- 20 Eylül 2015
- 27
- 4
- 1
- Konu Sahibi tahtadanoyuncak
-
Cevabın için teşekkür ederim öncelikle.Merhaba canım kardeşim yaşındasın ama sana acı bir gerçek söyliyim..
Yaşını okulunu yazmasaydın 25 30 yaşlarında biri derdim... Evet maalesef öyle. Bu benim fikrim tabi ki.
Senin en çılgın yaşların olmalı maalesef kilolu olmak bir genç kıza çekingenlik mi desem ağırlık mı desem bilmiyorum.. Olgunsun yani..
Bırak haddinden fazla ağır olmayı geçsin sen genç..
Şöyle düşün. Kilonu hiç takmadığını düşün bi.. Sosyal ortamdaki rahatlığını düşünmek bile stresini azaltıyor değil mi
İlerki yıllarda ister istemez yaşın ilerledikçe ağırlaşacak olgunlaşacaksın ama çok var daha canım yaa..
Gez dolaş eğlen sadece yediğinin yarısını ye..bol bol yürü.. Heryere yürü.. Otobüsten erken in yürü..
Bırak şu sıkı diyetleri ağır sporları.. Stres mitres de kalmaz kiloda
Abla tavsiyesi :)
Teşekkür ederimm.merhaba başarılar dilerim canım sana
Tabii ki paylaşabilirsin, 21 yaşındayım.Merhaba cnm
Öncelikle kaç yaşındasın merak ettim. (Yazdıysan ve görmediysem kusura bakma)
Ben 26 yaşında evli ve bi çocuk annesiyim oğlum 2.5 yaşında. 76 kiloyum malesef ve 5 gündür diyet (bende sen gibi diyet yada rejim demwye korkuyorum) ve yürüyüş yapıyorum. Verdimmi bilmiyorum çünkü tartılmıyorum.
Neyse yanlış anlama ama çok düzensiz ve sağlıksız besleniyorsun. Bende senin gibi hamburgere abur cubura bayılırım ama diyette olmasak bile bukadarı fazla değilmi.? İzin verirsen sana katılmak isterim bende günlük menülerimi paylaşırım senle belki biraz desteklemiş oluruz birbirimizi olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?