Evet 1 dilim yolluyolaamışOy verdiğimiz tatlıdan ikram ediyorlar mı? Acil bilgi??
Ben hiç bilmiyorum bu sistemi. Bunlar sizin yaptığınız tatlılar değil mi şimdi?http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tatlilar-oylama.916966/page-259#post-46203324
Oylama açıldı Hanımlar,oyunuzu verin
İyi geceler
Tamam o zaman oy kullanırken daha dikkatli oliciimEvet 1 dilim yolluyolaamış
Evet canım güzellik uykusundan kalkarken kendisiBibibella kız senin avatarındaki senin kedin miydi?
Kız ne zenginliği 40 tl bişey sizde alın cimrilik yapmayın
Evet Shot'cum..Ben hiç bilmiyorum bu sistemi. Bunlar sizin yaptığınız tatlılar değil mi şimdi?
Kategori belirleniyor herkes o türden bir şey yapıyor sonra oylama ile birinci seçiliyor benim anladigim.Ben hiç bilmiyorum bu sistemi. Bunlar sizin yaptığınız tatlılar değil mi şimdi?
Birinci pro üyelik kazanıyorKategori belirleniyor herkes o türden bir şey yapıyor sonra oylama ile birinci seçiliyor benim anladigim.
Ama anlamadigim iki şey var.
1- Birincinin ödülü ne?
2- O sponsorluk şeyleri de ne oluyor?
Ben dümdüz fakirim o 40 tl ile iki gün yemek yerim diye düşünüyorumEvet canım güzellik uykusundan kalkarken kendisi
Ahaha eşek yaa güzellik uykusu da mı var? Serseri.Evet canım güzellik uykusundan kalkarken kendisi
Şu zamanda 40 lira ne demek sen bilirmisin ama nerden bilcenEvet canım güzellik uykusundan kalkarken kendisi
Resimler değil katılan nickleri göremiyor muyum liste olarak? Ben direkt tanıdığa oy veririmEvet Shot'cum..
Orda resimler var . Beğendiğin hangisiyse 1 oy hakkın var veriyorsun.
Haha ben katılsam al sen şu proyu bi daha bu topiğe uğrayıp göz zevkimizi bozma derler direkt.Birinci pro üye oluyor bildiğim kadarıyla sizde katılında pro olursunuz belkim
1. Pro oluyor.Kategori belirleniyor herkes o türden bir şey yapıyor sonra oylama ile birinci seçiliyor benim anladigim.
Ama anlamadigim iki şey var.
1- Birincinin ödülü ne?
2- O sponsorluk şeyleri de ne oluyor?
Tanıdığa oy vereceksen ordan tariflere gir.kimin ne yaptığı gözüküyor. Dur link atayımResimler değil katılan nickleri göremiyor muyum liste olarak? Ben direkt tanıdığa oy veririm
Olmazmı güzelliğini görmüyormusunAhaha eşek yaa güzellik uykusu da mı var? Serseri.
40 TL de olsa zenginlik işte
40 TL dediğin bugün 4 33lük bira parası, veya 4 tekila shot parası veya 3-4 duble rakı parası! Az şey mi!Şu zamanda 40 lira ne demek sen bilirmisin ama nerden bilcen
Kazen uyanıklık yapıp reklam yapıyoruz diye markalardan ücret alıyordur ben diyim.1. Pro oluyor.
O sponsorlar uydurma,hayali.
Öyle şart koymuşlar
Hee o oy geçersiz oluyor işteResimler değil katılan nickleri göremiyor muyum liste olarak? Ben direkt tanıdığa oy veririm
Milletin seks hayatını konuşmak için 40 TL vermem vallaOlmazmı güzelliğini görmüyormusunkk da evet biraz zengin duruyor bu proluk sizde yemek yarışmalarına katılında pro olursunuz belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?