Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

O zaman sıraya girmeniz lazım üzgünüm
Başlığın 4 bekarı olarak biz biraz parsellemiş durumdayız çünkü.
Aslında elde fazlasıyla bekar kişi var shot. Boy yaş kriterleri uyuyorsa birini verebiliriz.

Aslında elde fazlasıyla bekar kişi var shot. Boy yaş kriterleri uyuyorsa birini verebiliriz.
Yani bilemiyorum bence önce biz kendi aramızda bir karar verelim, sonra Chelzy ye sıra gelsin.

Çünkü özellikle mar ve benim yaştan kaybettiğimiz bazı bekarlar var.

Yani bilemiyorum bence önce biz kendi aramızda bir karar verelim, sonra Chelzy ye sıra gelsin.

Kendi elediklerimizi yeni talip gibi verip Chelzy i eleyecektim işte ne güzel. Ne karıştırıyorsun ben anlamadım.

Sende hiç Şark kuznazligi yok Shot çok safsin.

Kendi elediklerimizi yeni talip gibi verip Chelzy i eleyecektim işte ne güzel. Ne karıştırıyorsun ben anlamadım.

Ya işte görün kızlar görün. Daha önceki sayfalarda benim centilmenliğimi eleştiren kız bugün de saf dedi.

O zaman sıraya girmeniz lazım üzgünüm
Başlığın 4 bekarı olarak biz biraz parsellemiş durumdayız çünkü.

Ya işte görün kızlar görün. Daha önceki sayfalarda benim centilmenliğimi eleştiren kız bugün de saf dedi.

Noluyoruzzz burdaaa
Ben 5. Siradan yerimi aldim ve kök salacak gibiyim de.Eee napiyoruz simdi? Yas sirasina mi boy sirasina mi giriyoruz.Ikisinde de başı cekerim diyeyim

Noluyoruzzz burdaaa
Ben 5. Siradan yerimi aldim ve kök salacak gibiyim de.Eee napiyoruz simdi? Yas sirasina mi boy sirasina mi giriyoruz.Ikisinde de başı cekerim diyeyim
Yok bizde yaş veya boy gibi ayrımlar yok. Sıra var sadece, önce gelene göre. Mar'la ben en öndeyiz, tantanis'le ladyamore da bizi takip ediyor ama mar ve ben onlara göre daha büyük olduğumuz için yaşı küçük bekarları onlara paslayabiliyoruz.

Bir dakika siz ikiniz neden öndesiniz ben kabul etmiyorum.

Döndüüm ama eli boş döndüm ne yazık ki. nameaver paramıza sahip çıkalım konulu anaç tavsiyen için sagol cüzdan dolu eller boş geldim zaten malesef.

Teselli ikramiyesi olarak magnum mini aldım kendime. Ruhumu doyuramadım (alışverişle ruhum doyuyor bendeki sığlığı görüyo musunuz ) tatlı arzum doysun bari.

tantanis parana sahip çık bebeğim o ne öyle. Teog dan sonra hiç vermezler diye düşünüyorum ben de. O yüzden hızlı çözmeye bak işi. Şuradaki damat adayları için S shot a karşı gösterdiğin dişin yarısını göstersen yeter

Denas14__ çok geçmis olsuun

Hayda.tek sucum burayi gec farket mi oldu yani torpil yapamiyomuyuz ? Genclik kollarindayim,tanidik araya koysak olma mi ?

Ohoo çamura yatacaksan gidelim biz hacı.
marilyn monroe , ladyamore
Ya bi dakika konuyu açıp bütüün muhtemel görümceleri buraya toplayan benim. Ilk sırada yer almak elbette ki hakkım. Yan çizmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…