Eskiden ben de severdim. Son 4 senede tanıştığım tüm Eren'ler bu kadar mı iğrenç, bu kadar mı luzumsuz insanlar olur gerçekten şaşkınım yani.Ceyhun iyidir bence de. Hem büyük adam olunca yakışır. "Ceyhun bey" güzel geliyor kulağa.
Eren var bir de, ben severim.
Eskiden ben de severdim. Son 4 senede tanıştığım tüm Eren'ler bu kadar mı iğrenç, bu kadar mı luzumsuz insanlar olur gerçekten şaşkınım yani.
Aslında isim üzerine uzmanlar var, yani çocuğun doğduğu güne göre harflerin enerjileri ve burçlarına karakterlerine göre isim seçenler.. İnternette araştır istersensadece fikir
Ceyhun'u sevdim ben.
Bebekliği için de uygun böyle. Mini mini oduncu gömlegiyle büyük adam gibi ciddi bakan koca gözlü melek yüzlü bi oğluş canlandı gözümde.
Bu ne?@_angela_ böyle işte ayrıca kokulu :)Eki Görüntüle 1819266
@_angela_ böyle işte ayrıca kokulu :)Eki Görüntüle 1819266
Bunu hatıra süsü olarak yaptı galiba, kapıya mı astı?
Duruş olarak şık, bir tutam beyaz tül ile de desteklenebilir bazı yerlerden zevke göre.
Bizimkiler se Yunus Yekta diye düşünmüştü ama Yunusun çile çeken ah eden gibi bir anlamı olduğu için vazgeçtiler sanırım.
@_angela_ çok var mı bebeğin gelmesine :) bu ara indirim var her yerde çıldırdık. Daha gelmeden iflas ettirdi bu velet beni
Bu ne?
Bunu bebek görmeye gelenler için hatıra mahiyetinde yaptı.Bunu hatıra süsü olarak yaptı galiba, kapıya mı astı?
Duruş olarak şık, bir tutam beyaz tül ile de desteklenebilir bazı yerlerden zevke göre.
TünaydınGünaydın
Amann ne erken kalkışmışsınTünaydın
Ya bu saate kadar uyumadım, 11 de kalktım,
Biz beyimle tembellik yaparız hafta sonlarıAmann ne erken kalkışmışsın
7'den beri ayaktayım
Biz beyimle tembellik yaparız hafta sonları
Ben hafta içi bile sabah 7'yi görmüyorum, o saatte hiiiiiii imkanı yok, en son öğrenciyken gördüm sanırım sabah 7'yiAmann ne erken kalkışmışsın
7'den beri ayaktayım
Kız haftasonu etüte gidiyorBen hafta içi bile sabah 7'yi görmüyorum, o saatte hiiiiiii imkanı yok, en son öğrenciyken gördüm sanırım sabah 7'yi
Sabah o saatte kalkmam için akşam 7'de yatmam lazım
3 kişinin üçü de mi böyle olur, ister istemez "isminde meymenet yok"a bağlıyor insan bi yerden sonra.Hadi ya o kadar diyorsun.
Benim taa ilkokuldan arkadaşlarım var ikizler, eren ve erkin. Bi ordaki ereni tanıyorum. O da iyi adam oldu.
Benim derse gönderecek yaşta çocuğum yok artık, yaşlı bir kadın olarak yiyip içip yatıyorumKız haftasonu etüte gidiyor
Eskiden severdim uyumayı ama alıştı bünyem alarm bile kurmuyorum o derece
Gecede geç yatarım halbuki
Nilda Ferhan Efeçınar ın isimlerin gizemi diye bir kitabı var, biraz göz atmıştım daha önce, orada baya güzel bilgiler var, onuda bir kurcala imkanın varsa..Evet duydum, nümeroloji ile isim analizleri yapan uzmanlar var ve isimlerin kişi üzerindeki etkisine ben de inanıyorum.
Her sesin - harfin belli bir frekansı, titreşimi var gayet de bilimsel tabanlı bir şey. Araştırmak lazım evet.
^_^ Aiyy... Ehehe ya biz de diyoruz kurukafalı bandanalar bağlar, kot giydiririz, tarz yapar güleriz filan
Küçük adamlar ya. Hayırlısı artık.
Bu isim konusu bitmez, benim kararsızlığım yüzünden o mu bu mu derken bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?