Yok valla tam o ana denk gelmişti hatta kesin yine 2. Kadın konusu bu diye düşünmüştüm ama abla daha atarlı çıkmış.İşte önyargının zararları 
İron women kostümü diktiricem kendimeÜtü mü didin?
Bende çok var .akşam foto atayım da gör
Hayrına bir el atıver
Oku oku, tam alevlenmişti ki ortalık Mune abla geldi söndürdü.
Özet de şöyle.
1. Grup: Grup da denmez buna, tek kişi. Derdi ne, atarı kime belli olmayan bir adet konu sahibesi.
2. Grup: Konu sahibesinin önceki konulara yaptığı yorumlardan dolayı ondan nefret ettiğini beyan eden, ona laf sokmaya yer arayan yorum sahibeleri.
3. Grup: Acıları tazelenen, kötü boşanma anıları canlanan yorum sahibeleri.
4. Grup: "Bi yuva kolay mı kuruluyor" cular. "Maddi gücü yoksa katlanır" cılar. "Çocuklarım için"ciler. "Emek verdim ben emek, saçlarımı süpürge ettim bırakmam yakasını"cılar.
5. Grup: "Ya açmışlar saçma sapan bi konu ama madem açılmış akıl mantık çerçevesinde kendi görüşümüze göre bi yorum da biz yapalım bari." ciler.
Böyle işte.
Sorma kahvaltı sofrasına konan bi dilim penir iki çeri domatese kadar sayacaklar diye kormaya başlıyordum ki konu gitti.Ulan herkes de mükemmel ev hanımı haaa. Millet ne meraklıymış erkek donu yıkamayaBen kendiminkileri söylene söylene yıkıyorum
Eh super man tayt üstüne kilot giymiş kostümü vardı, uçuyordu sorunları çözüyordu, işte banada öyle bi kostüm lazım, imdaaaatt diyene yetişecekTamam mı dimek bu
Ben öyle bir konu neden açılmış anlamadım ki, arkadaşın atarı kimeSorma kahvaltı sofrasına konan bi dilim penir iki çeri domatese kadar sayacaklar diye kormaya başlıyordum ki konu gitti.
Hayır ben her duruma mali gücünü kalkan yapanlara gıcık oluyorum.
Sondaki kadını takdir ettim mesela, "şu an çalışmıyorum ama ihtiyacım olduğunda maddi olarak dururum ayaklarımın üstünde. Sırf şimdi çalışmıyorum diye bi erkegin sevgisizligine, ilgisizligine, eziyetine boyun egecek degilim." benzeri bi yorum yapan hani. Görüşü bana ters belki ama saygı duydum. Bunu diyen kadına zaten bi şey olmaz şu hayatta ama az bulunuyor ne yazık ki böyle insan da.
aaaa sen bunu kaçırmışsın:Sorma kahvaltı sofrasına konan bi dilim penir iki çeri domatese kadar sayacaklar diye kormaya başlıyordum ki konu gitti.
Hayır ben her duruma mali gücünü kalkan yapanlara gıcık oluyorum.
Sondaki kadını takdir ettim mesela, "şu an çalışmıyorum ama ihtiyacım olduğunda maddi olarak dururum ayaklarımın üstünde. Sırf şimdi çalışmıyorum diye bi erkegin sevgisizligine, ilgisizligine, eziyetine boyun egecek degilim." benzeri bi yorum yapan hani. Görüşü bana ters belki ama saygı duydum. Bunu diyen kadına zaten bi şey olmaz şu hayatta ama az bulunuyor ne yazık ki böyle insan da.
Yooo kaçırmamışsınaaaa sen bunu kaçırmışsın:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sikinti-yasanmaz.922131/page-2#post-46176190
Aa ben şaka yapmıştım. Cidden domatese kadar gelmiş ya konuaaaa sen bunu kaçırmışsın:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sikinti-yasanmaz.922131/page-2#post-46176190
Bende 9 senedir yaban ellerdeyim7 senedir gurbetteyim zaten o ayrı bir dert. Kızımı evde bırakmak ayrı bir dert oğlumda da ilk hafta çok ağlamıştım ama şimdi çok alıştım çok cilveli kızım teyzesi ya
Geldi tabii canımAa ben şaka yapmıştım. Cidden domatese kadar gelmiş ya konu
Kaçırmadım da yorum yaptım geçtim, "bu mudur sizin aile anlayışınız" diye coşan arkadaşı görmemişim.Yooo kaçırmamışsınladyamore
Sorma ya. İnsanlar nasıl şeylerden kendilerine övünç çıkarıyorlar anlamam mümkün değilKaçırmadım da yorum yaptım geçtim, "bu mudur sizin aile anlayışınız" diye coşan arkadaşı görmemişim.
Benim aile anlaşıyışımda mesela salatalıkları yuvarlak doğrarsan bozuşuruz, jülyen olacak. Donlarım bile ütülenecek. O tarz yani, önemli şeyler bunlar
Uuu çok zeksüüüEh super man tayt üstüne kilot giymiş kostümü vardı, uçuyordu sorunları çözüyordu, işte banada öyle bi kostüm lazım, imdaaaatt diyene yetişecek
İşi bağlamışsınızdır ben yazana kadar peehh.. Ben de daha koyu sıkıcı bir şeyler bekliyordumm.Ama gayette iyimiş vallahi Sep.
Ben ne konuyu ne üyeyi hatırlayamadım ama yorumlardan gördügüm kadarıyla engelli çocuklarla ilgili hassas bi konuymuş.O malum yorumu biliyorum ve devamındaki savunmayı da; aynı konu içinde yorum yapıyorduk çünkü.
Gerçekten çok talihsiz bir yaklaşımdı. Durduk yere bu atar niyeyse artık, herkesin şartları bir olmaz ki.
İstemeyene yapışılmaz zaten de, yani konunun değişkeni çok, referans alınası bir örnekleme yapılmış olsa çok daha sağlıklı tartışılırmış. Tuhaf...
Bir konu daha varmış o da gümlemiş sanırım.
Yerim ben onuu. Off fazladan sevecek bebeği olan üstüme bebek atsın lütfen. Oynayacak bi bıcırık aranıyorBenim koca totolu kız yürüyor yaaa
Yok çok sever makyajlı kokoş insanlarıYerim ben onuu. Off fazladan sevecek bebeği olan üstüme bebek atsın lütfen. Oynayacak bi bıcırık aranıyor
Not: Çok huysuzlanırsa annesine geri satarım baştan uyarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?