Siyahi erkek arkadasimi babama aciklayamiyorum.

kuzenin hakkında laf etmiş ya. başkası hakkında konuşmak kolay gelir . sana kıyabileceğini sanmıyorum kabul eder bana göre :)

Babanızla tanıştırın.Türkçeyi öğrensin ama babandan duyması muhtemel olan o küfürleri es geçin.Babanne hükümet gibi kadın anladığım kadarıyla.Bu iş öyle böyle olur gibime geliyor.Hadi hayırlısı inşallah.
Bu arada melez bebeklere hastayım ya.O dudişler nasıl oluyor öyle:KK15::KK15: beyle beyle öpesim geliyiiii:)

Bence çok olmayacak bir şeymiş gibi anlatmayı bırakmalısın önce. Yani tanıştırmak istediğin zaman "baba siyahi sevgilimle tanışmanı istiyorum yerine "baba sevgilimle tanışmanı istiyorum" demelisin. Böylece o da büyütmemiş olur. Bu eksiklik ya da fazlalık değil, belirtilmesi gereken bir şey de değil bence. O harika biri sana göre, seviyorsun, isterse turuncu olsun. :)

Bence renk sıkıntısı dinden daha kötü. Din degisir de renk bıraz zor. Benım babam da oyle. Sanki beyazlar cok mukemmel :(

ben de hintliyle evlendim. ilkin sorun yaptilar ama tanisinca sevdiler. benimki de ayni seninki gibi goz boyamayi iyi bilir. tanistigim her arkadasi istisnasiz cok sanslisin demistir. ama evlenince yani elde edince o goz boyamalari kayboluveriyor. seninki de umarim benim gibi olmaz. yine kotu bir insan degil. bircoklarindan iyi ama evlenmeden onceki romantik asikla alakasi bile yok. kursa bile gitmisti sevgiliyken turkce ogrenmek icin. evlendik hala turkce ogrenecek. sozun ozu. tanistir ailenin de gozunu boyayiverir iki dakikada.
senden cok severler damatlarini :ssz:

Aslinda babasi west indian. Yani zamaninda amerikain oralara yeni hindistan demislerde bir suru hintliler gocmus ya. Iste babasi da koyu tenli ama %100 zenci degil annesi afro-amerikan. Cok da hani kapkara degil Rihanna gibi ten rengi var. Yavrum babamin gozune girecek, bizimkilerle anlayasabilecek diye turkce ogrenmeye calisiyor. :)

obama gibi diye soze gir.
onemli olan irk deyil insanlik.
baban da anlar enin de sonunda.

Kimseye %100 guvenmem evlenince erkek de bayan da cok degisiyor, birisini evlenince taniyosunuz. Burada ne dertler okuyorum inanin. Bizim kendi erkegimiz esine nasil kotu davraniyor degil evli, daha cikarken bile neler yapiyorlarmis kizlara. Ben erkek arkadasimi 7 yildir taniyorum, 100den fazla arkadasi, tanidigi, is arkadasi, kuzeni ile tanistim. Herkes de cok sansli oldugumu, cok iyi kalpli bir erkek oldugunu soylediler. Insallah beni yaniltmaz.

ben de 12 yildir ABD deyim.
Siyahilerin kotusuyle ayni ortamda olmak bile zor olabilir, herhangi kotu insanla olabilecegi gibi.
ama iyi olanlari o kadar iyi ki, daha iyisini cok zor bulursun herhangi bir millette.

Son düzenleme:
Çok seviyorum siyahi insanları,bence Allah'ın bir lütfu siyah olmak her ne kadar doğduklarından beri tam tersi muamele görselerde:stop:.. Umarım baban durumu çabuk kabullenir bir ömür mutlu olursunuz :KK36:

