Siyahtan Beyaza.

9.00
-1 haşlanmış yumurta
-2 dilim peynir
-Ihlamur

12.00
-2 dilim kepek ekmeği arası az krem peynir ve salçalı sos
-Yarım mandalina

16.15
-2 tabak etli, börülceli tarhana çorbası

19.30
-3 ceviz

Korkulu hafta sonu geldi benim için. Yarın arkadaşımda kalıcam. Geceleri cipsler, çikolatalar. Öğleyin pizzalar makarnalar havada uçuşur bilirsiniz. Ama yok dikkat edicem. Kasımda 70leri görücem o tartıda.

Son günlerde çok saldım. Buraya yazdığım günler yine az çok tutuyodum kendimi.
Yazmadığımda ne bulursam yiyorum resmen. Nasıl düzen gelcek bilmiyorum ama yazmayı bir düzen haline getirmem lazım.

11.50
-Kepekli tost (2 dilim kepek ekmeği arası-krem peynir 2 dilim salam kahvaltılık sos)

13.30
-1 ananaslı activia

16.30
- 8 kaşık barbunya yemeği
- 1 dilim kepek ekmeği
-1.5 bardak fanta

*Barbunya en sevdiğim yemek, şu an 1 tabak daha yememek için zor tutuyorum kendimi.
2 saat sonra da biraz yoğurt yerim bugünlük bu kadar. Bu saatlerde yazmazsam unutuyorum menü yazmayı

Merhaba sana katilmak istiyorum. 22 yaşındayım 5 buçuk aylık kızım var emziriyorum 85 kilo 1.68 boyum. Bugün ben de başladım. Ama hep içimden bir ses bugün bırak yarın başla pmtesi başla sonra başla diye durtuyor beni. 57 kilo idim zamanında. .

Bugün bırak yarın başla sözü hiç bitmiyo zaten. Ben hele okulum olduğu için her gün bi bahane buluyorum kendime. Bunun sonu yok.
Boyun çok güzel, hayalimdeki boy :)

Bugün bırak yarın başla sözü hiç bitmiyo zaten. Ben hele okulum olduğu için her gün bi bahane buluyorum kendime. Bunun sonu yok.
Boyun çok güzel, hayalimdeki boy :)
Teşekkür ederim kilom da güzel olsa süper olucak :) şu an kaç kilosn
Bu arada bugünkü menu
Sabah
5 zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir 1 yumurta (yumurtasız ölürüm )
1 kase mercimek çorbası bitki çayı. 1 dilim kepek ekmegi
Ara 1 elma 2 mandalina 1 nar
Her aciktigimda bir kaç tane leblebi attım ağzıma kaçamak yapmiyim diye.
Öğlen
Haşlanmış tavuk
Koca bir tabak salata
2 kaşık yoğurt
Ara 1 elma ve leblebi
Aksam
Daha yemedim
Ama çorba ve kepek ekmeği yicem
İlk gün diye çok acikiyorum aklımda hep yemek var

Şu an kilomu bilmiyorum, 31 ekimde tartılıcam.
Benim yediklerime göre çook çok iyi.

sabah ve öğle kepek ekmeği yemedin sanırım, akşam yerine sabah ve öğle yesen daha iyi bence.
dediklerimi yap ama yaptıklarımı yapma hesabı

Menümü yazdıktan sonra 1 tabak daha barbunya yemesem iyiydi aslında
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama o yaptığım tostu pazartesi hariç hafta içi yanımda taşıcam sanırım. Yoksa okul çıkışı topluca burger kinge gidiyoruz hem de her gün

Yok sabah yedim öğlen yemedim
Akşamki menu çok azdı ekmek yemesem olurdum sanırım zaten tam kepekli ekmek.
:)

Bugün yine fast food yedim.
Öğrenci olanlar nasıl arkadaşlarınızla çıkınca yemeden duruyosunuz?
10 kişi bi mekana gidiyoruz, herkes yiyo napıcam bilmiyorum....

İlk defa arkadaşlarımla gece çıktığımda pasta, kola, yemek vs değil de sade türk kahvesi içtim.
Benim için büyük bi şeydi bu çünkü gerisi gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…