Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Soyle bi yazanlara baktim da asina yuzler.Shot kesin hukmu veririm gecmis hakkinda sikinti yok .
Bizi geçmişimizle yargılamayın, önemli olan sizinle tanıştıktan sonraki hayatımız

Aaa sephlen marilyni cezaevine atmislar.Gorus gunune ne kadar kalmis ? Allah yar ve yardimcilari olsun
28inde tahliye oluyor ikisi de.

Bizi geçmişimizle yargılamayın, önemli olan sizinle tanıştıktan sonraki hayatımız

28inde tahliye oluyor ikisi de.

Kesfedilmeyi bekleyen istiridye kabugu gibiyim bende shot ahaha Tanidikca anlayacagiz

Bakin ben izmirdeyim.Burdaki yari aciktalarsa durusmaya katilir destegimi olurum.Tahliye gunu ise tahliye yakin cayin altini yakin sesleriii izmirde yankilanir

Hayırlısıyla 4 gün sonra tahliye olacaklar.

İkisi de İzmir'de yatıyor. Umarım içeride geçirdikleri bu zaman onlara biraz düşünme fırsatı vermiştir

Hayırlısıyla 4 gün sonra tahliye olacaklar.

İkisi de İzmir'de yatıyor. Umarım içeride geçirdikleri bu zaman onlara biraz düşünme fırsatı vermiştir

Illaki dusuneceklerdir.Ben f tipinde yatarken cok dusundum shot.Zor surec gecirdim.Basladim yazmaya...Sonra neden halkimi bu konuda bilinclendirmeyeyim dedim ve sonuc: Cok yakinda "1 yildir nasil ban anlamadim " adli panelim var.Hepinizi cagiracagim.Ekibimle cok ugrastik ama buna degdi.Biraz usengeclik,cokca yazmaya erinme,bir kuple amann sonra yazarim,....Bunlar panelimden birkac alinti.Devami ve cok daha fazlasiyla cikacagim karsiniza

Aha beklediğim kişilik benim banlanmamam lazım öyle 4 günle kurtulamıyorum bacım

Şehir dışı sempozyumlar düşünüyormusun

Ben de 2 yılda 2 ban sicili ile asistanlığınızı yapabilirim sanırım.

Adsız Alkolikler'de olduğu gibi çip sistemi yapılabilir aslında. "Bansız 30 gün", "bansız 60 gün" gibi rozetler verilebilir üyelere.
Ayrıca yanlarına yine AA sistemindeki gibi sponsor verebiliriz. Banlanacak bir şey yazacağını hissettiği an hemen sponsoruyla iletişime geçer.
Bence güzel bir sistem olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…