Merhaba Kizlar,
Ben 8 yildir yurtdisinda yasiyorum ailem Tr'de yasiyor. Yasim neredeyse 27 ama hala part time universite ogrencisiyim ve 7 yillik da bir iliskim var. Erkek arkadasim yabanci ve siyahi. Ama oyle Afrikalilar gibi cok koyu degil daha acik renkli. Neticede siyahi oldugu gercegini degistirmiyor. Babama artik acilam lazim ama yapamiyorum. Sunu belirteyim babam din meselesini kesinlikle sorun yapan biri degildir. Bir ingilizle,fransizla ya da italyanla ciksam birsey demezdi ama siyahileri sevmiyor. Bunu bile bile neden bu cocukla ciktin diyeceksiniz. Inanin 100000 erkege degismem oyleki temiz biri. Universite mezunu, inanilmaz caliskan, ekmegini tastan cikarir, cok sorumluluk sahibi, gece hayati sifir, hayatinda hic sigara icmemis, nefret ediyor, cocuklari miknatis gibi kendine cekiyor, aile kurmak istiyor. Cocuklugundan beri bircok musluman arkadaslari olmus diye de kulturumuzu de taniyor, saygi duyuyor, turkce ogrenmeye calisiyor. Bana olan saygisini kelimelerle ifade edemem. 7 yildir tek bir kotu kelime cikmadi agzindan, en sinirli aninda bile. Degil benimle, erkek arkadaslari ileyken bile kufur etmez hayatta. Ailesi ile de coktandir tanistim ve de gordugum kadariyla beni kabullenmis gozukuyorlar. En azindan cok nazikler bana karsi. Benim de kardesim ve annem biliyolar durumu ve saygi duyuyolar. Ama hani deriz ya babamin iyi bir anini yakalayip aciklicam diye, babamin hic oyle bir ani yok. Hep stresli, hep sinirli. En son 4 yil once erkek arkadasim olup olmadigini sordu o zamanlar emin olmadigim icin yok demistim. O gun bugundur sormuyor. Annem babama sozunu gecirecek bir kadin degil o da durumu aciklayamaz. Babam benim kendisiyle ciddi bir sekilde konusmami ister. Ama iste siyahi diye soyleyemiyorum. Kiyamet kopacak. Elalem ne der meselesi olacak. Babama da karsi cikamam onu cok seviyorum. Ne yardan vazgecebiliyorum ne de serden sasirdim kaldim. Sizce ne yapmaliyim?

Karsilikli konusmadan once Mektup yazin babaniza ayni buraya yazdiginiz gibi tum ictenliginizle ... İlk soku atlatsın , sonra yuz yuze konusursunuz.

ben de hintliyle evlendim. ilkin sorun yaptilar ama tanisinca sevdiler. benimki de ayni seninki gibi goz boyamayi iyi bilir. tanistigim her arkadasi istisnasiz cok sanslisin demistir. ama evlenince yani elde edince o goz boyamalari kayboluveriyor. seninki de umarim benim gibi olmaz. yine kotu bir insan degil. bircoklarindan iyi ama evlenmeden onceki romantik asikla alakasi bile yok. kursa bile gitmisti sevgiliyken turkce ogrenmek icin. evlendik hala turkce ogrenecek. sozun ozu. tanistir ailenin de gozunu boyayiverir iki dakikada.
senden cok severler damatlarini :KK14:

Gordugum kadariyla dogu milletlerinin cogunda bizde olan sey var.
Erkek ustundur, kadin kocasina boyun egmelidir filan falan.
Dogu avrupalilardan bile benzer hikayeler duyuyorum.
Dogu'nun nesinden dolayi boyleyiz anlayabilmis deyilim.

Burda egittigim bir bayan vardi pakistanli.
Hic bir sey bilmedigi icin bir yil boyunca vaktimin cogunu ona harcadim egitilsin diye.
Doktora ogrencisiydi.
Kocasi napti dersiniz, beyefendi annesigili cok ozlemis, pakistana donecekmis, orda is kurucakmis.
Burdaki guzelim isini, ve bes cocuguyla karisini birakip oraya gitmis, ki kendi ailesi karsi ciktigi halde. Orda is mis kuramamis tabi ki, bu teror ve ekonomide zor sonucta.
Sonra da baska ulkede bir yillik is bulmus.
Kadin butun evini duzenini bozup, kocasinin pesinden gitti.
Ona bir sey olsa nolurmus.
Nefret ettim o zaman bu mantaliteden.

Olan kadinin ogrenciligine, bizim de harcadigimiz zamana ve paraya oldu tabi.

