- 23 Mayıs 2019
- 718
- -36
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Kuaför zarar vericek diye korkuyorum oryal beni korkutuyor sadece boya ile halletmek istedimKüllü boya tonları bile evde boyayınca turunculaştı diyenler var ben olsam ilk seferde kuaföre boyatırdım sonrasında renk oturunca evde kendim o rengi boyamaya çalışırdım
Sen beceremiyosun demek ki gayet güzel açıyor bir aşama da bile fark ediyo milyon kez yaptim boyalı olmasına rağmen. Ne istiyorsun net karar ver bence biraz açilsa yeter gibi demişsin çünkü ondan dedim işin ucunda Alaca bulaca saç bulabilirsin siyah saçta sarı boya tutmaz.Onlar açmıyor açılmasını istiyorum ben
Ne kullanıyorsunuz? Güneşte beklemek vs gerekiyor biraz uğraştırıcı diye boya kullanmak istemiştim ben.Sen beceremiyosun demek ki gayet güzel açıyor bir aşama da bile fark ediyo milyon kez yaptim boyalı olmasına rağmen. Ne istiyorsun net karar ver bence biraz açilsa yeter gibi demişsin çünkü ondan dedim işin ucunda Alaca bulaca saç bulabilirsin siyah saçta sarı boya tutmaz.
Kuaföre tabii ki en azından ilk boyamadaArkadaşlar ne önerirsiniz
Ya ben kuaföre gittim rezil etti saçımı tupturuncu oldu iğrenç yaptı. İyi yapabilecek kuaför var mı ki yakmıştı bi de saçlarımı. Ben bile daha iyi yapabilrim diye dusundum o yuzdenKuaföre tabii ki en azından ilk boyamada
e şuan saçında bir de boya mı varYa ben kuaföre gittim rezil etti saçımı tupturuncu oldu iğrenç yaptı. İyi yapabilecek kuaför var mı ki yakmıştı bi de saçlarımı. Ben bile daha iyi yapabilrim diye dusundum o yuzden
Hayır yok eskiden gitmiştim sonra kendim boyadıme şuan saçında bir de boya mı var
Kaç sene olduHayır yok eskiden gitmiştim sonra kendim boyadım
Ne kullanıyorsunuz? Güneşte beklemek vs gerekiyor biraz uğraştırıcı diye boya kullanmak istemiştim ben.
Boyasız doğal siyah saça açık renk saç boyası surunce nasıl alacalı bulacalı oluyor ki
Ya gerçekten onu ne yapacağımı bilmiyorum önce diplerden değil de aşağıdan mı başlasam diye dusundumBak ilk kez boyuyorsan eğer bilmezsin ama kafan daha sıcak derisi yani ucu ile tepe boyarken bile renge göre bir siralama var yoksa tepe başka renk uc başka renk oluyor ayrıca tüm saça homojen dağılması gerek boyanın ondan diyorum Alaca bulaca yapabilirsin bilen biri de yardımcı olsun boya yapacaksan.
Ben güneşte beklemedim istediği şey ısı olduğu için saç kurutma makinesi kullandim sprey öyle çalışıyor saçta :)
Saçım tamamiyle doğal renginde su anYa gerçekten onu ne yapacağımı bilmiyorum önce diplerden değil de aşağıdan mı başlasam diye dusundum
Böylede saçınız saçma sapan bir renk olucak. Evde saç açılmıyor işte her konu açana yazıyorum dinlemiyorlar sonra evde yapıp burada ben şimdi napıcam diye ağlıyorlarYa kuaföre gitsem ombre yapsa o da çok yıpratıcak ama
Çingen sarı-turuncu olur o da en iyi ihtimal.Hangi renk olur sadece açılır mı? Nasıl olucak?
Saç rengim doğal ve siyaha yakın. 11.1 ya da 12.1 ile boyasam igora 0.22 katsam içine güzel bir sarı elde edebilir miyim? Bir de internetten sipariş verip beklemek istemiyorum igora 0.22 yi nereden bulabilirim? Ya da gerekli midir cidden turunculuğu alır mı?
8.11 ile igora 0.22 karıştırsam da mı oyle olur?Çingen sarı-turuncu olur o da en iyi ihtimal.
8.11 ile igora 0.22 karıştırsam da mı turuncu olur?Koyu bı turuncu elde edeceksınız. Kumrala fln boyarsanız. Haberınız olsun yapmayın kuafore gıdın
Kumral olabilir miyim peki?Alt tonun siyah olduğu için hiç bir boya tam tutmaz belki bakır tutabilir ama sürekli akıyor o renklerde. Sarı istiyosan kuaföre mecbur. Koyu rengi açmadan açığa çevirmek mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?