Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çoğu zaten gececi bunların bi biz erkenciyiz
Yumuşak yumuşak yaz bdv ye yoksa grilerden ton beğenirsin
Akıllandım sakin sakin konularda takılıyorum ay televizyonda düğün salonuna sandalla inen gelin damat sandaldan düşüyor haberi gördüm. Siyasete açayım az eğlenelim dedim ama internette bulamadım onu arıyorum şimdi.

İyi bul bakalım azcık eğlenelim :)

Kartimda 81 kuruş, cüzdanımda 10 lira para kaldı be. Ağır fakirim ve öğrencinin sivri zeka ailesi vermesi gereken 1300 tlmi hala vermedi.

Tenhada kıstıralım şunları hadi.

Kartimda 81 kuruş, cüzdanımda 10 lira para kaldı be. Ağır fakirim ve öğrencinin sivri zeka ailesi vermesi gereken 1300 tlmi hala vermedi.

Tenhada kıstıralım şunları hadi.
Sen nakit almıyormusun ?
Yani belirlediğin ders ücretini ders sonunda vermiyorlar mı ?

Sen nakit almıyormusun ?
Yani belirlediğin ders ücretini ders sonunda vermiyorlar mı ?
No aylık 500 normalde ama bir dönemdir 500 lirayı bir arada görmedim hiç. Parça parça veriyor ve vermedikleri 1300 lira var, yarın verin dedim ama bakalım ne olacak.

No aylık 500 normalde ama bir dönemdir 500 lirayı bir arada görmedim hiç. Parça parça veriyor ve vermedikleri 1300 lira var, yarın verin dedim ama bakalım ne olacak.
Enteresanmış.
Biz matematik için takviye alıyoruz
Her ders sonu parasını veriyorum hocanın

9 sayfa ne konuştunuz? S shot seni görev başına davet ediyorum.

Hellö.
ladyamore çırağım güzel bir özet yapmış geri sayfalarda.

Mar BDVdeki bir başlıkta toplu ceza festivaline kurban gitti. 28inde gelecek, sep ona keza.

Bunun dışında Mune 'nin de katılımıyla "KİB nedir, niye yapılır, KİBlemenin bilinmeyen faydaları" konulu kısa bir söyleşi yaptık. Ben inek öğrenci olarak aferin aldım mune'den, Bibibella ve @bilinmeyenfx ise KİBleme konusunda admin teşviği aldılar.

Bizde matematik için takviye alıyoruz.
Her ders sonu veriyorum parasını

Enteresanmış.
Biz matematik için takviye alıyoruz
Her ders sonu parasını veriyorum hocanın
Ne kadar veriyorsunuz?

Bu adam benimle pazarlık yaptı resmen. Önce saat üzerinden indirim yaptı sonra aylık nakit öderim diye bir de onun için yapti kuş kadar para alıyorum onu da vermiyor zaten. Dövecem.

Hayır öyle kendini yedirecek bir insan sa değilim ama basiretim mi bağlandı nedir sesim çıkmıyor bunlara

Bir buçuk saati 120 lira canım

S shot Denas14__ hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…