Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ceyhun iyidir bence de. Hem büyük adam olunca yakışır. "Ceyhun bey" güzel geliyor kulağa.

Eren var bir de, ben severim.
Eskiden ben de severdim. Son 4 senede tanıştığım tüm Eren'ler bu kadar mı iğrenç, bu kadar mı luzumsuz insanlar olur gerçekten şaşkınım yani.

Eskiden ben de severdim. Son 4 senede tanıştığım tüm Eren'ler bu kadar mı iğrenç, bu kadar mı luzumsuz insanlar olur gerçekten şaşkınım yani.

Hadi ya o kadar diyorsun.

Benim taa ilkokuldan arkadaşlarım var ikizler, eren ve erkin. Bi ordaki ereni tanıyorum. O da iyi adam oldu.

Aslında isim üzerine uzmanlar var, yani çocuğun doğduğu güne göre harflerin enerjileri ve burçlarına karakterlerine göre isim seçenler.. İnternette araştır istersen sadece fikir

Evet duydum, nümeroloji ile isim analizleri yapan uzmanlar var ve isimlerin kişi üzerindeki etkisine ben de inanıyorum.
Her sesin - harfin belli bir frekansı, titreşimi var gayet de bilimsel tabanlı bir şey. Araştırmak lazım evet.

Ceyhun'u sevdim ben.

Bebekliği için de uygun böyle. Mini mini oduncu gömlegiyle büyük adam gibi ciddi bakan koca gözlü melek yüzlü bi oğluş canlandı gözümde.

^_^ Aiyy... Ehehe ya biz de diyoruz kurukafalı bandanalar bağlar, kot giydiririz, tarz yapar güleriz filan
Küçük adamlar ya. Hayırlısı artık.

Bu isim konusu bitmez, benim kararsızlığım yüzünden o mu bu mu derken bitmez.

Bizimkiler se Yunus Yekta diye düşünmüştü ama Yunusun çile çeken ah eden gibi bir anlamı olduğu için vazgeçtiler sanırım.

@_angela_ çok var mı bebeğin gelmesine :) bu ara indirim var her yerde çıldırdık. Daha gelmeden iflas ettirdi bu velet beni

Yusuf'un anlamı o, Yunus'a baktım ben bir takım yıldızın adı. Yekta da anlam olarak güzelmiş şimdi baktım.
Ağustos sonuna doğru olacak nasipse, annemleri de tutamıyorum ya gardıroptu şifonyerdi... Ya Allasen dur bi dedim, 2-3 çekmecelik yer kaplar olsa olsa bu çocuğun giyeceği dedim. Ama olur mu mama sandalyesine kadar yapışmış sürüyüp getiriyor

Coşunca herkes iflas eder, çıldırmayın

Ben hafta içi bile sabah 7'yi görmüyorum, o saatte hiiiiiii imkanı yok, en son öğrenciyken gördüm sanırım sabah 7'yi
Sabah o saatte kalkmam için akşam 7'de yatmam lazım
Kız haftasonu etüte gidiyor
Eskiden severdim uyumayı ama alıştı bünyem alarm bile kurmuyorum o derece
Gecede geç yatarım halbuki

Hadi ya o kadar diyorsun.

Benim taa ilkokuldan arkadaşlarım var ikizler, eren ve erkin. Bi ordaki ereni tanıyorum. O da iyi adam oldu.
3 kişinin üçü de mi böyle olur, ister istemez "isminde meymenet yok"a bağlıyor insan bi yerden sonra.

Biri çıkarcının teki. Yani ona faydası dokunmayacaksa ölüyorum deseniz bi yudum su vermez. Uyanık geçinir, nereden ne kadar sömürürüm hesabı yapar sürekli. Gıcık herif hatırlatıdıkça sinir oluyorum bak.

Digeri tam bir ayı. Kaba, patavatsız, kadınlara karşı çirkin tavırları olan bir tip. Hani bu "kadın dediğin..." le başlayan kıro cümleler var ya, işte o cümleleri ilk kullanan bu çocuğun ataları değilse ben de bi şey bilmiyorum. Mandıra kaçkını pis öküz.

Sonuncusu da sinsi ve ukala bi inek. Hayır ineklik müessesine sonsuz saygım var zira ben de o yolun yolcusuyum ama ben bu kadar kindar, bu kadar sinsi, bu kadar yüzüne gülüp, yardım eder gibi görünüp alttan alttan alacagını alıp ortadan kaybolan bi tip görmedim. Fakültede adı cıktı, ünü sınır aştı yani.

Böyleler malesef Sep, keşke senin ikizler gibi olsalarmış.

Not: Ne kinlenmişim Eren'lere kendimden korktum şu an.

Nilda Ferhan Efeçınar ın isimlerin gizemi diye bir kitabı var, biraz göz atmıştım daha önce, orada baya güzel bilgiler var, onuda bir kurcala imkanın varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…