Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Senin yemek nasıl geçti :)
Ay bu arkadaşımın öküz sevgilisi yemeği evde yiyelim yarın annemler gelecek siz de evi biraz toparlarsınız dedi. Böyle bedavacı adam olamaz. Adamı işten aldık, evini temizledik arkadaşının evine kapıya kadar bıraktık geldik. Allahtan yemek söylemeyi akıl edebildi. Yoruldum yatıyorum şimdi.

Nasıl ya
Şaka gibi, adamın evini mi temizlediniz siz?
Sebep?
Çıkıp evine gitseydin?!

Tam beleşciymiş
Sen niye temizliyorsun adamın evini ??

Ay ahahahahahahajjajahah

Nasıl ya
Şaka gibi, adamın evini mi temizlediniz siz?
Sebep?
Çıkıp evine gitseydin?!
Annesi 3 aydır memlekette. Bizim kızın saçları evin her tarafına dağılmış durumda. Yakalanmasınlarmış. Buz bunları yaparken adam ne yaptı? Tabii ki survivor izledi. Bizimki bunla evlenirse işi zor.

Tam beleşciymiş
Sen niye temizliyorsun adamın evini ??

Ciddileşicem beceremedim tantan ahahahahah kuzum napıyosun sen bugün, talihsizlik talihsizlik üstüne. Yagmurdan kaçarken doluya tutuluyo kiz resmen.

Bi el atın tantanis e kurşun döktürelim

Pinti ya arabasını garajdan çıkarmak yerine kendini bize bıraktırdı bir de. Böyle insanlık olmaz arkadaş.

Annesi 3 aydır memlekette. Bizim kızın saçları evin her tarafına dağılmış durumda. Yakalanmasınlarmış. Buz bunları yaparken adam ne yaptı? Tabii ki survivor izledi. Bizimki bunla evlenirse işi zor.
E tamam da sana ne ki? Kız temizlesin madem, sen niye elin adamının evini temizliyorsun?

E tamam da sana ne ki? Kız temizlesin madem, sen niye elin adamının evini temizliyorsun?
Arkadaşım gelir misin diyince hayır diyemedim sevgilisinin yanında. Yoksa adamı cidden pek sevdiğim söylenemez sinir herifin teki. Gitmesem kıza dırdır yapacaktı.

İlkokul 2. Sınıftan Ladyamore soruyor.

nameaver in yaşı @bilinmeyenfx in yaşına eşit, Mune nin yaşından azıcık küçüktür.

Bu durumda nameaver "azzıcık" kelimesini vurgulayarak Mune ye yaşlı mı demek istemiştir? Üçgenin iç açıları toplamı göz önüne alındığında arı kralice moderatöre yaşlı demenin cezası maphus damlarında kaç gündür? Hoca KİB leyenlere ek puan verecek midir?

Arkadaşım gelir misin diyince hayır diyemedim sevgilisinin yanında. Yoksa adamı cidden pek sevdiğim söylenemez sinir herifin teki. Gitmesem kıza dırdır yapacaktı.
Nasıl kafalar bunlar ya? Hayvanat bahçesinde boz ayıya komşu olasıca, salak herif aaaa

Nerde yaşlı demişim ispatla hadi saçını çekersem görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…