- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kızlara kısmet çıktı hemde renk renk
Canım bence boşanmaOoo iyimiş. Bana da bi tane ayırın. Boşucam bu kocayı.
Ooo iyimiş. Bana da bi tane ayırın. Boşucam bu kocayı.
Canım bence boşanma
Napcan bu rengarenk adamları
Kadın salonu boyayamadıkça delirdi iyi mi renk renk diyeAnam canım bence boşanmalısına ne oldu?
Renk seviyom ben renk.
Az bu dur bi de sen rakip çıkma şimdi.
Canım bence bir yuva kurulmuyor. Ama olmuyorsa da boşan benceOoo iyimiş. Bana da bi tane ayırın. Boşucam bu kocayı.
Kadın salonu boyayamadıkça delirdi iyi mi renk renk diye
Ben sulak yerde büyüyen bi cins oldugum için bana önemli malesef Mer. Kaç tane ünlüyr olan hayranlıgım adamların omzuma geldigini fark ettigimde heba oldu biliyor musun? Uykusuz gecelerde cok agladım bu ne boy allahım diyeBoy benim için önemli değil, nasılsa benden kısası ancak mantarlarda olur
Yani ben de 1.63 boyumla hep 1.80 ve üzeri adamlarla birlikte oldum. Sanırım benim için de önemliBen sulak yerde büyüyen bi cins oldugum için bana önemli malesef Mer. Kaç tane ünlüyr olan hayranlıgım adamların omzuma geldigini fark ettigimde heba oldu biliyor musun? Uykusuz gecelerde cok agladım bu ne boy allahım diye
Acımasız gadın. Neyse Shota gitmediği sürece önceliği hepinize verebilirim sorun yok.Hepinizi sollayıp ben tavlıyormuşum şimdi üçünü birden
Teşekkür ederiz karanfilciğim.tantanis cim uzgunum bizimkiler bir garip öğretmen seni direkt eledik o zaman.
Cocuklar sizindir kizlar S shotladyamore marilyn monroe tepe tepe kullanin. İçinizde kızıl seven var mi?
28 kizil sarisin 31 esmer 30Teşekkür ederiz karanfilciğim.
Yaşları ve branşları öğrenmemiz mümkün mü?
Dün gece bdv de herkese ayrıl bence, boşan bence dediydim, şimdi kendimi nifakçı abla gibi hissediyorumAnam canım bence boşanmalısına ne oldu?
Renk seviyom ben renk.
Bir yuva kolay mi kuruluyor? Hem yuvayi dişi kuş yapar. Kırmızı gecelik giy bence canimOoo iyimiş. Bana da bi tane ayırın. Boşucam bu kocayı.
Boy demeyin simdi ben 1.75 im ikisi benden kisa biri de benden az uzun.
Ayhhh giyamamm. Yok takmaz olur muyum? Bebemi emzirirken size yazıyorum yetisemiyorum.Karanfil beni takmıyor. Küstüm gidiyorum ben. Bay.
Sizden uzun olan hangisi28 kizil sarisin 31 esmer 30brans turk dili ve edebiyati bu yazdıklarımı gorseler fururlar beni herhalde ama niyetim temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?