- 14 Kasım 2001
- 21.504
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.632
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Ceren_cebil
- #81
el atmisken bunuda degistirin cok alakasiz
işlem tamamdır : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el atmisken bunuda degistirin cok alakasiz
Aptalca mı geldi,önce sen uslübunla konuşmayı öğren de gel arkadaş! Sana saygı gösteriyorum istediğini sev istediğini sevme,aynısını dene belki biraz mutluluğu yakalarsın. Ayrıca yorumcuya ait birşey söylerken alıntı yaparsan daha kolay görülebilir ,takip etmesem göremeyecektim,yazık olacaktı...Zencilerden nefret ediyorum
yuzleri gibi kalpleride kara
benim hayatimi pislik bir zenci mahvetti tam bir lanet olasi
bi kere arada kultur farki var simdi iyi gibi gorunsede gercekte oyle olucagini sanmiyorum
siyahiler cok kurnaz cok hesapli ve islerine geldigi gibi davranan insanlar
ustteki yorumada cok guldum cok aptalca neymis siyahi olmak ALlah in bir lutfuymus hadi be ordan diycem
ay evet gerçekten çok alakasız şuel atmisken bunuda degistirin cok alakasiz
Kız günaah demekki çok seviyo senii ivana serte baksana 15 senedir burda türkçesi yok kadın katlediyo resmen:)Bulmuşsun böyle adamı rengin ne önemi var ki ..Düşünme ben olsam yekten söylerim pat diye..Napıcak ayıracak değil ya 27 yaşına gelmişsin..Bence 7 yıl da az değil adamın bi yanlışı da olmamış sana..Bi an önce konuş..Güzelce anlat kararlı olduğunu görsün gerisi Allah kerim..Aslinda babasi west indian. Yani zamaninda amerikain oralara yeni hindistan demislerde bir suru hintliler gocmus ya. Iste babasi da koyu tenli ama %100 zenci degil annesi afro-amerikan. Cok da hani kapkara degil Rihanna gibi ten rengi var. Yavrum babamin gozune girecek, bizimkilerle anlayasabilecek diye turkce ogrenmeye calisiyor. :)
Keske guzel olsaydi
sokakta gorsen tiksinicegin mide bulandirici ,cok paspal biri
sunuda eklemeden edemiycem zenciler gercekten cok pasakli insanlar
Birkac kisinin evini gorunce korkmustum asla telizlik bilmeyen yapmayan insanlar
Bu huylari yuzunden kimse onlara ev kiralamak istemiyor
oldukca kaba ve saygisizlar
Sanirim hayatinizda belki basta zencilere karsi ilimli olmak istemissiniz, irkci olmamayi secmissiniz ama maalesef bilincaltiniz hala irkci. Ne kadar kotu bir olay yasamis olsaniz da 1 kisiden bahsediyorsunuz. Her milletin iyisi ve kotusu var inanin. Ben bu yabanci memlekette onlarca milletten insan tanidim ve donup size kendi kadinina en az deger veren erkeklerden birisinin de bizim Turk erkegi oldugunu soylesem inanir misiniz? Karisini bicakla dograyan, assagilayan, doven, kufur eden, deger vermeyen, kole gibi kullanan. Kadin size neler yapmis bilmiyorum ama 1 kisi sizi milyonlarcasindan olusan bir irktan nefret ettirmis. Sizce ne kadar dogru bir yaklasim bu? O zaman bakarsaniz kac tane rus kadin ulkemizde ne evlilikler bitiriryor, coluklu cocuklu adamlar evini barkini, cocugunu ortada birakip kadina ev aciyor, ne yapalim ruslarin hepsinden nefret mi edelim? Kaldiki bu durumda uckuru dusuk erkegimizde suc aramaliyiz kadinlarin yerine. Kisilik olarak tanidigim kadariyla soyleyebirim ki zenci kadinlari biraz sert, patronice gibi. Yapilari oyle ama, bilerek yaptiklari birsey degil. Tanidikca cok samimi oluyolar size karsi. Erkekleri sicakkanli herzaman. Kirli demissiniz zenciler icin. Durustce daginik oldularini soyleyebilirim, ama genel icin yorum yapmam yanlis olur mesela ben kendi erkek arkadasimin tirnagini gobek deliginde terden kokmus atlet ipligi biriktiren bir cok Turk erkegine degismem. Temizlik once kendinen baslar insanin. Benim erkek arkadasim hergun dus alan, sabah aksam dislerini fircalayan, 6 ayda bir disci kontrolune giden, tertemiz kokan biridir. Ailesiyle yasiyor ve evlerini kac kez gordum her zaman temiz ve duzenli. Erkek arkadasim onundeki yemegini bitirir bitirmez hemen kendi kirli tabagini bardagini falan alir lavoboda durular sonra bulasik makinasina yerlestirir. Anlayacaginiz, siz bastan zencilere ilimli bakan biri degilmissiniz belliki ve yasadiklariniz da milyonlarcasina nefret ettirmis sizi. Unutmayin 21. yuzyilda bile hala 2. sinif insan muamelesi goren, tarih boyunca ezilen ve kole olarak kullanilan bu insanlarin bugun neden hala saldirgan olduklarini hic dusundunuz mu? Kimse canavar dogmuyor arkadasim. Insanlari herseye ragmen kosulsuzca sevmeyi ogrenmemiz gerek diye dusunuyorum. Size de yasadiklarinizla ilgili tekrar sabir diliyorum.
cebil sevgilinizin adı mı?
birde erkek kardeşi abisi filan varmı ya siz anlattıkça ruhum doydu![]()
Amin çok sağolun sizde. Birde tanışma hikayenizi anlatsaydınız severek okurdum.İlk etapta nasıl anlaştınız mesela sizin ingilizceniz öncedenmi vardı. Ben bu aşk mesk konularına çok meraklıyım ya affet helede 7yıl sürmüş ve giderek artmış bu aşkıda hep dinlemek geliyor içimden.uzak akrabada olur canım yaa halasının oğlu teyzesinin oğlu bi bakıverYok benim adim. Abisi de evli :) Benim ki evin en kucugu. Tesekkur ederim guzel sozleriniz icin. Allahtan hep sakin, sabirli ve uysal birini istemistim. Gonlume gore verdi. Umarim degismez. Umarim kotu huylari cikmaz evlendikten sonra. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah.
Amin çok sağolun sizde. Birde tanışma hikayenizi anlatsaydınız severek okurdum.İlk etapta nasıl anlaştınız mesela sizin ingilizceniz öncedenmi vardı. Ben bu aşk mesk konularına çok meraklıyım ya affet helede 7yıl sürmüş ve giderek artmış bu aşkıda hep dinlemek geliyor içimden.uzak akrabada olur canım yaa halasının oğlu teyzesinin oğlu bi bakıver![]()