Siyahi erkek arkadasimi babama aciklayamiyorum.

Zencilerden nefret ediyorum
yuzleri gibi kalpleride kara
benim hayatimi pislik bir zenci mahvetti tam bir lanet olasi
bi kere arada kultur farki var simdi iyi gibi gorunsede gercekte oyle olucagini sanmiyorum
siyahiler cok kurnaz cok hesapli ve islerine geldigi gibi davranan insanlar
ustteki yorumada cok guldum cok aptalca neymis siyahi olmak ALlah in bir lutfuymus hadi be ordan diycem
Aptalca mı geldi,önce sen uslübunla konuşmayı öğren de gel arkadaş! Sana saygı gösteriyorum istediğini sev istediğini sevme,aynısını dene belki biraz mutluluğu yakalarsın. Ayrıca yorumcuya ait birşey söylerken alıntı yaparsan daha kolay görülebilir ,takip etmesem göremeyecektim,yazık olacaktı...:DBir de şu videoya göz atmanızı rica ediyorum

Son düzenleme:
Önce iyi özelliklerini sırala, sonra melez olduğunu söyle.
Alıştıra alıştıra anlat. Ama böyle sorun çıkabilecek konuların yüz yüze daha sağlıklı konuşulabileceğini düşünüyorum. Tr'ye gittiğin bir zamanda söyle bence.

buralarda neler okuyoruz türk erkeklerin eşlerine ..sevgililerine nasıl davranıldığını..benim zenci komşularım oldu..çok sadıklar..renk fark etmez benim içinde..kızım istese zenci damatta isterdim..sırf birisi kötü diye bütün zenciler mi kötü..ben insan olan insanları seviyorum..umarım babanda kabul eder..mutlu olursunuz..kötüleyenleride kulak verme..:KK47:

Konuya biraz yabancı kalacak ama bende cok seviyorum siyahileri gerçektende görüyorum çevremde hepsi yiğitçe ekmeğini tastan cıkarıyor ben hiç dilenen bir siyah görmedim mesela suriyeliler gibi her sokak başında.
O adamlardan cok güzel eşte babada olur. baba başlarda çok sert tepkiler vercek bunun önüne geçemezsin nekadar ılımlı yaklaşsanda ama zamanla taşlar yerine oturur canım hiç meraketme

Benim babam,ablamla bana sayardı bekarken ,doğulu olmıycak ,laz olmıycak,trakyalı olmıycak,uzun saçlı küpeli istemem ,dövmeli istemem yok şu yok bu ,noldu birimiz doğuluyla ,birimiz trakyalıyla evlendi ,küpe de var dövmede ,ikisinide çok ama çok seviyor.baştan önyargılı oluyorlar ama kızlarına dayanamıyorlar hiç,bence açılmanın zamanıdır.ama yüzyüze mümkünse.

Aptalca mı geldi,önce sen uslübunla konuşmayı öğren de gel arkadaş! Sana saygı gösteriyorum istediğini sev istediğini sevme,aynısını dene belki biraz mutluluğu yakalarsın. Ayrıca yorumcuya ait birşey söylerken alıntı yaparsan daha kolay görülebilir ,takip etmesem göremeyecektim,yazık olacaktı...:DBir de şu videoya göz atmanızı rica ediyorum [/QUOTE]
Evet videoyu izledim tamda anlatmak istedigim seydi.Zencilerde bir komplex var bu gozardi edilemez.Her irkin belli ozellikleri varya zencilerde kaba saba ,saygisiz oldukca laubali insanlar.Iclerinde iyileri vardir elbet ama bu gercegi degistirmez.Avrupadaki suclarin yuzde 80 i zenciler araplar ve romanyalilar tarafindan isleniyor.
Irk olarak kotuluge meyilliler,tembel ve calismayan bir irk . Kendilerini gelistiremiyorlar ,videodada belli degilmi dogustan assagilik komlexine sahipler.Oturdugum yerde cok fazla zenci var ve nerdeyse tum fransiz halki ayni sekilde onlardan sikayetci .
Yani senin dedigin gibi onlar Allah in lutfu falan degil o yuzden yorumuna aptalca dedim sana karsi bir tavrim oldugundan degil.Hem zenci irkin bugune dek insanliga ne faydasi olmuski Asalak gibi yasiyorlar anca cocuk dogurup nufusu artiriyorlar.nerde bir zenci kadin gorsem sagi solu kucagi arkasi derken 8 -9cocuk siralamis

