Zehirsiz olsun taam mı?Sağlığınıza duacıyız efenim.
Yaparım yaa, yapmam mı?
Bana niye iğrenç gelmiyor böyle şeyler ya manyak mıyımYaa ben şu pastayı istiyorumGerçek kalp şeklinde pasta budur işte, eğlenceli olur bence
Iste gerçek romantizm!Yaa ben şu pastayı istiyorumGerçek kalp şeklinde pasta budur işte, eğlenceli olur bence
<3 ay bu kalp mi demekmiş ?Bana niye iğrenç gelmiyor böyle şeyler ya manyak mıyımelimde çikitella var yemeye devam ediyorum
Esas kalp tabi bune allahasen--> <3
Bana da iğrenç gelmiyor.Bana niye iğrenç gelmiyor böyle şeyler ya manyak mıyımelimde çikitella var yemeye devam ediyorum
Esas kalp tabi bune allahasen--> <3
Herhalde kızım. Biz her anlamda gerçekleri konuşuruzIste gerçek romantizm!
Berhudar ol evladımSağlığınıza duacıyız efenim.
Yaparım yaa, yapmam mı?
Hellö.
@ladyamore çırağım güzel bir özet yapmış geri sayfalarda.
Mar BDVdeki bir başlıkta toplu ceza festivaline kurban gitti. 28inde gelecek, sep ona keza.
Bunun dışındaMune 'nin de katılımıyla "KİB nedir, niye yapılır, KİBlemenin bilinmeyen faydaları" konulu kısa bir söyleşi yaptık. Ben inek öğrenci olarak aferin aldım mune'den, @bibibella ve @bilinmeyenfx ise KİBleme konusunda admin teşviği aldılar.
Burda şair festival gibisin katılmak istiyorum demiş olabilir
Ayyhhhh offff karnım ağrıdı gülmekten, Allah iyiliğinizi versin emiadmin teşviki nedir
Yemin ediyorum sizler yüzünden evdekiler yüzüme garip garip bakıyor, ekrana bakıp kahkaha atmak normal durmuyor çünkü
Toplu ceza festivali puhahahahahaha
Bende severim aplaa:)Bana da iğrenç gelmiyor.
Ben tıbbi hesapları takip ederim mesela, ameliyat videoları, vaka fotoğrafları falan. Severim o konuları.
Herhalde kızım. Biz her anlamda gerçekleri konuşuruz
Yooook hiç öyle bir festivale katılma niyetim yokBurda şair festival gibisin katılmak istiyorum demiş olabilir
Süpersiniz vallahi, zeki, hazır cevap, esprilerinden zeka fışkıran üyelerin sitedeki yazışmalarını tüm ülke okusa, bir şekilde tvde yayınlansa fenomen olurlar.Burda şair festival gibisin katılmak istiyorum demiş olabilir
HoşgeldinnBi selam veriimm didim.
HosgeldinizzBi selam veriimm didim.
Teşekkür ederiz Mune, teveccühünüzSüpersiniz vallahi, zeki, hazır cevap, esprilerinden zeka fışkıran üyelerin sitedeki yazışmalarını tüm ülke okusa, bir şekilde tvde yayınlansa fenomen olurlar.
Şurada güldüğüm kadar hiçbir stand-upçıya gülmüyorum. Her topikte belli ediyorsunuz kendinizi
MerhabaaBi selam veriimm didim.
Hoşgeldinn
Hosgeldinizz
Merhabaa
Ay bizim geçmişimiz kirliHosbuldum.
Ben bi gecmisi okuyayim bakim pazar issizligimle :))
Shot özetçibaşımız. Sıkılınca söyleyin özet geçiversin.Hosbuldum.
Ben bi gecmisi okuyayim bakim pazar issizligimle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?