Siyaha yakın doğal saçımı açıcısız sarı yapmak istiyorum

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
688
-36
98
Saç rengim doğal ve siyaha yakın. 11.1 ya da 12.1 ile boyasam igora 0.22 katsam içine güzel bir sarı elde edebilir miyim? Bir de internetten sipariş verip beklemek istemiyorum igora 0.22 yi nereden bulabilirim? Ya da gerekli midir cidden turunculuğu alır mı?
 
Biraz zor olsaydı insanlar kuaförde defalarca yavaş yavaş açtırmazlardı saçlarını
 
Yıpratmak da istemiyorum ama açmak istiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.
Ombre/sombre yada brushlight attir dogal sacini aciciya vurursan minimum 4 senen çöp olur. Kendin 11.1 vursan alacali bulacali biseye donusturursun hayatinda ilk defa boya yapacagini varsayiyorum. Biriktir parani kaliteli bi yerde ombre/sombre/brushlight attir.
 
Ama ben dipten boyanmak istiyorum doğal kumral gibi en azından. Siyah olmasın istiyorum illa sarı olmasına gerek yok açılsın da
 

En fazla 1 .2 ton açılır doğal saç ise sarı olmaz öyle 8.9 numara beklemeyin. Açıcı olmadan uzun sürer. Birkaç kez tekrarlana tekrarlana boyayarak da açılıyor ama zarar görüyor.
 
Aslında spreyler var onları deneyebilirsin canım. Daha az zarar veriyor bence urban var onun dışında marka ismini unuttum papatya sulu olanlar var vs açma özellikli.
 
Kuaföre gidip ombre yaptırsam çok yanmayacak mı? Direkt kendim boyasam ne olur ki çok renk renk ayrı ayrı olur mu? Tek renk boyayacağım
 
Küllü boya tonları bile evde boyayınca turunculaştı diyenler var ben olsam ilk seferde kuaföre boyatırdım sonrasında renk oturunca evde kendim o rengi boyamaya çalışırdım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…