değerli k.k üyesi arkidişlerim benim siz okurlara bi sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım var ben saçımı ne renk yapayım en çok hangisi gidiyor bi türlü bir saç renginde karar kılıp kalamadım ya kendimden çok çabuk sıkılıyorum yada yaptığım renklerin hiç birini işte bu deyip içime sindiremedim şimdi bir kaç saç rengimle fotolarımı eklicem ve sizden fikirlerinizi rica edicem:):):))sizce banaEki Görüntüle 251367 Eki Görüntüle 251366 Eki Görüntüle 251365 Eki Görüntüle 251364 Eki Görüntüle 251363 Eki Görüntüle 251362 Eki Görüntüle 251361 Eki Görüntüle 251360 Eki Görüntüle 251367 Eki Görüntüle 251366 Eki Görüntüle 251365 Eki Görüntüle 251364 Eki Görüntüle 251363 Eki Görüntüle 251362 Eki Görüntüle 251361 Eki Görüntüle 251360 en çok hangi ren yakışıyor?
kızlar bende siyahı cok severım eskıdende cok boyadım ama koyu kahve de siyah gıbımı durur dogal dursun istiyorum en dogal yapan kalitelı bı sıyah boya markası tavsıye edermısınız bana sacı kurutmayanndan
garnier kurutmaz canım.
kızlar ben de siyahı çok seviyorum
bi defa boyamıştım ama
tecrübesizliğimden mavi siyaha boyadım ve kaşlarımı ellemedim
bu arada ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm kendi saç ve kaş rengim de kumral
bi ara yine siyah yapmak istiyorum ama çok kararsızım
sizce boyasam mı yakışır mı ve kaşlarımı da boyamalı mıyım çok mu sırıtır yoksa :44:
beyaz ten yeşil göz siyah saç harika olur,benim en çok sevdiğim üçlü güzellik konusunda.Renkli göz siyah saç kesinlikle harika bir ikili
xAyx cim benim annem de senin gibi yesil gozlu acik tenli,normalde kumral, ona cikolata kahvesi boyuyorum icinde onun hafif kizillik da var cok hos oluyor tavsiye ederim canimteşekkür ederim moral oldu
ben de öyle düşünüyorum..daha önce sanırım saçlarım az ve kısaydı diye hoşuma gitmemişti
ama şimdi saçlarım uzun deneyebilirim bi ara
biraz da makyajla bu işi kapatırız diye düşünüyorum
tek tereddütüm yanaklarım tombiş de birazcık
xAyx cim benim annem de senin gibi yesil gozlu acik tenli,normalde kumral, ona cikolata kahvesi boyuyorum icinde onun hafif kizillik da var cok hos oluyor tavsiye ederim canim
canim dedigin gibi siyah cok guzel ama cok zayiflarin yuzu hortlak gibi oluyrçok teşekkür ederim
ben de genelde kahve tonlarına boyadım hoş oluyor dediğin gibi canım
ama siyahtan da vazgeçemiyorum sadece bi defa yapmama rağmen
bi ara ç.kahveyi deniyicem hiç boyamadım o renge merak ettim şimdi
tavsiyelerin için sağol canım
canim dedigin gibi siyah cok guzel ama cok zayiflarin yuzu hortlak gibi oluyr
hem cikolata kahve yumusak bi siyah gibi, siyah hafif de olsa insanin yuz ifadesini sertlestiriyor, ki bi de kumralsan normalde surekli dip boya gerek yoksa yeni cikan saclar acik oldugundan kel gibi duruyor insan
biraz da kizillik oldugundan icinde (guneste belli oluyor daha cok), insanin yuzune renk de geliyor cok makyaj da istemiyor
valla canim ben acik kumral(sarisin diyenler de var) biri olarak beyaz ten koyu renk sac yesil gozlu kizlarin cok cok guzel oldugunu dusunenlerdenim(gerci ben de renkli gozluyum ama koyu degil saclarim
siyah saç =beyaz ten renkli göz olay bitmiştir=)
çok harika ya bayıldım aacaba boyanın markası ve numarası ne??buda benım sıyah saclı halım begendınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?