Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Telefon ve mesaj işinde ben de biraz vefasızımdır istemeden de olsa. Hani yakın zamanda görüşme imkanı da yoksa anca özel günlerde yazıp çizmek gelir aklıma.

Ama fiziksel olarak yan yana olma imkanı oldu mu da hayatta kaçırmam. Yani sevdigim birinin evine 5 dakika mesafelik yere taşındıysam arayıp sormamak aşırı manasız değil mi?

Ben de çözemedim senin kuzenleri bebegim ama sen yapmışsın elinden geleni. Onlar yardım alsınlar bence.

Kuzenleride fena değil hani 20 25 yaş arası her boy mevcut
Bibiciğim, hayatım ne güzel sözler bunlar.

1 yaş da olsa benden büyük olsun, seneye de giyerim.

Ben 23-24-25 yaş arası üyelerin temel bilgilerini alabilir miyim tatlım? Boy-kilo-iş-saç/göz rengi-lokasyon

Büyük severim derken
Büyük işte. Küçük olmayan.

Ben 25 dim benimki 20 ilk zamanlarda ağzımın suyu akıyordu bende büyük severim ama büyük rakı koca dediğin çıtır olacak ele gelecek
Yok ya 20likler bana uymaz. Ben kaç senedir çalışıyorum, işim gücüm oturmuş adam vize final derdinde
26dan 35e kadar yolu var benim için

Benim nişan fotolarım vardı bakın bakim çok küçük duruyormu benim herif
Nerde la göremedim ben.

Biri çıtır koca mı dedi? +1
Çıtır diyince hemende damlıyorsun sende seviyorsun bilirim

Büyük işte. Küçük olmayan.

Yok ya 20likler bana uymaz. Ben kaç senedir çalışıyorum, işim gücüm oturmuş adam vize final derdinde
26dan 35e kadar yolu var benim için

Nerde la göremedim ben.
Dır senide etiketlim

Ya nasıl bir sinirle yürümüşsem Ataşehirin gecekondularına girmişim Yanımda cuzdan para hiç bir şey yok yolu da bilmiyordum. Arkadaşı aradım aldı beni.

Sonuç: iş çıkışı kızın sevgilisini aldık yemeğe gidiyoruz. Yine ölümüne yalnız olduğum günlerden biri. Ben gelene kadar adayları paylaşırsanız vururum sizi.

He baktım şimdi.
Yok ya senin bey küçük durmuyor.
Bey mi şimdi dahada sakallı daha büyük duruyor bide şişkolaştı doğal olarak körle yatan şaşı kalkar malum

Benimki de benden ufak, nasip bu işler ya, hiç benden küçük olsun diye aklımdan geçmemişti ama olunca oluyor.
Aynen bende küçük düşünmezdim hiç ama görünce furuldum dedim noliii içime bi sıcaklık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…