Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Şarkışla canım yarı sivaslı sayılırım

Burada ne zaman yazdım acaba diyordum bende. Bekar kardeşim var kız aradığımız doğrudur. S shot un kalbi temiz olduğundan bilmiş
Bak bak bekar kardeşi var ve saklıyor bizden!
Ama işte gerçekler böyle bir bir çıkıyor ortaya

O marka görünsün istiyor yalnız alanların büyük bir kısmı da. Oysa moda ile alakalı adam, üzerine yazmasan da çizgilerinden tahmin eder hangi markaya ait bir çanta olabileceğini onun. Ama işte daha farklı bir alış-veriş mekanizması var bu tip şeylerde, senin de bildiğin gibi.

Eskiyen gömlekleri topladım kaçırdım zaten annemlere, benimkine kalsa üstünde parçalanana kadar yolu var.
Minder yapsın, dağıtsın, bahçede giyilsin vs.
Kotlardan çanta yapıyorlar bi de...
Belki gömlek kumaşından bez çantalar, saç bantları filan... Hmm... Üzerine düşünülesi...

Yeni aldığın şeylere girişme. Önce eskiler üzerinde acemiligini at. Eskiler dönüştürmek içindir.

Benim hiç para verip aldığım kot şortum yok mesela, hepsi eski pantolonlardan bozma.

Bi de akrilik boya çok güzel bişey. Her şeyi boyayabiliyorsun kumaş deri ahşap metal aklına ne gelirse.

Çanta iyi bişey olsa bunu yapmaya cesaret edemezdim. Ama dandik, iki senede iki kez anca kullanmisimdir. O yüzden yaptım gitti. Şimdi daha çok kullanırım muhtemelen.

Bende hangi akla hizmetle saklamışsam bekarlık tişörtlerimi buldum.
Bi kısmını toz bezi yaptım
Eşya saklamanın eziyetten başka bir işe yaradığı yok...

Beyimin eski gomleginden kendime bluz yapıyorum şimdi. Bitsin gösteririm. Boş işler müdürüne çıktı adım.

S shot kişisi tam yaptığın müthiş özetten dolayi seni tebrik edecektim ki yine teyze moduna geçmişsin. Vazgeçtim, yok sana tebrik falan.

Hiiii yaziiiik. Senin kıza şahane tişörtler çıkardı onlardan.
17-18 yıl öncesi Sep.
Beğenmez bizim kontes.
Ama kendi kotlarını kesip şort yapar tişörtlerinin altını kesip plaj kıyafeti yapar.
En son düz renk conversini boyayıp birazda böyle giyeyim dedi :)

Beyimin eski gomleginden kendime bluz yapıyorum şimdi. Bitsin gösteririm. Boş işler müdürüne çıktı adım.

Aa tamam, unutma göster ama.
Est. olur mu ya, üretim bu, çöpe atmak en kolayı zaten.
Ben de kapı süslerini, bazı ikramlıkları, diğer süslemeleri kendim yapayım dedim doğum için,
Eski bi çerçeve, mavi kurdeleler, birkaç kolye ucu ile adını yazsam bebenin, keçe ile öcük böcük yapıcam filan.

Erkek kardeşimin bebeği oldu.Gelinimiz kendi yaptı eve hani şu kalıpla yapılanlardan.Birazdan fotosunu atarım fikir olur sanada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…