Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

O malum yorumu biliyorum ve devamındaki savunmayı da; aynı konu içinde yorum yapıyorduk çünkü.
Gerçekten çok talihsiz bir yaklaşımdı. Durduk yere bu atar niyeyse artık, herkesin şartları bir olmaz ki.
İstemeyene yapışılmaz zaten de, yani konunun değişkeni çok, referans alınası bir örnekleme yapılmış olsa çok daha sağlıklı tartışılırmış. Tuhaf...

Bir konu daha varmış o da gümlemiş sanırım.

Ulan herkes de mükemmel ev hanımı haaa. Millet ne meraklıymış erkek donu yıkamaya Ben kendiminkileri söylene söylene yıkıyorum
Sorma kahvaltı sofrasına konan bi dilim penir iki çeri domatese kadar sayacaklar diye kormaya başlıyordum ki konu gitti.

Hayır ben her duruma mali gücünü kalkan yapanlara gıcık oluyorum.

Sondaki kadını takdir ettim mesela, "şu an çalışmıyorum ama ihtiyacım olduğunda maddi olarak dururum ayaklarımın üstünde. Sırf şimdi çalışmıyorum diye bi erkegin sevgisizligine, ilgisizligine, eziyetine boyun egecek degilim." benzeri bi yorum yapan hani. Görüşü bana ters belki ama saygı duydum. Bunu diyen kadına zaten bi şey olmaz şu hayatta ama az bulunuyor ne yazık ki böyle insan da.

Ben öyle bir konu neden açılmış anlamadım ki, arkadaşın atarı kime
Kaldıki oradaki yorumların çoğu zaten bazı konularda yapılıyor..

aaaa sen bunu kaçırmışsın:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sikinti-yasanmaz.922131/page-2#post-46176190

7 senedir gurbetteyim zaten o ayrı bir dert. Kızımı evde bırakmak ayrı bir dert oğlumda da ilk hafta çok ağlamıştım ama şimdi çok alıştım çok cilveli kızım teyzesi ya
Bende 9 senedir yaban ellerdeyim
Cilveli olmaz mı yaa kız olsun çamurdan olsun
Bende işe başladığımda kızım 4 aylıktı

Yooo kaçırmamışsın ladyamore
Kaçırmadım da yorum yaptım geçtim, "bu mudur sizin aile anlayışınız" diye coşan arkadaşı görmemişim.

Benim aile anlaşıyışımda mesela salatalıkları yuvarlak doğrarsan bozuşuruz, jülyen olacak. Donlarım bile ütülenecek. O tarz yani, önemli şeyler bunlar

Sorma ya. İnsanlar nasıl şeylerden kendilerine övünç çıkarıyorlar anlamam mümkün değil

Ben ne konuyu ne üyeyi hatırlayamadım ama yorumlardan gördügüm kadarıyla engelli çocuklarla ilgili hassas bi konuymuş.

Konu sahibesinin kimligine takılmadan konuyu okuyunca haklı oldugu noktalar var. Ama felaket ukala, üslubu gereksiz alaycı ve sert. Buna da tercih meselesi deyip geçebilirim.

Ama her şeyi ben bilirim diye kimsenin fikir sormadığı bi konuda konu açıp, kime yöneldigi belli bile olmayan saldırgan bi üslup takınıp ilk mesajdan sonra ortadan kaybolmak saçma ve ötesi bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…