- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Aa tamam, unutma göster ama.
Est. olur mu ya, üretim bu, çöpe atmak en kolayı zaten.
Ben de kapı süslerini, bazı ikramlıkları, diğer süslemeleri kendim yapayım dedim doğum için,
Eski bi çerçeve, mavi kurdeleler, birkaç kolye ucu ile adını yazsam bebenin, keçe ile öcük böcük yapıcam filan.
10 numara 5 yıldız olur1,72yim asıl ben uyar mıyım size
İzmir Fen istiyor zatenGönder sen onu bana staja.
Yardıma ihtiyacın olursa sor. Bende fikir çok.
Erkek kardeşimin bebeği oldu.Gelinimiz kendi yaptı eve hani şu kalıpla yapılanlardan.Birazdan fotosunu atarım fikir olur sanada :)
Amin teşekkür ederim:)Çok teşekkürler kızlar sağ olun. ^_^
Takıldığım yerde de sorarım.
(Sağlıkla, huzurla büyütün bebişinizi.nameaver )
Ya bebişin adını bi karara bağlasak başlayacağım da. Ya düşün düşün isim seçemedik ya :/
Öyle arada aklınıza anlamı hoş erkek isimleri gelirse yazarsınız da bana, mutlu olurum.
Çok teşekkürler kızlar sağ olun. ^_^
Ya bebişin adını bi karara bağlasak başlayacağım da. Ya düşün düşün isim seçemedik ya :/
Öyle arada aklınıza anlamı hoş erkek isimleri gelirse yazarsınız da bana, mutlu olurum.
Ben de cok fazla tespih vardi bi kac tanesini kesip oglana kapi süsü yapmistim. Doguma gelen ciceklerin tulleri ve ciceklerini de kenarlarina ilistirmistim cok guzel olmustu. Benim velet parcalamasaydi daha guzel olacaktıAa tamam, unutma göster ama.
Est. olur mu ya, üretim bu, çöpe atmak en kolayı zaten.
Ben de kapı süslerini, bazı ikramlıkları, diğer süslemeleri kendim yapayım dedim doğum için,
Eski bi çerçeve, mavi kurdeleler, birkaç kolye ucu ile adını yazsam bebenin, keçe ile öcük böcük yapıcam filan.
Saglikla kucağına alirsin insallah. Ben de gecen sene bu zamanlar dogum yapmıştım. Isim konusunda da epey zorlandim. En sonunda esimin isteğiyle de Cağan da karar kıldık. Mutlu gun senlik bayram demek. En önemlisi de Türkçeydi. Bu arada isim gercekten kişiliği etkiliyor mu bilmiyorum aşırı güleç mutlu bi oglum var :)Çok teşekkürler kızlar sağ olun. ^_^
Yok mu aklınızda isim? Söyle seçelim aradan.
Doruk çınar falan koyma gözünü seveyim.
Bizim oğlan çocuğu adımız belli. Güz hazar gibi bişey olur muhtemelen.
Ben ismin kişiliği çok etkilediğine inanıyorum. O yüzden ya tanıdığın düzgün bir adamdan kopyala ya da cevrende kimsede olmayan bi isim koy bence.
Üç isim geldi aklıma su an.
Servan
Tekay
Güven (beyim olur, oğlumuz olursa babasının ismini de koymayı düşünebilirim)
2-5 yaş arası çok eymen var.Bu isim işi çok uzadı bizim ya, bi de kız olsa adı hazırdı, kız diye bekledim zaten niyeyse :)
Şimdi de zorlanıyorum. Sevdiğim isimlerin hemen hemen hepsi ailede var.
(Güven güzel bir isim aklımda bulunsun, belki ilave bir isimle iki isim olarak olabilir)
Ceyhun, Yunus, Eymen... Bu üçü arasındaydım ama hala emin olamıyorum.
Saglikla kucağına alirsin insallah. Ben de gecen sene bu zamanlar dogum yapmıştım. Isim konusunda da epey zorlandim. En sonunda esimin isteğiyle de Cağan da karar kıldık. Mutlu gun senlik bayram demek. En önemlisi de Türkçeydi. Bu arada isim gercekten kişiliği etkiliyor mu bilmiyorum aşırı güleç mutlu bi oglum var :)
Saglikla kucağına alirsin insallah. Ben de gecen sene bu zamanlar dogum yapmıştım. Isim konusunda da epey zorlandim. En sonunda esimin isteğiyle de Cağan da karar kıldık. Mutlu gun senlik bayram demek. En önemlisi de Türkçeydi. Bu arada isim gercekten kişiliği etkiliyor mu bilmiyorum aşırı güleç mutlu bi oglum var :)
2-5 yaş arası çok eymen var.
Ceyhun güzel isim ama tanıdığım bir adam var bu isimde. Kariyeri muhteşem ama kişiliği felaket.
Yunus isminde de bir abim var, dört dörtlük bir adamdır.
Eh canım, en yakın senaryotu ben söylemişim işteAaa üstüme iyilik sağlık. Dün arkadaşlarımla yemek yedik, meze, karides falan. Ne var yanında birkaç kadeh anasonlu bir içecek içtiysek?
Hemen senaryolar hemen senaryolar
GünaydınEh canım, en yakın senaryotu ben söylemişim işte
Azcık müneccimlik vardır da
Aslında isim üzerine uzmanlar var, yani çocuğun doğduğu güne göre harflerin enerjileri ve burçlarına karakterlerine göre isim seçenler.. İnternette araştır istersenÇağan'ı da yazıyorum. Güzel isim. Söylenişi de gayet hoş.
Evet, 2014 senesi çok Eymen yaptı
Ceyhun'u istiyorum açıkçası ama söylenişi sert bir isim. Kararsız kalıyorum işte...
Yunus adı güzel.. Ama kararsızım... Ya ben çok kararsızım yaa
Ceyhun'u sevdim ben.yercekimli karanfil bu arada amin, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Siz de sağlık içinde, mutlu huzurlu büyütün oğlunuzu.
Kafam sonradan şarj ediyor bugün biraz, hadi hayırlısı
Kuzucuk sağlıkla büyüsün. Tebrik ederimAmin teşekkür ederim:)
Çağan'ı da yazıyorum. Güzel isim. Söylenişi de gayet hoş.
Evet, 2014 senesi çok Eymen yaptı
Ceyhun'u istiyorum açıkçası ama söylenişi sert bir isim. Kararsız kalıyorum işte...
Yunus adı güzel.. Ama kararsızım... Ya ben çok kararsızım yaa
Teşekkür ederim canımKuzucuk sağlıkla büyüsün. Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?