Konya da asciymis kuzenimin kocasiyla calisiyomus:-)) adam evlendi karisi dogumlarini hep ganada yapti asiri milliyetciydi....iki tane bebesi var bizden biri gibi:-)))

şimdi konya dolmuş taşmış siyahilerle (bu ne demekse siyahi)

Suriyelisi somalısı afganı Nijeryalısı konya dünya şehri olmuş valla artık kimlere görücü gidilecek kimbilir...allah hayırlısını insan olanını versin

konuya gelince tabiki başlar da gadıryacaklar tepkiler verilecek ama sizin tavrınız ve anlatımlarınızla aileniz ikna olucaktır.

bir de su ara 1001 gece masallari okuyorum . her kadin kocasini zenciyle aldatiyor. araplarda feci kompleks varmis zencilere karsi galiba :D

Gordugum kadariyla dogu milletlerinin cogunda bizde olan sey var.
Erkek ustundur, kadin kocasina boyun egmelidir filan falan.
Dogu avrupalilardan bile benzer hikayeler duyuyorum.
Dogu'nun nesinden dolayi boyleyiz anlayabilmis deyilim.

Burda egittigim bir bayan vardi pakistanli.
Hic bir sey bilmedigi icin bir yil boyunca vaktimin cougunu ona harcadim egitilsin diye.
Doktora ogrencisiydi.
Kocasi napti dersiniz, beyefendi annesi gili cok ozlemis, pakistana donecekmis, orda is kurucakmis.
Burdaki guzelim isini, ve bes cocuguyla karisini birakip oraya gitmis. Orda is mis kuramamis tabi ki, bu teror ve ekonomide zor sonucta.
Sonra da baska ulkede bir yillik is bulmus.
Kadin butun evini duzenini bozup, kocasinin pesinden gitti.
Ona bir sey olsa nolurmus.
Nefret ettim o zaman bu mantaliteden.

Olan kadinin ogrenciligine, bizim de harcadigimiz zamana ve paraya oldu tabi.

aynen su erkek egemen dusuncesi yuzunden yasiyoruz cogu sorunu.
adam iki ulkede esit tatili gururuna yediremiyor resmen.
benim dogu avrupali bir arkadas da esinin ulkesine yerlesti. hem de hic sorun cikarmadan. bakalim boyle ben esitlik o egemenlik istedikce orta yolu nasil bulucaz

Zencilerden nefret ediyorum
yuzleri gibi kalpleride kara
benim hayatimi pislik bir zenci mahvetti tam bir lanet olasi
bi kere arada kultur farki var simdi iyi gibi gorunsede gercekte oyle olucagini sanmiyorum
siyahiler cok kurnaz cok hesapli ve islerine geldigi gibi davranan insanlar
ustteki yorumada cok guldum cok aptalca neymis siyahi olmak ALlah in bir lutfuymus hadi be ordan diycem

aynen su erkek egemen dusuncesi yuzunden yasiyoruz cogu sorunu.
adam iki ulkede esit tatili gururuna yediremiyor resmen.
benim dogu avrupali bir arkadas da esinin ulkesine yerlesti. hem de hic sorun cikarmadan. bakalim boyle ben esitlik o egemenlik istedikce orta yolu nasil bulucaz

Biraz zor olur canim.
Yani didiserek cok fazla bir ilerleme kaydedemeyebilirsin.
Hintliler bizden biraz daha fazla toreci ve geleneksel gibi geliyor bana.
Onlarin kadinlari gibi he he deyip, alttan isi goturmek gerek.

Zencilerden nefret ediyorum
yuzleri gibi kalpleride kara
benim hayatimi pislik bir zenci mahvetti tam bir lanet olasi
bi kere arada kultur farki var simdi iyi gibi gorunsede gercekte oyle olucagini sanmiyorum
siyahiler cok kurnaz cok hesapli ve islerine geldigi gibi davranan insanlar
ustteki yorumada cok guldum cok aptalca neymis siyahi olmak ALlah in bir lutfuymus hadi be ordan diycem
e hayatini bir beyaz mahvetseydi bu sefer de beyazlara mi yazacaktin bu yorumu

Hayatim yurt disinda gecti
cocuklugumdan bu yana burdayim ve bugune kadar bir avrupalidan zenciler hakkinda iyi bir sey duymadim
buranin ayak takimi ve butun pis olaylarin ardindan ya zenciler ya araplar cikiyor
KOnu sahibi sizin arkadasiniz iyi olabilir sozum yok insallahta iyi biridir

Back
X