Seninki de mi çıtır
Dur la yanlış yerde yapıyorsun kibiEneeeeee
Edepsizleee pii size
Neler konuşuyolla, kib size kib size
Utancımdan yazamadım hemşire o dereceEneeeeee
Edepsizleee pii size
Zaten cüzdanında para yoktu isabet olmuşYa nasıl bir sinirle yürümüşsem Ataşehirin gecekondularına girmişimYanımda cuzdan para hiç bir şey yok yolu da bilmiyordum. Arkadaşı aradım aldı beni.
Sonuç: iş çıkışı kızın sevgilisini aldık yemeğe gidiyoruz. Yine ölümüne yalnız olduğum günlerden biri. Ben gelene kadar adayları paylaşırsanız vururum sizi.
Ne o öyle büyük müyükSeninki de mi çıtır
Yav arkadaş hepiniz çıtır kapmışsınız bak bize kendi yaşımızda adam kalmamış! Sizi sorumlu tuttum bu durumdan!
Dur la yanlış yerde yapıyorsun kibi
Biz burada hayırlı bir işe vesile olmak istiyoruz sadece.
Hahahahahaha çöpçatan bölümü mü istiyorsunuzMune
Foruma çevremizdeki bekarlar için ilan açabileceğimiz bir bölüm açılsa aslında... Elinde fazla bekarı olan başlık açıp özelliklerini belirtse, ilgilenen alıcılar da iletişime geçse.
Ooo çıtırcılar tek tek düşiii
Bana edepsiz didi sana kib bikeremEneeeeee
Edepsizleee pii size
Sorma hemşire, biz kocayı bi gerzekUtancımdan yazamadım hemşire o derece
10 liram vardı en azından taksiye biner eve dönerdim bu çifte kumrunun arasında kalmazdım.Zaten cüzdanında para yoktu isabet olmuş
Haahha ne banalSorma hemşire, biz kocayı bi gerzekgecesi gördük
Haahha ne banalgece sevmim ben
Eveeett,Benim imzamı çalmış
Hanım hanımcık utangaç bibiiEveeett,tek utanmazgaç senmiin Bibibim
Hahahahahaha çöpçatan bölümü mü istiyorsunuzelinde fazla bekarı olan
Ay BDV zehirlenmesi geçiriyorum galibaA'dan Z'ye hizmet verin Mune. Şimdi bakın tanışırken ne giyileceğinden nişan bohçalarına, düğündeki altınları kim alacaktan görümcem pisliğin teki çıktı Rıza Baba'ya, düğünde eltim beyaz elbise giyecekten kaynanam balayına gelmek istiyora, kayınpederim çocuğuma isim koyacaktan boşanıyoruma bütün bir süreç var forumda. Ama bunların başı, en başı, ilk adımı, tanışma kısmı yok.
Çöpçatan bölümü olsun, herkes baksın zevkine göre uygun bir bekar bulsun çıksın.
Bu duruma göre, KK de herkes birbirine akraba olur ve bu sefer örneğinA'dan Z'ye hizmet verin Mune. Şimdi bakın tanışırken ne giyileceğinden nişan bohçalarına, düğündeki altınları kim alacaktan görümcem pisliğin teki çıktı Rıza Baba'ya, düğünde eltim beyaz elbise giyecekten kaynanam balayına gelmek istiyora, kayınpederim çocuğuma isim koyacaktan boşanıyoruma bütün bir süreç var forumda. Ama bunların başı, en başı, ilk adımı, tanışma kısmı yok.
Çöpçatan bölümü olsun, herkes baksın zevkine göre uygun bir bekar bulsun çıksın.
Bu duruma göre, KK de herkes birbirine akraba olur ve bu seferBibibella nın kuzeni ile sevgiliyiz, 1 kere bile çiçek almadı, ayrılsammı? Diye konular açılırmış
Sonra Oradan başkası Bibi senin kuzen boştaysa ben talibim diye atlarmış konuya
Diğer taliple atışılırmış, ben onu arkadaş kardeş gibi görüyorum deyip, alttan alta adamı kötüleyip, beni bikere bile şuraya götürmedi diye çemkirmeli pislik atmalı bölüm olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?