O niyeymiiişş ben kaptım ki birini. Kalan ikisini aranızda paylaşın.Ya sen 200küsür sayfadır neden hiç belirtmedin bunu
Biri bana, birimarilyn monroe ya. Diğeri de okulunu bitirince ladyamore a.
Anlat bakalım dinliyoruz
Bak görEn yakışıklı ve paralı olanı bana rezerve. Ben kaptım. Başkasına da vermem.
Nefes alsın yeter diyorBak göryercekimli karanfil . bu kızın niyeti niyet değil, hemen yakışıklı ve paralı istedi... Benim için fark etmez, mühim olan iyi insan olsun, aşk olsun aşk.
dedi "yakışıklı ve paralı" erkek siparişi veren genç kızNefes alsın yeter diyoryercekimli karanfil inanma bu kıza.
Hayatın acımasız gerçekleri. Koca bulup parasini yiycem ben. Aşık olunca noluyor gördükdedi "yakışıklı ve paralı" erkek siparişi veren genç kız
Ay memurmuş onlar tatilleri de bol. Tamam fark ettim kızıl olanı diğerlerine ver esmer var mı esmer??tantanis cim uzgunum bizimkiler bir garip öğretmen seni direkt eledik o zaman.
Cocuklar sizindir kizlar S shotladyamore marilyn monroe tepe tepe kullanin. İçinizde kızıl seven var mi?
Yoluma çıkma tintinO niyeymiiişş ben kaptım ki birini. Kalan ikisini aranızda paylaşın.
Biri esmer biri kizil biri sarışınAy memurmuş onlar tatilleri de bol. Tamam fark ettim kızıl olanı diğerlerine ver esmer var mı esmer??
Kızılla sarışın cvleri bir yollasınlar bakayımBiri esmer biri kizil biri sarışın
AyBiri esmer biri kizil biri sarışın
Renk scalası geniş maşallahBiri esmer biri kizil biri sarışın
Aaaa ben göz zinasına karşı değilimS shotmarilyn monroe ladyamore artik benim gelinlerimsiniz. Siyasette yagusuklu erkek konularinda karsilasmayalim litfen
Bi de boyları öğrensek??S shotmarilyn monroe ladyamore artik benim gelinlerimsiniz. Siyasette yagusuklu erkek konularinda karsilasmayalim litfen
Boy benim için önemli değil, nasılsa benden kısası ancak mantarlarda olurBi de boyları öğrensek??
Kızlara kısmet çıktı hemde renk renkNerde çeşitlilik? Ne olmuş? Laf yetiştircem diye burdan uzak kaldım. Hala ayakkabı arıyom ben.
Karanfil bize damat adayları getirdi; biri esmer, biri sarışın biri de kızıl. Bizdeki çeşitler senin ilgi alanına girmiyo yaniNerde çeşitlilik? Ne olmuş? Laf yetiştircem diye burdan uzak kaldım. Hala ayakkabı arıyom ben.
Esmer benim. Benim. BENİM.Biri esmer biri kizil biri sarışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?