteriyor kahveler ise bakımlı doğal bir güzellik sunuyor
değerli k.k üyesi arkidişlerim benim siz okurlara bi sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım var ben saçımı ne renk yapayım en çok hangisi gidiyor bi türlü bir saç renginde karar kılıp kalamadım ya kendimden çok çabuk sıkılıyorum yada yaptığım renklerin hiç birini işte bu deyip içime sindiremedim şimdi bir kaç saç rengimle fotolarımı eklicem ve sizden fikirlerinizi rica edicem:):):))sizce banaEki Görüntüle 251367 Eki Görüntüle 251366 Eki Görüntüle 251365 Eki Görüntüle 251364 Eki Görüntüle 251363 Eki Görüntüle 251362 Eki Görüntüle 251361 Eki Görüntüle 251360 Eki Görüntüle 251367 Eki Görüntüle 251366 Eki Görüntüle 251365 Eki Görüntüle 251364 Eki Görüntüle 251363 Eki Görüntüle 251362 Eki Görüntüle 251361 Eki Görüntüle 251360 en çok hangi ren yakışıyor?
sarı renk sizi olgun göstermiş gibi. bakır tonu çok yakışmış ama en çok siyah saçlı halinizi sevdim
kumral olup da denemek isteyenlere benden bi tavisye.
jean's color diye bi boya var, 5-10 yıkamada çıkıyor, 1 ayda tamamen akıyor.
ilk boyandığında, kömür siyahı oluyor, 1-2 yıkamada kestaneleşiyor, kestane, koyu kumral derken eski rengine dönüyor.
hatta direkt kestanemsi bi ton elde etmek istiyorsanız aynı boyanın siyah dışında çikolata kahve rengi var, onla karıştırıp da boyayabilirsiniz.
bu dediklerim kızıl için de geçerli, bu boyanın kırmızısı da var,kumrallarda güzel bir kızıl yapıyor, zamanla akıyor tamamen hiç boyamamış gibi oluyor.
sarı saçlar için derler bu cins boyalara ama kumral saçlarda da böyle uygulamalar yapabilirsiniz:)
saçın ıslanmadığı sürece bişey olmaz:)Arkadaşım süpersin ya ne zamandır aradığım bilgi!
Kendi saç rengim kumral ve tam bir siyah saç tutkunuyum.(tabi bir de kızıl) Annem de kendi saç rengimi çok beğendiği ve boyatmamı istemediği için uzun zamandır istediğim renge boyatamıyorum saçlarımı. Bu tür su bazlı boyalar ne zamandır aklımda ama tamamen akıp akmadığından emin olamadığım için alıp kullanmaya çekiniyorum. Şimdi en kısa zamanda bir kutu alıyorum bu boyanın siyahından. Bir de Manic Panic var, o da aynı etkiyi verir mi acaba?
Yalnız küçük bir sorun var; bu boyalar çok akıyormuş, beyazları kirletiyormuş. Ben de işim gereği beyaz gömlek giymek zorunundayım ve çok terliyorum, belirgin derecede siyah yapar mı ki gömleğin yakalarını? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?