Çok keyifli bir tatil geçirdik, hala görüştüğümüzde hatırlar güleriz yani. Ama işte fiilen yanyana olma durumu bittiği an bizim iletişim komple bitiyor.
Büyük kuzenimle hiçbir zaman telefonda konuşmayız veya mesajlaşmayız, kaç sene görüşmezsek o kadar görüşmeyiz işte. Geçen yaz tesadüfen denk geldik tatilde. Normalde evi benim evime yürüme mesafesi.
Ya arayıp aramamak kendi tercihi tabii ki. Ona lafım yok.
Halamla mesela belirli gün ve haftalarda konuşuruz, doğumgünüm (unutmadığı zaman tabii), yılbaşı, bayramlar. Yengemle (dayımın eşi) çok sık konuşuruz, görüşürüz.
Halam İstanbul'a gelmiş mesela, tabii ki haberim yokDayım şehirdışında çalışırken arada haftasonları geliyor İstanbul'a, her gelişinde de beni alıyor beraber çıkıyoruz dayım, yengem, kuzenimle. Görüşemeyeceksek bile arar "shot ben geliyorum ama şöyle şöyle işlerimiz var görüşemeyeceğiz, bir daha geldiğimde çıkarız" der.
Anne tarafımda dayımın çocuğu dışında birinci dereceden kuzenim yok ama ikinci dereceden kuzenlerle çok bağlı bir sülaleyiz. Birkaç ay önce hepimize ortak bir şehirde haftasonu toplandık, 30 kuzen! Her yaştan bir de, sadece yaşıtlar değil hepimiz iyi anlaşırız.
Yapı meselesi işte. Ben elimden geldiğince aradım, İstanbul'a geldiğinde görüşmek istedim ama ondan hiçbir adım gelmeyince ben de bıraktım artık.
Bibiciğim, hayatım ne güzel sözler bunlar.Kuzenleride fena değil hani20 25 yaş arası her boy mevcut
Ayol 26 yaşındayım, 21 yaşında üniversiteliyle mi takılayımNiye kız kocam benden 5 yaş küçük en güzeli
Bibiciğim, hayatım ne güzel sözler bunlar.
1 yaş da olsa benden büyük olsun, seneye de giyerim.
Ben 23-24-25 yaş arası üyelerin temel bilgilerini alabilir miyim tatlım? Boy-kilo-iş-saç/göz rengi-lokasyon
Büyük severim derkenAyol 26 yaşındayım, 21 yaşında üniversiteliyle mi takılayım
Hem ben büyük severim.
Ben 25 dim benimki 20 ilk zamanlarda ağzımın suyu akıyorduAyol 26 yaşındayım, 21 yaşında üniversiteliyle mi takılayım
Hem ben büyük severim.
Ne anlarsan artıkSeneyede giyermisin
Biri çıtır koca mı dedi? +1Ben 25 dim benimki 20 ilk zamanlarda ağzımın suyu akıyordubende büyük severim ama büyük rakı koca dediğin çıtır olacak ele gelecek
Büyük işte. Küçük olmayan.Büyük severim derken
Yok ya 20likler bana uymaz. Ben kaç senedir çalışıyorum, işim gücüm oturmuş adam vize final derdindeBen 25 dim benimki 20 ilk zamanlarda ağzımın suyu akıyordubende büyük severim ama büyük rakı koca dediğin çıtır olacak ele gelecek
Nerde la göremedim ben.Benim nişan fotolarım vardı bakın bakim çok küçük duruyormu benim herif
Çıtır diyince hemende damlıyorsun sende seviyorsun bilirimBiri çıtır koca mı dedi? +1
Dır senide etiketlimBüyük işte. Küçük olmayan.
Yok ya 20likler bana uymaz. Ben kaç senedir çalışıyorum, işim gücüm oturmuş adam vize final derdinde
26dan 35e kadar yolu var benim için
Nerde la göremedim ben.
He baktım şimdi.Çıtır diyince hemende damlıyorsun sende seviyorsun bilirim
Dır senide etiketlim
Benimki de benden ufak, nasip bu işler ya, hiç benden küçük olsun diye aklımdan geçmemişti ama olunca oluyor.Çıtır diyince hemende damlıyorsun sende seviyorsun bilirim
Dır senide etiketlim
Bey miHe baktım şimdi.
Yok ya senin bey küçük durmuyor.
Aynen bende küçük düşünmezdim hiç ama görünce furuldumBenimki de benden ufak, nasip bu işler ya, hiç benden küçük olsun diye aklımdan geçmemişti ama olunca oluyor.
Ya nasıl bir sinirle yürümüşsem Ataşehirin gecekondularına girmişimYanımda cuzdan para hiç bir şey yok yolu da bilmiyordum. Arkadaşı aradım aldı beni.
Sonuç: iş çıkışı kızın sevgilisini aldık yemeğe gidiyoruz. Yine ölümüne yalnız olduğum günlerden biri. Ben gelene kadar adayları paylaşırsanız vururum sizi.
Ayol 26 yaşındayım, 21 yaşında üniversiteliyle mi takılayım
Hem ben büyük severim.
Seneyede giyermisin
EneeeeeeBen 25 dim benimki 20 ilk zamanlarda ağzımın suyu akıyordubende büyük severim ama büyük rakı koca dediğin çıtır olacak ele gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?