- 20 Mart 2008
- 5.982
- 8.575
- 723
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Olabilirsin ama önce açman lazım. Ben de kuaföre gitmem kendim yapıyorum hep. Geçen gün teyzeme bir röfle yaptım kuaföre gitse 15-20 binlik saç. Benim saçım şu an biraz sıcak bir kumral tonlarında çünkü açıcı alerjim var çok tutamıyorum. Doğal bir şeyler araştırırken chatgpt loreal majirel'in bir açıcısını önerdi, sadece doğal saçı açıyormuş boyalı kisma hic etkisi yokmus. Aldim ama daha denemedim dipler çıkınca kullanicam. Sarıya kadar açacağını sanmıyorum tabi ama üç ton falan açar rahat. Toz açıcıya alerjin yoksa blondme dışında bir marka kullanma, varsa da palette'ın krem açıcısı var onu kullanabilirsin ben bir sonraki açmada onu kullanıcamKumral olabilir miyim peki?
Igora küllü yapıyorsa nasıl turuncu oluyorum? Kuafor cok para istiyorturuncu olursun igora da küllü yapar önce akar sonra mahvetme paraya kıy bı kuaföre gitmen lazım saçını sonra ararsın
o küllülük 2 yıkamada akar gıder sen yıpranmiş turuncumsu saçınla bakışırsın denedım oradan biliyorummm tecrubeeIgora küllü yapıyorsa nasıl turuncu oluyorum? Kuafor cok para istiyor
Ya bari sarı olmasa da en azından açık bir renk olsa. Kumral falan olsam. Sarı baya yıpratıcak oyle anladım cunku. Kumral olsam siyahtan daha az keskin durur bence olabilir yanşo küllülük 2 yıkamada akar gıder sen yıpranmiş turuncumsu saçınla bakışırsın denedım oradan biliyorummm tecrubee
Sarı olmasa ben de sizin gibi kumral olsam en azından öyle dusundum. Siyah sac cok keskin duruyorOlabilirsin ama önce açman lazım. Ben de kuaföre gitmem kendim yapıyorum hep. Geçen gün teyzeme bir röfle yaptım kuaföre gitse 15-20 binlik saç. Benim saçım şu an biraz sıcak bir kumral tonlarında çünkü açıcı alerjim var çok tutamıyorum. Doğal bir şeyler araştırırken chatgpt loreal majirel'in bir açıcısını önerdi, sadece doğal saçı açıyormuş boyalı kisma hic etkisi yokmus. Aldim ama daha denemedim dipler çıkınca kullanicam. Sarıya kadar açacağını sanmıyorum tabi ama üç ton falan açar rahat. Toz açıcıya alerjin yoksa blondme dışında bir marka kullanma, varsa da palette'ın krem açıcısı var onu kullanabilirsin ben bir sonraki açmada onu kullanıcam
Siz nasıl kullanıyorsunuz onları? İyi açabiliyor mu? 8.11den iyi açar mı?Sen beceremiyosun demek ki gayet güzel açıyor bir aşama da bile fark ediyo milyon kez yaptim boyalı olmasına rağmen. Ne istiyorsun net karar ver bence biraz açilsa yeter gibi demişsin çünkü ondan dedim işin ucunda Alaca bulaca saç bulabilirsin siyah saçta sarı boya tutmaz.
kumral olman içinde açman lazım bebek tutmaz sıyah renk boyayı açmadan istediğin renge dönüşemezsinYa bari sarı olmasa da en azından açık bir renk olsa. Kumral falan olsam. Sarı baya yıpratıcak oyle anladım cunku. Kumral olsam siyahtan daha az keskin durur bence olabilir yanş
Benim saçım doğal, boya değil kikumral olman içinde açman lazım bebek tutmaz sıyah renk boyayı açmadan istediğin renge dönüşemezsin
farketmez siyah sonuçtaBenim saçım doğal, boya değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?