- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
- Konu Sahibi Ceren_cebil
Insallah. Babamin kendi kuzeni pakistanli bir adamla evlendi. Adam baya bir esmer tenli beyaz uzun elbise gibi birseyle dolasiyor falan.. Babam baya bir laf soylemisti etrafta. Bu ne boyle, bu nasil tip. Ala ala bunu mu almis diye. Kendi ikna olsa bile zamaninda elalemin evlendigi adamlara laf soyledi simde de onlar ( bize laf soyledi kendi kizi zenci aldi) derler diye bile kabul etmez sanki diye dusunuyorum.![]()
Neymiş şu hayatta büyük konuşmamak gerekirmiş bu yaşadıkça hepimize ders oluyor mesela benim babamda kimi eleştirdiyse aynılarını yaşadı o yüzden büyük konuşmaya korkarım ben..tanışma meselesine gelince de eğer ki babanıza kendini sevdireceğine inanıyorsanız alın babanızın karşısına çıkarın direk..yani direk kafa göz dalmaz herhalde diye düşünüyorum :) mesela benim ablamda amerikada bi filipinliyle çıkıyordu sonra çocuğu buraya davet etti bi hafta misafirimiz oldu..babam başta çok karşıydı ama çocuk o kadar kibar o kadar saygılı o kadar efendiydi ki babam bi haftanın sonunda kızım böyle türk bile bulamassın bunu kaçırma dedi düşün yani