Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Aslında suan son derece Sinirliyim. BDVye girip birilerine çatsam sakinleşir miyim sizce?
 
Ya bi dakika konuyu açıp bütüün muhtemel görümceleri buraya toplayan benim. Ilk sırada yer almak elbette ki hakkım. Yan çizmeyin lütfen.

S shot yetiş kız top benim oynatmıyorum'a bağladı
Sen bu başlığı açmadan önce özelden geliyordu bana teklifler bebişim merak etme.

Hem senin hedef kitlen bir ayağı çukurdaki zengin yaşlılar değil mi? Dükkanın önünü kapama.
 
Ne şehittir ne gazi, b.k yoluna gitti niyazi olursun bence. KİB rüzgarı esiyor her yerde. Anlat biz sayalım; neye, kime sinirlisin?
Kardeşimle anneme.

Ya bu kız sürekli edepsiz ve terbiyesizdi. Hiç değişmiyor ve annem her seferinde bana sus sus sus diyor bıktım artık. O ergen Tanti sus, onun düğün telaşı var Tanti sus, o stresli Tanti sus, hamile sus sus da sus. Şımarıklığından tepeme çıktı ama hep bi bahane var ortada. Ay çok doluyum cidden en iyisi çıkıp biraz yürüyüş yapmak. Görüşürüz.
 
Çık gez biraz boşaltırsın kafanı.

Fazla da sıkma canını. Tek çocuk olmadıkça el mahkum işin sonu buraya çıkıyor.

Çok çocukla aynı anda baş edemeyince, ilgiyi yeterli bölemeyince kendi üstündeki sorumluluğun bi kısmını hangi çocuğu daha olgunsa ona yıkarak yük atmaya çalışıyorlar malesef. İsteyerek yaptıkları bi şey değil ama evrensel.

Bak hangisinin yaşı büyükse demedim dikkat edersen, hangisi daha olgunsa dedim. Ne iş yaşa bağlı ne de taraflar sabit yani.

Hangi çocuk daha affediciyse, az nazlanıp bol sorumluluk alıyorsa, mantıklıysa anne bi anda kendi işine ortak yapıyor onu; o susacak, diger kardeslerin krizlerinde o da anneyle beraber alttan alacak, çözüm arayacak, eger ortada ölüm kalım mevzusu yoksa kendi derdini kendi çözecek vs. vs.

Şımarma, sorun yaratma, ilgiyle pohpohlanma hakkı da diger kardeşe kalıyor bu durumda. Onların da başka sorunları var, başka yönlerden eksik yetişiyorlar annenin bu davranışı yüzünden.

Yani her kardeşlikte bi tane ara ara haksızlığa uğradığını hisseden taraf vardır. Kendini doldurma boş yere.
 
Ya bunlar beni çocuk olarak benimsemiş insanlar değiller sorun bu. Yarı babaanne yarı anne elinde büyümüş çocuğu çocuk saymiyorlar herhalde sürekli öncelikleri o. Kızın ergenliği bitmeden dugunu başladı ben çekmek zorunda miyim bunu?

Tamam yapı olarak bana hoşuma gitmeyen bir şey söylendiği zaman görmezden gelip devam edebiliyorum ama bu bir olur iki olur her seferinde neden ben ya?

Ağlaya ağlaya yürüyorum şuan. Sizin de keyfinize limon sıkmayalim devam edin birazdan düzelir geri gelirim.
 
Ya takma bırak boşuna üzüyorsun kendini okadar boş şeylerki bunlar yaşın ilerledikçe keşke kendimi üzüp zamanımı harcamasaydım diyeceksin dışarımı çıktın kap bi dondurma otur banka havanın tadını çıkar
 
Ne limon sıkcaksın saçmalama. Adı geyik diye hiç dertleşmeyecek değiliz. Ben şimdiden söyleyeyim canım sıkkın olunca gelir ağlarım başınızda, geyik falan da yaptırmam

Mecbur falan da degilsin hem. Halt yesin adam olsun kardeşin.

Ama zaten üzgünken kurdukça kurup daha beter sıkılma diyorum ben sevilmiyorum diye. 7/24 anasının dizinin dibinde büyüyenleri de biliyorum, emin ol degisen bi şey yok.

Neyse sen gez dolaş, canın ne zaman isterse o zaman yaz.
 
Babam da kuzenimle benim aramdaki iletişimsizlik için beni fırçalardı.
Kız İstanbul'a gelir, haber vermez, ne kadar kalacağını bilmem, fotoğraflarından görürüm burada olduğunu, yine de yazarım "İstanbul'daymışsın, müsait olursan bir şeyler yapalım" diye, kız haber vermeden döner, babam "o senin kuzenin, niye böyle yapıyorsunuz, niye görüşmedin". E gelen o, napayım kapısında mı yatayım "nolur görüş Allah aşkına görüş, bak Allah adı verdim" diye.

Birkaç sene önce yaz tatilinde ben babamdayken halamlar da gelecekti, benim orada olduğumu bildiği halde kuzenim "ben gelmeyeceğim, başka yere gideceğim" demiş. Babam da bunu bana söyledi. "Şunu ben yapsam on sene dilinden kurtulamam biliyorsun değil mi" dedim. Hiç cevap vermedi. Ertesi gün kuzenimin de geleceği haberi geldi.

