Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Enee konu gitti marilyn monroe .

Ellerim bomboş
Yüreğimde bir yorum
Ateşe atılmış bir demir gibii kor halaaa Ellerim bomboş
Gözümde yaşlarla
Daha yazacaklarım vardı ne yaptın mune ablaaa

Ooo bomba konuyu kaçırmışım lady
Yorumlara bakıyorum, çetin bir münazara var gibi sanki, okuyayım az daha.

Bi konuya bi yorumun varsa git yap arkadaş. BDV' yi okuyup okuyup "dert tasa da yok ama ben de kendi konumu açiciiim ulen, siz hepiniz ben tek" mi diyorlar napıyolarlar bilmiyorum ki
Ulan herkes de mükemmel ev hanımı haaa. Millet ne meraklıymış erkek donu yıkamaya Ben kendiminkileri söylene söylene yıkıyorum

Ooo bomba konuyu kaçırmışım lady
Yorumlara bakıyorum, çetin bir münazara var gibi sanki, okuyayım az daha.
Oku oku, tam alevlenmişti ki ortalık Mune abla geldi söndürdü.

Özet de şöyle.

1. Grup: Grup da denmez buna, tek kişi. Derdi ne, atarı kime belli olmayan bir adet konu sahibesi.
2. Grup: Konu sahibesinin önceki konulara yaptığı yorumlardan dolayı ondan nefret ettiğini beyan eden, ona laf sokmaya yer arayan yorum sahibeleri.
3. Grup: Acıları tazelenen, kötü boşanma anıları canlanan yorum sahibeleri.
4. Grup: "Bi yuva kolay mı kuruluyor" cular. "Maddi gücü yoksa katlanır" cılar. "Çocuklarım için"ciler. "Emek verdim ben emek, saçlarımı süpürge ettim bırakmam yakasını"cılar.
5. Grup: "Ya açmışlar saçma sapan bi konu ama madem açılmış akıl mantık çerçevesinde kendi görüşümüze göre bi yorum da biz yapalım bari." ciler.

Böyle işte.

Tüh be ben bu konuyu açmıştım isim çıkınca okumadan kapattım ekşını kaçırmışım.

Oyy kıyamam üzülme
Benimde 3 haftadır kızkardeşim bendeydi bugün döndü
Dokunsalar ağlayacam
Gurbetlik ne zor
7 senedir gurbetteyim zaten o ayrı bir dert. Kızımı evde bırakmak ayrı bir dert oğlumda da ilk hafta çok ağlamıştım ama şimdi çok alıştım çok cilveli kızım teyzesi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…