Aslinda babasi west indian. Yani zamaninda amerikain oralara yeni hindistan demislerde bir suru hintliler gocmus ya. Iste babasi da koyu tenli ama %100 zenci degil annesi afro-amerikan. Cok da hani kapkara degil Rihanna gibi ten rengi var. Yavrum babamin gozune girecek, bizimkilerle anlayasabilecek diye turkce ogrenmeye calisiyor. :)
Kız günaah demekki çok seviyo senii ivana serte baksana 15 senedir burda türkçesi yok kadın katlediyo resmen:)Bulmuşsun böyle adamı rengin ne önemi var ki ..Düşünme ben olsam yekten söylerim pat diye..Napıcak ayıracak değil ya 27 yaşına gelmişsin..Bence 7 yıl da az değil adamın bi yanlışı da olmamış sana..Bi an önce konuş..Güzelce anlat kararlı olduğunu görsün gerisi Allah kerim..

Keske guzel olsaydi
sokakta gorsen tiksinicegin mide bulandirici ,cok paspal biri
sunuda eklemeden edemiycem zenciler gercekten cok pasakli insanlar
Birkac kisinin evini gorunce korkmustum asla telizlik bilmeyen yapmayan insanlar
Bu huylari yuzunden kimse onlara ev kiralamak istemiyor
oldukca kaba ve saygisizlar

Sanirim hayatinizda belki basta zencilere karsi ilimli olmak istemissiniz, irkci olmamayi secmissiniz ama maalesef bilincaltiniz hala irkci. Ne kadar kotu bir olay yasamis olsaniz da 1 kisiden bahsediyorsunuz. Her milletin iyisi ve kotusu var inanin. Ben bu yabanci memlekette onlarca milletten insan tanidim ve donup size kendi kadinina en az deger veren erkeklerden birisinin de bizim Turk erkegi oldugunu soylesem inanir misiniz? Karisini bicakla dograyan, assagilayan, doven, kufur eden, deger vermeyen, kole gibi kullanan. Kadin size neler yapmis bilmiyorum ama 1 kisi sizi milyonlarcasindan olusan bir irktan nefret ettirmis. Sizce ne kadar dogru bir yaklasim bu? O zaman bakarsaniz kac tane rus kadin ulkemizde ne evlilikler bitiriryor, coluklu cocuklu adamlar evini barkini, cocugunu ortada birakip kadina ev aciyor, ne yapalim ruslarin hepsinden nefret mi edelim? Kaldiki bu durumda uckuru dusuk erkegimizde suc aramaliyiz kadinlarin yerine. Kisilik olarak tanidigim kadariyla soyleyebirim ki zenci kadinlari biraz sert, patronice gibi. Yapilari oyle ama, bilerek yaptiklari birsey degil. Tanidikca cok samimi oluyolar size karsi. Erkekleri sicakkanli herzaman. Kirli demissiniz zenciler icin. Durustce daginik oldularini soyleyebilirim, ama genel icin yorum yapmam yanlis olur mesela ben kendi erkek arkadasimin tirnagini gobek deliginde terden kokmus atlet ipligi biriktiren bir cok Turk erkegine degismem. Temizlik once kendinen baslar insanin. Benim erkek arkadasim hergun dus alan, sabah aksam dislerini fircalayan, 6 ayda bir disci kontrolune giden, tertemiz kokan biridir. Ailesiyle yasiyor ve evlerini kac kez gordum her zaman temiz ve duzenli. Erkek arkadasim onundeki yemegini bitirir bitirmez hemen kendi kirli tabagini bardagini falan alir lavoboda durular sonra bulasik makinasina yerlestirir. Anlayacaginiz, siz bastan zencilere ilimli bakan biri degilmissiniz belliki ve yasadiklariniz da milyonlarcasina nefret ettirmis sizi. Unutmayin 21. yuzyilda bile hala 2. sinif insan muamelesi goren, tarih boyunca ezilen ve kole olarak kullanilan bu insanlarin bugun neden hala saldirgan olduklarini hic dusundunuz mu? Kimse canavar dogmuyor arkadasim. Insanlari herseye ragmen kosulsuzca sevmeyi ogrenmemiz gerek diye dusunuyorum. Size de yasadiklarinizla ilgili tekrar sabir diliyorum.