Büyük kuzenim İstanbul'a taşınmış, evi evime 5 dakika yürüme mesafesindeymiş, kaç senedir bir kere aramadı mesela. Kardeşi, (yukarıda bahsettiğim) de İstanbul'a onun yanına taşınmış, iş bulmuş, çalışmaya başlamış. Yine haberim yok. Tesadüfen "naptın geldin mi İstanbul'a?" deyince öğrendim.

Neyse ki bu ve benzer bir sürü olay olunca son birkaç yılda babam da vazgeçti artık görüşme işini benim üstüme yıkmaktan.
Koca adamı, koca kızı zorla mı görüştüreceğim kendimle? Bir araya geldiğimizde hiç sorunumuz olmaz çok da eğleniriz, kız olanla beraber tatile bile çıktık, ama ayrıldığımız an bitiyor her şeyimiz. Anlamaya çalışmayı bıraktım ben de.
 
Baban klasik, düz vites baba da kuzenler bi acayipmiş

Yani yakınlık uzaklık biraz imkan biraz tercih meselesidir, kardeş gibi olmak da şart değil hatta 7 kat yabancıdan uzak olursun o da normal ama özellikle "birlikte tatile bile çıktık" kısmında bi dumur oldum.

Seni kullanıp atmış galiba canım bence boşan yani.

Dengesizler mi biraz? Ya da kıza tatilde bi şey mi yaptın; şezlonguna ıslak kumlu popoyla mı oturdun doğru söyle
 

Benimde nerdeyse hiç yakın akrabam yok zaten yapı olarakta çok içli dışlı olmayı seven bir insan değilim bi bizimle büyüyen kuzenim var anne baba ayrıldı bayağı küçük benden kardeşim gibi bi o yakınım kafam rahat valla miss en güzel kimseyle muhhattab olmamak
 
He bide eşimin kuzenleriyle daha yakınım erkekler ve hepücüğü benden en az 10 yaş küçük e doğal olarak kocamda küçük olduğundan
 
He bide eşimin kuzenleriyle daha yakınım erkekler ve hepücüğü benden en az 10 yaş küçük e doğal olarak kocamda küçük olduğundan
Bu bi damat teklifi mi bibi? Kuzenle koca kelimleri aynı cümlede geçince

Şu siteye bi buton istiyorum, basalım kuzen, kardeş, kayınbirader dendi mi burada erkek mi, boşta mı, boy-kilo-yaş-renk kategorilerinde durumu nedir sorularını otomatik sorsun.
 
Çok keyifli bir tatil geçirdik, hala görüştüğümüzde hatırlar güleriz yani. Ama işte fiilen yanyana olma durumu bittiği an bizim iletişim komple bitiyor.
Büyük kuzenimle hiçbir zaman telefonda konuşmayız veya mesajlaşmayız, kaç sene görüşmezsek o kadar görüşmeyiz işte. Geçen yaz tesadüfen denk geldik tatilde. Normalde evi benim evime yürüme mesafesi.

Ya arayıp aramamak kendi tercihi tabii ki. Ona lafım yok.

Halamla mesela belirli gün ve haftalarda konuşuruz, doğumgünüm (unutmadığı zaman tabii), yılbaşı, bayramlar. Yengemle (dayımın eşi) çok sık konuşuruz, görüşürüz.

Halam İstanbul'a gelmiş mesela, tabii ki haberim yok Dayım şehirdışında çalışırken arada haftasonları geliyor İstanbul'a, her gelişinde de beni alıyor beraber çıkıyoruz dayım, yengem, kuzenimle. Görüşemeyeceksek bile arar "shot ben geliyorum ama şöyle şöyle işlerimiz var görüşemeyeceğiz, bir daha geldiğimde çıkarız" der.

Anne tarafımda dayımın çocuğu dışında birinci dereceden kuzenim yok ama ikinci dereceden kuzenlerle çok bağlı bir sülaleyiz. Birkaç ay önce hepimize ortak bir şehirde haftasonu toplandık, 30 kuzen! Her yaştan bir de, sadece yaşıtlar değil hepimiz iyi anlaşırız.

Yapı meselesi işte. Ben elimden geldiğince aradım, İstanbul'a geldiğinde görüşmek istedim ama ondan hiçbir adım gelmeyince ben de bıraktım artık.
 
Kuzenleride fena değil hani 20 25 yaş arası her boy mevcut

Ben baba tarafından nerdeyse kimseyi tanımıyorum amcamlarda dahil araları iyi değil bizde bi küçükken falan görmüşüz işte anne tarafıyla yakınız bizde biraz ama dediğim gibi ben yakın değilim pek arayıp sorma hele bende hiç yok
 
Mune

Foruma çevremizdeki bekarlar için ilan açabileceğimiz bir bölüm açılsa aslında... Elinde fazla bekarı olan başlık açıp özelliklerini belirtse, ilgilenen alıcılar da iletişime geçse.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…