S shot koltuğunu bana bıraktı bugün, 23 Nisan dolayısıyla özet işleri benden.
Son on sayfa için gündemden önemli başlıklar şöylemarilyn monroe cuğum.
Sabah bayram coşkusuyla başladı. S shot 23 Nisan dolayısıyla özet koltuğunu Ladyamore a devretti.
Sonra @Sephoraa nın önderliğinde eski çantalarımızı, kotlarımızı dönüştürmekten bahsettik. Kendisi en son eşinin eski gömleginden bluz yapıyordu kendine, bitince bize de atacak.
nameaver ve @msg38 hemşeri çıktılar. Sivas'ın yollarına diye kol kola türküler söyleyip bi dayanışma işine girdiler.
@_angela_ nın doğacak bebegine isim aradık. Adaylarımız Ceyhun, Yunus, Eymen, Çağan ve Güven (sephoraa nın beyi olur kendisi). Hangisini begendiysen 2856 ya sms gönderebilirsin.
@_angela_ venameaver el yapımı bebek süsleri örnekleri gönderdiler. tantanis ise bu işleri gereksiz buldugunu belirterek odunluk payesine bizzat kendi eliyle hak kazandı.
Bibibella +18 lafını duyunca gökten zembille iniverdi. O ana kadar neredeydi bilinmiyor.
Ladyamore BDV'deki malum konuyu buraya taşıdı. Ayrıca yalnız kalacağım korkusuyla S shot a yürüdü bi ara.
Sıcak gelişmeler için gün sonuna kadar sizinleyim efenim. Beğenenler beğene tıklayabilir, beğenmeyenlerin olmamışdiye alıntı yapma hakkı saklıdır.
Çocuk bayramın kutlu olsunS shot koltuğunu bana bıraktı bugün, 23 Nisan dolayısıyla özet işleri benden.
Sabah bayram coşkusuyla başladı. S shot 23 Nisan dolayısıyla özet koltuğunu Ladyamore a devretti.
Sonra @Sephoraa nın önderliğinde eski çantalarımızı, kotlarımızı dönüştürmekten bahsettik. Kendisi en son eşinin eski gömleginden bluz yapıyordu kendine, bitince bize de atacak.
nameaver ve @msg38 hemşeri çıktılar. Sivas'ın yollarına diye kol kola türküler söyleyip bi dayanışma işine girdiler.
@_angela_ nın doğacak bebegine isim aradık. Adaylarımız Ceyhun, Yunus, Eymen, Çağan ve Güven (sephoraa nın beyi olur kendisi). Hangisini begendiysen 2856 ya sms gönderebilirsin.
@_angela_ venameaver el yapımı bebek süsleri örnekleri gönderdiler. tantanis ise bu işleri gereksiz buldugunu belirterek odunluk payesine bizzat kendi eliyle hak kazandı.
Bibibella +18 lafını duyunca gökten zembille iniverdi. O ana kadar neredeydi bilinmiyor.
Ladyamore BDV'deki malum konuyu buraya taşıdı. Ayrıca yalnız kalacağım korkusuyla S shot a yürüdü bi ara.
Sıcak gelişmeler için gün sonuna kadar sizinleyim efenim. Beğenenler beğene tıklayabilir, beğenmeyenlerin olmamışdiye alıntı yapma hakkı saklıdır.
Bebek süsü gönderen benleS shot koltuğunu bana bıraktı bugün, 23 Nisan dolayısıyla özet işleri benden.
Eş kontenjanından dolayı bizımlasın
Bardağın dolu tarafına bak ablacım, en azından seni tutturmuşum. %50 de iyi bence
S shot koltuğunu bana bıraktı bugün, 23 Nisan dolayısıyla özet işleri benden.
YaşasınEş kontenjanından dolayı bizımlasın
İzindeyim usta.Gayet iyi ellerine sağlık.
Yalnız belki de en önemli şeylerden birini atlamışsın çekirge.
@msg38 'in hayırlı bir kısmet aradıkları bekar bir erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı.
Sır gibi sakladığı bu bekar erkek kardeşle ilgili bilgi edinmemiz lazım.
Hiiiiiii pislükkkkkİzindeyim usta.
Çaktırmaaa unutmadım yeni damat'ı.marilyn monroe duymasın da bize kalsın diye özette bahsetmedim sadeceee
Kim nerde ne zamanYa siz yine kimlerle dalaştınız bakim
Bunlar kokulu tas tantaniscim atmazlar bence. Vanilya kokuyor mis gibi benimki :)O modalar zaten başımızı yakan
En iyisi benim kv.Birşey alırdım "alma hediye gelir" derdi.Bunlar kokulu tas tantaniscim atmazlar bence. Vanilya kokuyor mis gibi benimki :)
Hee bi de her gelene vermeyeceksin baktin bu atacak gibi vermeyeceksin onlarayani sen geleydin bana sana vermezdim bak
Annnenler de abartmasinlar. Benim anam da ilk torun bizde adet bebege ceyiz gider diye diye 4 koca bavul bebek eşyası getirdi. Bir bebegin 20 tane orgu yelegi olmasina da gerek yok yani
Benim erkek kardesim yok ama kardesten ote 3 sap okul arkadasim var ucunuzu birden alayim hem elti olursunuz bakHiiiiiii pislükkkkk
O kokulu taşlara bayılıyorum amaa ben de isterim. Çamaşır çekmecelerime koyuyorum hoşuma gidiyor.Bunlar kokulu tas tantaniscim atmazlar bence. Vanilya kokuyor mis gibi benimki :)
Hee bi de her gelene vermeyeceksin baktin bu atacak gibi vermeyeceksin onlarayani sen geleydin bana sana vermezdim bak
Annnenler de abartmasinlar. Benim anam da ilk torun bizde adet bebege ceyiz gider diye diye 4 koca bavul bebek eşyası getirdi. Bir bebegin 20 tane orgu yelegi olmasina da gerek yok yani
En yakışıklı ve paralı olanı bana rezerve. Ben kaptım. Başkasına da vermem.Benim erkek kardesim yok ama kardesten ote 3 sap okul arkadasim var ucunuzu birden alayim hem elti olursunuz bak
Ya sen 200küsür sayfadır neden hiç belirtmedin bunuBenim erkek kardesim yok ama kardesten ote 3 sap okul arkadasim var ucunuzu birden alayim hem elti olursunuz bak
Bilemiyorum bu kızlar bir iş çevirmiş ama anlamadımKim nerde ne zaman
+1Ya sen 200küsür sayfadır neden hiç belirtmedin bunu
Biri bana, birimarilyn monroe ya. Diğeri de okulunu bitirince ladyamore a.
Anlat bakalım dinliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?