Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

S shot koltuğunu bana bıraktı bugün, 23 Nisan dolayısıyla özet işleri benden.

Son on sayfa için gündemden önemli başlıklar şöyle marilyn monroe cuğum.

Sabah bayram coşkusuyla başladı. S shot 23 Nisan dolayısıyla özet koltuğunu Ladyamore a devretti.

Sonra @Sephoraa nın önderliğinde eski çantalarımızı, kotlarımızı dönüştürmekten bahsettik. Kendisi en son eşinin eski gömleginden bluz yapıyordu kendine, bitince bize de atacak.

nameaver ve @msg38 hemşeri çıktılar. Sivas'ın yollarına diye kol kola türküler söyleyip bi dayanışma işine girdiler.

@_angela_ nın doğacak bebegine isim aradık. Adaylarımız Ceyhun, Yunus, Eymen, Çağan ve Güven (sephoraa nın beyi olur kendisi). Hangisini begendiysen 2856 ya sms gönderebilirsin.

@_angela_ ve nameaver el yapımı bebek süsleri örnekleri gönderdiler. tantanis ise bu işleri gereksiz buldugunu belirterek odunluk payesine bizzat kendi eliyle hak kazandı.

Bibibella +18 lafını duyunca gökten zembille iniverdi. O ana kadar neredeydi bilinmiyor.

Ladyamore BDV'deki malum konuyu buraya taşıdı. Ayrıca yalnız kalacağım korkusuyla S shot a yürüdü bi ara.

Sıcak gelişmeler için gün sonuna kadar sizinleyim efenim. Beğenenler beğene tıklayabilir, beğenmeyenlerin olmamış diye alıntı yapma hakkı saklıdır.

nameaver ve @msg38 eşiminde hemşehrisiymiş şimdi gördüm

Çocuk bayramın kutlu olsun
@_angela_ ben oyumu Çağan ve Güven'den yana kullanıyorum.

Bebek süsü gönderen benle yercekimli karanfil di canım

Bebek süsü gönderen benle yercekimli karanfil di canım
Bardağın dolu tarafına bak ablacım, en azından seni tutturmuşum. %50 de iyi bence

yercekimli karanfil kusura bakmayın efenim bi karışıklık olmuş. Ben bilgisayardan bilgilerinize ulaşmaya calışıyorum şu an. Siz gıcık bekleme muzigiyle bi 20 dakika bekleyin, biz düzeltemicez ama olsun, bekleyin yani.

Gayet iyi ellerine sağlık.
Yalnız belki de en önemli şeylerden birini atlamışsın çekirge.
@msg38 'in hayırlı bir kısmet aradıkları bekar bir erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Sır gibi sakladığı bu bekar erkek kardeşle ilgili bilgi edinmemiz lazım.

İzindeyim usta.

Çaktırmaaa unutmadım yeni damat'ı. marilyn monroe duymasın da bize kalsın diye özette bahsetmedim sadeceee

O modalar zaten başımızı yakan
Bunlar kokulu tas tantaniscim atmazlar bence. Vanilya kokuyor mis gibi benimki :)

Hee bi de her gelene vermeyeceksin baktin bu atacak gibi vermeyeceksin onlara yani sen geleydin bana sana vermezdim bak

Annnenler de abartmasinlar. Benim anam da ilk torun bizde adet bebege ceyiz gider diye diye 4 koca bavul bebek eşyası getirdi. Bir bebegin 20 tane orgu yelegi olmasina da gerek yok yani

En iyisi benim kv.Birşey alırdım "alma hediye gelir" derdi.
İyikide lafına bakıp almamazlık yapmamışım zira çocuk çıplak kalırdı.
Gelen hep altın getirmişti .

O kokulu taşlara bayılıyorum amaa ben de isterim. Çamaşır çekmecelerime koyuyorum hoşuma gidiyor.

Ama inci boncuk işleri fuzuli kalabalık gibi geliyor bana.

Annemler abartmis durumda şimdiden bi çantası oldu beyimizin. Bakalım doğana kadar ne olur artık.

Benim erkek kardesim yok ama kardesten ote 3 sap okul arkadasim var ucunuzu birden alayim hem elti olursunuz bak
En yakışıklı ve paralı olanı bana rezerve. Ben kaptım. Başkasına da vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…