Matematik antremanı yaptınız yaniYaş problemi
Aramızda 3'ün 5'in lafı olmaz bibicimmMatematiğim kötüben 35 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Vay yaşını söylemek istemeyen bir hatun dahaAramızda 3'ün 5'in lafı olmaz bibicimm
Senin yemek nasıl geçti :)Matematik antremanı yaptınız yaniiyiymiş.
Ay bu arkadaşımın öküz sevgilisi yemeği evde yiyelim yarın annemler gelecek siz de evi biraz toparlarsınız dedi. Böyle bedavacı adam olamaz. Adamı işten aldık, evini temizledik arkadaşının evine kapıya kadar bıraktık geldik. Allahtan yemek söylemeyi akıl edebildi. Yoruldum yatıyorum şimdi.Senin yemek nasıl geçti :)
Nasıl yaAy bu arkadaşımın öküz sevgilisi yemeği evde yiyelim yarın annemler gelecek siz de evi biraz toparlarsınız dedi. Böyle bedavacı adam olamaz. Adamı işten aldık, evini temizledik arkadaşının evine kapıya kadar bıraktık geldik. Allahtan yemek söylemeyi akıl edebildi. Yoruldum yatıyorum şimdi.
Tam beleşciymişAy bu arkadaşımın öküz sevgilisi yemeği evde yiyelim yarın annemler gelecek siz de evi biraz toparlarsınız dedi. Böyle bedavacı adam olamaz. Adamı işten aldık, evini temizledik arkadaşının evine kapıya kadar bıraktık geldik. Allahtan yemek söylemeyi akıl edebildi. Yoruldum yatıyorum şimdi.
Ay ahahahahahahajjajahahAy bu arkadaşımın öküz sevgilisi yemeği evde yiyelim yarın annemler gelecek siz de evi biraz toparlarsınız dedi. Böyle bedavacı adam olamaz. Adamı işten aldık, evini temizledik arkadaşının evine kapıya kadar bıraktık geldik. Allahtan yemek söylemeyi akıl edebildi. Yoruldum yatıyorum şimdi.
Annesi 3 aydır memlekette. Bizim kızın saçları evin her tarafına dağılmış durumda. Yakalanmasınlarmış.Nasıl ya
Şaka gibi, adamın evini mi temizlediniz siz?
Sebep?
Çıkıp evine gitseydin?!
Tam beleşciymiş
Sen niye temizliyorsun adamın evini ??
Galiba ihtiyacım olan şey tam olarak kurşun. Nazar bunlar nazar.Ciddileşicem beceremedim tantan ahahahahah kuzum napıyosun sen bugün, talihsizlik talihsizlik üstüne. Yagmurdan kaçarken doluya tutuluyo kiz resmen.
Bi el atıntantanis e kurşun döktürelim
E tamam da sana ne ki? Kız temizlesin madem, sen niye elin adamının evini temizliyorsun?Annesi 3 aydır memlekette. Bizim kızın saçları evin her tarafına dağılmış durumda. Yakalanmasınlarmış.Buz bunları yaparken adam ne yaptı? Tabii ki survivor izledi. Bizimki bunla evlenirse işi zor.
Arkadaşım gelir misin diyince hayır diyemedim sevgilisinin yanında. Yoksa adamı cidden pek sevdiğim söylenemez sinir herifin teki. Gitmesem kıza dırdır yapacaktı.E tamam da sana ne ki? Kız temizlesin madem, sen niye elin adamının evini temizliyorsun?
Kız arkadaşın bdv de konu açarsa haberim olsun iki çift laf edicem..Arkadaşım gelir misin diyince hayır diyemedim sevgilisinin yanında. Yoksa adamı cidden pek sevdiğim söylenemez sinir herifin teki. Gitmesem kıza dırdır yapacaktı.
Söyle ben ileteyim.Kız arkadaşın bdv de konu açarsa haberim olsun iki çift laf edicem..
Nasıl kafalar bunlar ya? Hayvanat bahçesinde boz ayıya komşu olasıca, salak herif aaaaArkadaşım gelir misin diyince hayır diyemedim sevgilisinin yanında. Yoksa adamı cidden pek sevdiğim söylenemez sinir herifin teki. Gitmesem kıza dırdır yapacaktı.
Bu da esmer ayı zaten. Yabancılamazlar birbirlerini.Nasıl kafalar bunlar ya? Hayvanat bahçesinde boz ayıya komşu olasıca, salak herif aaaa
Nerde yaşlı demişim ispatla hadi saçını çekersem görürsünİlkokul 2. Sınıftan Ladyamore soruyor.
nameaver in yaşı @bilinmeyenfx in yaşına eşit, Mune nin yaşından azıcık küçüktür.
Bu durumdanameaver "azzıcık" kelimesini vurgulayarak Mune ye yaşlı mı demek istemiştir? Üçgenin iç açıları toplamı göz önüne alındığında arı kralice moderatöre yaşlı demenin cezası maphus damlarında kaç gündür? Hoca KİB leyenlere ek puan verecek midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?