Bu duruma göre, KK de herkes birbirine akraba olur ve bu seferBibibella nın kuzeni ile sevgiliyiz, 1 kere bile çiçek almadı, ayrılsammı? Diye konular açılırmış
Sonra Oradan başkası Bibi senin kuzen boştaysa ben talibim diye atlarmış konuya
Diğer taliple atışılırmış, ben onu arkadaş kardeş gibi görüyorum deyip, alttan alta adamı kötüleyip, beni bikere bile şuraya götürmedi diye çemkirmeli pislik atmalı bölüm olurmuş
Bu seferde o diğer nick ler kim diye biz karın ağrısı çekeriz meraktan
Bence bekar-alıcı konusu ile forumun diğer bölümlerindeki konularda farklı nickler olur.
Yani ben atıyorum bibiyle alışverişi shot nickiyle yapıyorsam, bdvde rockçıserpil nickiyle konu açarım.
Ay çok yüz bin kadın var burada. 3. Dünya savaşı bi grup bekar ve öfkeli kadın arasında başladı diye ansiklopedilere düşeriz mazallahBu duruma göre, KK de herkes birbirine akraba olur ve bu sefer örneğinBibibella nın kuzeni ile sevgiliyiz, 1 kere bile çiçek almadı, ayrılsammı? Diye konular açılırmış
Sonra Oradan başkası Bibi senin kuzen boştaysa ben talibim diye atlarmış konuya
Diğer taliple atışılırmış, ben onu arkadaş kardeş gibi görüyorum deyip, alttan alta adamı kötüleyip, beni bikere bile şuraya götürmedi diye çemkirmeli pislik atmalı bölüm olurmuş
Anca yemek,bulaşık bir makine çamaşır
Ben hiç şikayetçi değilim vallaAnca yemek,bulaşık bir makine çamaşır
Evlenip napcaklarsa
Almışsın küçük adamı dahadamı söz dinlemesinBen hiç şikayetçi değilim vallayemek yapmasam niye yemek yok demez kahvaltılık yer tost yer keyfime bakıyor bu işler yani çok rahatım
Ama evlilik güzel bence, evlensinlerde görsünlerAnca yemek,bulaşık bir makine çamaşır
Evlenip napcaklarsa
Şeker verip kandırdım ablasıAlmışsın küçük adamı dahadamı söz dinlemesin
Şeker vermeyip elini öptürseydinŞeker verip kandırdım ablası
Yav kendin tatlısın şekere ne hacet diye şeettiydimBayramlarda ben öpüyorum
+30, -40Ablası falan diyorum yaşlar kaç bacılar
Zeki hatun+30, -40
Matematiğim kötü+30, -40
Yaş problemiŞş naptiniz ben yokken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?