Evet benim salon takımı koltuğu seninkine benzer.Geçiş rengi olarak angela verdi turuncu fikrini.
in vino veritas o cizgili arka minderler gidecek ye yerine ne kaplayacaksın? Yani bize gosterdigin renklerden mi yoksa koltugun bejiyle aynı mı? Turkuaz olsun muu? Olsun bence
Evet benim salon takımı koltuğu seninkine benzer.
Koltukta sağda 2 büyük yastık var ortada bir küçük.solda 2 büyük.
Büyükler turuncu desenli. Ortadaki küçğk koltukla aynı.
Bu tarz mı yapıcaksın yoksa sadece varolanı mı kaplatacaksın ?2 tane sanırım koltuğunda şuanki çizgililer.
Eğer öyleyse ben sonuncuyu beğendim.çünkü içinde kahve de var,göz de yormuyor çok patlak da değil.çünkü tv üniten klasik.
Sen bilirsin balım.
in vino veritas Koltukları düz hale getireceğim diyorsun ya, bu tonları evin kaldırır bence
Eki Görüntüle 1818651
Renk hangisine gönlün kaydı?Her koltukta dört kırlent var.
Çıkabiliyor kılıfları. Bu baktıklarımla da boyutları aynı. Yani bu kılıfları alıp değiştirebiliyorum.
Araya bir iki tane de dikdörtgen atayım diyorum sondaki gibi. Onu içindeki minderle birlikte alcam.
Ya sep anlaşılmamış.in vino veritas
Senin toto koyduğun yer aynı kalacak. O çizgili sırt koyduğun yerlere bunlardan birini alacaksın değil mi?
Ay böylede çok güzel duruyor çok cırtlak da değil Sep. Zarif.in vino veritas Koltukları düz hale getireceğim diyorsun ya, bu tonları evin kaldırır bence
Eki Görüntüle 1818651
Renk hangisine gönlün kaydı?
in vino veritas Koltukları düz hale getireceğim diyorsun ya, bu tonları evin kaldırır bence
Eki Görüntüle 1818651
Evet bu tarz düşün. Çok hoş.Bunu pek beğendiiim...
Eki Görüntüle 1818651
Evet bu tarz düşün. Çok hoş.
O çizgilileri düz koltuktan diktirip aralara şöyle serpiştir işte.:)Maviler turuncular, hadi bakalım coşturuyoruz benim evi.
Şu mavi berjeri alıp kaçayım mı ben önündeki sehpasıylaO çizgilileri düz koltuktan diktirip aralara şöyle serpiştir işte.:)
Madem çizgilileri beğenmedin
Düz renkten daha hoş duruyor bunlar.
Havan değişir.
Sonrada tüllerine fon bakarsın.Eki Görüntüle 1818663
Ben sevdim. KalsınÇizgili turkuaz sevimli gelmişti ama kızlar beğenmedi. Şimdi de düz daha iyi gibi geliyor,
Hakkaten çok tatlı rengi :)Şu mavi berjeri alıp kaçayım mı ben önündeki sehpasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?