- 23 Mayıs 2019
- 688
- -36
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Hangi renk olur sadece açılır mı? Nasıl olucak?Hayal kuruyorsun
Nasıl olucak hangi renk olur? Sadece biraz açılıcak mı çok yıpranır mı sizce?Yapamazsin. Mumkunatsiz
Yıpratmak da istemiyorum ama açmak istiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.Biraz zor olsaydı insanlar kuaförde defalarca yavaş yavaş açtırmazlardı saçlarını
Çok kötü olur bence ilk kuaföre git ama hush markasını öneririmHangi renk olur sadece açılır mı? Nasıl olucak?
Ombre/sombre yada brushlight attir dogal sacini aciciya vurursan minimum 4 senen çöp olur. Kendin 11.1 vursan alacali bulacali biseye donusturursun hayatinda ilk defa boya yapacagini varsayiyorum. Biriktir parani kaliteli bi yerde ombre/sombre/brushlight attir.Yıpratmak da istemiyorum ama açmak istiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.
Yıpratmak da istemiyorum ama açmak istiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.
Ama ben dipten boyanmak istiyorum doğal kumral gibi en azından. Siyah olmasın istiyorum illa sarı olmasına gerek yok açılsın daOmbre/sombre yada brushlight attir dogal sacini aciciya vurursan minimum 4 senen çöp olur. Kendin 11.1 vursan alacali bulacali biseye donusturursun hayatinda ilk defa boya yapacagini varsayiyorum. Biriktir parani kaliteli bi yerde ombre/sombre/brushlight attir.
Sarı olmasam da olur ya açılsın bari kumral falan olayım saçım siyaha yakın siyah gibiKaliteli bir kuaföre git, evde olacak iş değil o
Saç rengim doğal ve siyaha yakın. 11.1 ya da 12.1 ile boyasam igora 0.22 katsam içine güzel bir sarı elde edebilir miyim? Bir de internetten sipariş verip beklemek istemiyorum igora 0.22 yi nereden bulabilirim? Ya da gerekli midir cidden turunculuğu alır mı?
Ya kuaföre gitsem ombre yapsa o da çok yıpratıcak amaEn fazla 1 .2 ton açılır doğal saç ise sarı olmaz öyle 8.9 numara beklemeyin. Açıcı olmadan uzun sürer. Birkaç kez tekrarlana tekrarlana boyayarak da açılıyor ama zarar görüyor.
Onlar açmıyor açılmasını istiyorum benAslında spreyler var onları deneyebilirsin canım. Daha az zarar veriyor bence urban var onun dışında marka ismini unuttum papatya sulu olanlar var vs açma özellikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?