Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çıtır koca lafını duydum geldim, çıtır koca iyidir Bibibella , benimki de çıtır
S shot sendeki tip kuzenlerden bende de var.

Selam kızlar, sayfaları oku oku bi hal oldum ^_^
Seninki de mi çıtır
Yav arkadaş hepiniz çıtır kapmışsınız bak bize kendi yaşımızda adam kalmamış! Sizi sorumlu tuttum bu durumdan!

Eneeeeee
Edepsizleee pii size
Neler konuşuyolla, kib size kib size
Dur la yanlış yerde yapıyorsun kibi
Biz burada hayırlı bir işe vesile olmak istiyoruz sadece.

Zaten cüzdanında para yoktu isabet olmuş

Ne o öyle büyük müyük
Gidi gidi sizileer

Hahahahahaha çöpçatan bölümü mü istiyorsunuzelinde fazla bekarı olan

Hahahahahaha çöpçatan bölümü mü istiyorsunuzelinde fazla bekarı olan

A'dan Z'ye hizmet verin Mune. Şimdi bakın tanışırken ne giyileceğinden nişan bohçalarına, düğündeki altınları kim alacaktan görümcem pisliğin teki çıktı Rıza Baba'ya, düğünde eltim beyaz elbise giyecekten kaynanam balayına gelmek istiyora, kayınpederim çocuğuma isim koyacaktan boşanıyoruma bütün bir süreç var forumda. Ama bunların başı, en başı, ilk adımı, tanışma kısmı yok.

Çöpçatan bölümü olsun, herkes baksın zevkine göre uygun bir bekar bulsun çıksın.

Ay BDV zehirlenmesi geçiriyorum galiba

Bu duruma göre, KK de herkes birbirine akraba olur ve bu sefer örneğin Bibibella nın kuzeni ile sevgiliyiz, 1 kere bile çiçek almadı, ayrılsammı? Diye konular açılırmış
Sonra Oradan başkası Bibi senin kuzen boştaysa ben talibim diye atlarmış konuya
Diğer taliple atışılırmış, ben onu arkadaş kardeş gibi görüyorum deyip, alttan alta adamı kötüleyip, beni bikere bile şuraya götürmedi diye çemkirmeli pislik atmalı bölüm olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…