Başında tepki verir ama zamanla aşılır bence de. Yalnız karşısına sevgilinizle çıkmayın derim. O şoku atlatması çok zor olur, gururu kırılır. Önce bahsedin bütün güzel özelliklerinden, sonra da tanıştırın. Zenciler sempatik insanlar zaten, kaynaşırlar zannımca.
Bir arkadaşım Hindistan'lı biriyle evlendi. O da çikolata renkli :) çok iyi biri, inanılmaz düşünceli ve iyi kalpli. Adamın ailesi de çok iyi. Arkadaşım hamileyken kayınpederi odasına sıcak süt çıkartıyordu içmeyi unuttuğunda. Eşi Türkçe konuşuyor, en son Türk vatandaşlığına başvurmuştu.
Yabancılarla yapılan evlilik her zaman kötü sonuçlanmıyor kısacası. (Etrafımda çok ayrılan çiftler olsa da.)

Konuş konuş bişeycik olmaz, 8 yıl dile kolay... Buna saygı duyacaktır bence babanız....

Sanirim hayatinizda belki basta zencilere karsi ilimli olmak istemissiniz, irkci olmamayi secmissiniz ama maalesef bilincaltiniz hala irkci. Ne kadar kotu bir olay yasamis olsaniz da 1 kisiden bahsediyorsunuz. Her milletin iyisi ve kotusu var inanin. Ben bu yabanci memlekette onlarca milletten insan tanidim ve donup size kendi kadinina en az deger veren erkeklerden birisinin de bizim Turk erkegi oldugunu soylesem inanir misiniz? Karisini bicakla dograyan, assagilayan, doven, kufur eden, deger vermeyen, kole gibi kullanan. Kadin size neler yapmis bilmiyorum ama 1 kisi sizi milyonlarcasindan olusan bir irktan nefret ettirmis. Sizce ne kadar dogru bir yaklasim bu? O zaman bakarsaniz kac tane rus kadin ulkemizde ne evlilikler bitiriryor, coluklu cocuklu adamlar evini barkini, cocugunu ortada birakip kadina ev aciyor, ne yapalim ruslarin hepsinden nefret mi edelim? Kaldiki bu durumda uckuru dusuk erkegimizde suc aramaliyiz kadinlarin yerine. Kisilik olarak tanidigim kadariyla soyleyebirim ki zenci kadinlari biraz sert, patronice gibi. Yapilari oyle ama, bilerek yaptiklari birsey degil. Tanidikca cok samimi oluyolar size karsi. Erkekleri sicakkanli herzaman. Kirli demissiniz zenciler icin. Durustce daginik oldularini soyleyebilirim, ama genel icin yorum yapmam yanlis olur mesela ben kendi erkek arkadasimin tirnagini gobek deliginde terden kokmus atlet ipligi biriktiren bir cok Turk erkegine degismem. Temizlik once kendinen baslar insanin. Benim erkek arkadasim hergun dus alan, sabah aksam dislerini fircalayan, 6 ayda bir disci kontrolune giden, tertemiz kokan biridir. Ailesiyle yasiyor ve evlerini kac kez gordum her zaman temiz ve duzenli. Erkek arkadasim onundeki yemegini bitirir bitirmez hemen kendi kirli tabagini bardagini falan alir lavoboda durular sonra bulasik makinasina yerlestirir. Anlayacaginiz, siz bastan zencilere ilimli bakan biri degilmissiniz belliki ve yasadiklariniz da milyonlarcasina nefret ettirmis sizi. Unutmayin 21. yuzyilda bile hala 2. sinif insan muamelesi goren, tarih boyunca ezilen ve kole olarak kullanilan bu insanlarin bugun neden hala saldirgan olduklarini hic dusundunuz mu? Kimse canavar dogmuyor arkadasim. Insanlari herseye ragmen kosulsuzca sevmeyi ogrenmemiz gerek diye dusunuyorum. Size de yasadiklarinizla ilgili tekrar sabir diliyorum.
:KK9::KK9::KK9::KK9:

