O zaman sıraya girmeniz lazım üzgünümBekar degil besbekarim
O zaman elden teslim
Aslında elde fazlasıyla bekar kişi var shot. Boy yaş kriterleri uyuyorsa birini verebiliriz.O zaman sıraya girmeniz lazım üzgünüm
Başlığın 4 bekarı olarak biz biraz parsellemiş durumdayız çünkü.
Yani bilemiyorum bence önce biz kendi aramızda bir karar verelim, sonraAslında elde fazlasıyla bekar kişi var shot. Boy yaş kriterleri uyuyorsa birini verebiliriz.
Kendi elediklerimizi yeni talip gibi veripYani bilemiyorum bence önce biz kendi aramızda bir karar verelim, sonraChelzy ye sıra gelsin.
Çünkü özellikle mar ve benim yaştan kaybettiğimiz bazı bekarlar var.
Ya işte görün kızlar görün. Daha önceki sayfalarda benim centilmenliğimi eleştiren kız bugün de saf dedi.Kendi elediklerimizi yeni talip gibi veripChelzy i eleyecektim işte ne güzel. Ne karıştırıyorsun ben anlamadım.
Sende hiç Şark kuznazligi yok Shot çok safsin.
O zaman sıraya girmeniz lazım üzgünüm
Başlığın 4 bekarı olarak biz biraz parsellemiş durumdayız çünkü.
Yani bilemiyorum bence önce biz kendi aramızda bir karar verelim, sonraChelzy ye sıra gelsin.
Çünkü özellikle mar ve benim yaştan kaybettiğimiz bazı bekarlar var.
Kendi elediklerimizi yeni talip gibi veripChelzy i eleyecektim işte ne güzel. Ne karıştırıyorsun ben anlamadım.
Sende hiç Şark kuznazligi yok Shot çok safsin.
Ya işte görün kızlar görün. Daha önceki sayfalarda benim centilmenliğimi eleştiren kız bugün de saf dedi.
Yok bizde yaş veya boy gibi ayrımlar yok. Sıra var sadece, önce gelene göre. Mar'la ben en öndeyiz, tantanis'le ladyamore da bizi takip ediyor ama mar ve ben onlara göre daha büyük olduğumuz için yaşı küçük bekarları onlara paslayabiliyoruz.Noluyoruzzz burdaaa
Ben 5. Siradan yerimi aldim ve kök salacak gibiyim de.Eee napiyoruz simdi? Yas sirasina mi boy sirasina mi giriyoruz.Ikisinde de başı cekerim diyeyim
Bir dakika siz ikiniz neden öndesiniz ben kabul etmiyorum.Yok bizde yaş veya boy gibi ayrımlar yok. Sıra var sadece, önce gelene göre. Mar'la ben en öndeyiz, tantanis'le ladyamore da bizi takip ediyor ama mar ve ben onlara göre daha büyük olduğumuz için yaşı küçük bekarları onlara paslayabiliyoruz.
Telefondan giriyorsan görünmez canımBence site de bizi fakir bunlar diye hor görüyor.
Ohoo çamura yatacaksan gidelim biz hacı.Bir dakika siz ikiniz neden öndesiniz ben kabul etmiyorum.
Yok bizde yaş veya boy gibi ayrımlar yok. Sıra var sadece, önce gelene göre. Mar'la ben en öndeyiz, tantanis'le ladyamore da bizi takip ediyor ama mar ve ben onlara göre daha büyük olduğumuz için yaşı küçük bekarları onlara paslayabiliyoruz.
İlk sıra S shot la
Hayda.tek sucum burayi gec farket mi oldu yanitorpil yapamiyomuyuz ? Genclik kollarindayim,tanidik araya koysak olma mi ?
Evet telefondan giriyorum ondan görünmüyor demek ki.Telefondan giriyorsan görünmez canım
Ya bi dakika konuyu açıp bütüün muhtemel görümceleri buraya toplayan benim. Ilk sırada yer almak elbette ki hakkım. Yan çizmeyin lütfen.İlk sıra S shot lamarilyn monroe nun ona laf yok.
Sonraki sıra benim. Uzun boylu damat adaylarında önceliğim var ama
tantanis de aşağıda bi yerde takılıyo öyle. Zaten kendisi 70 yaş üstü, parası bol, bi ayağı çukurda adaylarla ilgilendiği için aramıza yeni katılan bekarlar açısından bi tehlike oluşturmuyor.
Olmaz, olamaz, olabilemez.
Ya bi dakika konuyu açıp bütüün muhtemel görümceleri buraya toplayan benim. Ilk sırada yer almak elbette ki hakkım. Yan çizmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?