Akıllandım sakin sakin konularda takılıyorumÇoğu zaten gececi bunların bi biz erkenciyiz
Yumuşak yumuşak yaz bdv ye yoksa grilerden ton beğenirsin
Şimdi butik butik talan etmeye gidiyorum sokakları. Şans dileyin bana güzel ciciler bulayımE burda kimsecikler yok, herkes pazar gezisi yapıyor galiba. Ben de bizimkileri piknik için ikna çabasına girdim baktım sonuç almıyorum BDVye sardım.
Iyi gezmeler canısı. Güzel şeyler bulursan at bize deŞimdi butik butik talan etmeye gidiyorum sokakları. Şans dileyin bana güzel ciciler bulayım
İyi bul bakalım azcık eğlenelim :)Akıllandım sakin sakin konularda takılıyorumay televizyonda düğün salonuna sandalla inen gelin damat sandaldan düşüyor haberi gördüm. Siyasete açayım az eğlenelim dedim ama internette bulamadım onu arıyorum şimdi.
Kolay gelsinŞimdi butik butik talan etmeye gidiyorum sokakları. Şans dileyin bana güzel ciciler bulayım
Sen nakit almıyormusun ?Kartimda 81 kuruş, cüzdanımda 10 lira para kaldı be. Ağır fakirim ve öğrencinin sivri zeka ailesi vermesi gereken 1300 tlmi hala vermedi.
Tenhada kıstıralım şunları hadi.
Bulamadım koymamışlar ya çok güzel düşüyordu amaİyi bul bakalım azcık eğlenelim :)
No aylık 500 normalde ama bir dönemdir 500 lirayı bir arada görmedim hiç. Parça parça veriyor ve vermedikleri 1300 lira var, yarın verin dedim ama bakalım ne olacak.Sen nakit almıyormusun ?
Yani belirlediğin ders ücretini ders sonunda vermiyorlar mı ?
Aa ne güzel..ne ders veriyorsun canım? Verirler inşallah yarın.No aylık 500 normalde ama bir dönemdir 500 lirayı bir arada görmedim hiç. Parça parça veriyor ve vermedikleri 1300 lira var, yarın verin dedim ama bakalım ne olacak.
Enteresanmış.No aylık 500 normalde ama bir dönemdir 500 lirayı bir arada görmedim hiç. Parça parça veriyor ve vermedikleri 1300 lira var, yarın verin dedim ama bakalım ne olacak.
HoşgeldinHoşgeldinn uyuttun mu ufaklığı?Mirhabaaa
Hellö.Günaydın kızlar, mutlu, bol aktiviteli pazarlar.
Bu arada Marilyn ve Seph ban almış galiba siyasi bir konudan.
Nisan 28'de bitiyormuş cezaları, okudum geride kalan sayfaları.
Hangi ara olay çıktı nerede çıktı? :/
Baya bi kişi ban almış galiba...
Bizde matematik için takviye alıyoruz.No aylık 500 normalde ama bir dönemdir 500 lirayı bir arada görmedim hiç. Parça parça veriyor ve vermedikleri 1300 lira var, yarın verin dedim ama bakalım ne olacak.
Yok canım oturuyoruz öyle ikimiz de hastayız,uyuyamıyor.HoşgeldinHoşgeldinn uyuttun mu ufaklığı?
Ne kadar veriyorsunuz?Enteresanmış.
Biz matematik için takviye alıyoruz
Her ders sonu parasını veriyorum hocanın
Ayy çok geçmiş olsun iyileşin inşallah hemencik.Yok canım oturuyoruz öyle ikimiz de hastayız,uyuyamıyor.
Amin inşallah teşekkürler canım.havalar çok kötü bir sıcak bir soğuk saçma sapan.Ayy çok geçmiş olsun iyileşin inşallah hemencik.
Bir buçuk saati 120 lira canımNe kadar veriyorsunuz?
Bu adam benimle pazarlık yaptı resmen. Önce saat üzerinden indirim yaptı sonra aylık nakit öderim diye bir de onun için yapti kuş kadar para alıyorum onu da vermiyor zaten. Dövecem.
Hayır öyle kendini yedirecek bir insan sa değilim ama basiretim mi bağlandı nedir sesim çıkmıyor bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?