cebil sevgilinizin adı mı?
birde erkek kardeşi abisi filan varmı ya siz anlattıkça ruhum doydu
:KK76:

Yok benim adim. Abisi de evli :) Benim ki evin en kucugu. Tesekkur ederim guzel sozleriniz icin. Allahtan hep sakin, sabirli ve uysal birini istemistim. Gonlume gore verdi. Umarim degismez. Umarim kotu huylari cikmaz evlendikten sonra. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah.

Yok benim adim. Abisi de evli :) Benim ki evin en kucugu. Tesekkur ederim guzel sozleriniz icin. Allahtan hep sakin, sabirli ve uysal birini istemistim. Gonlume gore verdi. Umarim degismez. Umarim kotu huylari cikmaz evlendikten sonra. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah.
Amin çok sağolun sizde. Birde tanışma hikayenizi anlatsaydınız severek okurdum.İlk etapta nasıl anlaştınız mesela sizin ingilizceniz öncedenmi vardı. Ben bu aşk mesk konularına çok meraklıyım ya affet helede 7yıl sürmüş ve giderek artmış bu aşkıda hep dinlemek geliyor içimden.uzak akrabada olur canım yaa halasının oğlu teyzesinin oğlu bi bakıver :cool:

Amin çok sağolun sizde. Birde tanışma hikayenizi anlatsaydınız severek okurdum.İlk etapta nasıl anlaştınız mesela sizin ingilizceniz öncedenmi vardı. Ben bu aşk mesk konularına çok meraklıyım ya affet helede 7yıl sürmüş ve giderek artmış bu aşkıda hep dinlemek geliyor içimden.uzak akrabada olur canım yaa halasının oğlu teyzesinin oğlu bi bakıver :cool:

Ben daha Tr'deydim bir internet sitesinde bunun profilini gordum, dalgasina yazdim. Oyle arada sirada arkadasca konusuyorduk. 6 ay sonra ben tesadufen onun yasadigi ulkeye geldim. Kimset iste hic benim ve ailemin aklinda boyle bir sey yoktu. 2-3 ay sonra ona ayni sehirde oldugumuzu msnden yazdim. 1 yil arkadas kaldik sonra cikmaya basladik. Yabanci sonucta kultur farkliligi var arada 7 yilda birkac begenmedigim huyunu degistirdim. O da degismeye misait bir yapidaydi zaten. E cocuklugundan beri de en yakin arkadaslari muslumanlar falan diye de zor olmadi cogu sey, o yuzden degismeye caba gosteriyordu anliyordu beni. Ben ingilizceyi Tr'deyken biliyordum zaten, dil konusunda zorluk yasamadim. Bakinayim senin icin, varsa temiz, guzel huylu biri haber veririm :D

Back
X