Aynen tam hasta etmelik bir hava var.Amin inşallah teşekkürler canım.havalar çok kötü bir sıcak bir soğuk saçma sapan.
Enemmm nerde oturuyorsunuz siz? Yarı fiyatına ben gelirim
Çokkkk uzaklardaEnemmm nerde oturuyorsunuz siz? Yarı fiyatına ben gelirim
Canım bence bırak.Ne kadar veriyorsunuz?
Bu adam benimle pazarlık yaptı resmen. Önce saat üzerinden indirim yaptı sonra aylık nakit öderim diye bir de onun için yapti kuş kadar para alıyorum onu da vermiyor zaten. Dövecem.
Hayır öyle kendini yedirecek bir insan sa değilim ama basiretim mi bağlandı nedir sesim çıkmıyor bunlara
Hoşbulduk efenim, nassınız inşallah?
Istedim zaten. Bursum var ona güvenip sıkıştırmıyordum bu ay o da yatmayınca kaldım öyle ortada. Bende para isteme özrü var ya annemden bile isteyemiyorum çalışırken nasıl olacak o iş bilmiyorum hiç.Çokkkk uzaklarda
Sende paranı iste ala ala millette bi cins ayıp sende öğrencisin
Seni dinliycem yarın son derse gidiyorum.Canım bence bırak.
Yani. Sonuçta sen babanın hayrına çalışmıyorsun, sen üstüne düşeni yaptığın sürece onlar da yapmalı.Seni dinliycem yarın son derse gidiyorum.
İç güveysinden hallice sizler nasılsınız afiyettesinizdir inşallah ?Hoşbulduk efenim, nassınız inşallah?
Zaten teog için çalışıyorduk sınav geldi cicim ondan bırakıyorum. Teogdan sonra da devam edelim dediler kabul etmedim. Alamadığım para için boğaz patlatıyorum değişik bir aile.Yani. Sonuçta sen babanın hayrına çalışmıyorsun, sen üstüne düşeni yaptığın sürece onlar da yapmalı.
Ben senin yerinde olsam yarın derse gitmeden ararım isterim hazır etsinler.Seni dinliycem yarın son derse gidiyorum.
Hoşbulduk
Hiç vermemek gibi bir durumları olmaz birlikte iş yaptıkları kişi ayarladı bana bunları. O bastırır alır en kötü.Ben senin yerinde olsam yarın derse gitmeden ararım isterim hazır etsinler.
İki gün sonra sınav zaten.
Ondan sonra hiç vermezler
İyiyim çıtır anne sen nasılsınHoşbulduk
Nasılsın olgun hatun
Hadi inşallah bakalımHiç vermemek gibi bir durumları olmaz birlikte iş yaptıkları kişi ayarladı bana bunları. O bastırır alır en kötü.
Mesaj attım kalan ödemeyi yapin plan yapamıyorum diye. Tamam dedi ama bakalım ne olacak.
Hep bu havalardan çok geçmiş olsun :)
İç güveysinden hallice sizler nasılsınız afiyettesinizdir inşallah ?
Yaparım yaa, yapmam mı?
Teşeklür ederimHep bu havalardan çok geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?