S shothttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Burda kimin ne yaptığı yazıyor.
Ben sizeen fakirimŞu zamanda 40 lira ne demek sen bilirmisin ama nerden bilcen
40 TL dediğin bugün 4 33lük bira parası, veya 4 tekila shot parası veya 3-4 duble rakı parası! Az şey mi!
Yaa Alice Harikalar Diyarı gibi. Ne yapıyorsunuz peki ordaBen sizeen fakirimsevdiceğim hediye olarak almıştı bu proluğu
Tontonis mesela prolara özel olan bir yer varne dışardan okunuluyor ne siz okuyabiliyorsunuz bide orda ban yok
Mesela bu konunun orda olduğunu düşünYaa Alice Harikalar Diyarı gibi. Ne yapıyorsunuz peki orda
Zaten istediğine oy veriyorsun canımcım
Hayırlısı olsun canım, Denasa gitmesine sevindim
Ama böyle yazarsanız kazen uyarabiliyor haberiniz olsunsessiz sedasız verin oyunuzı
Uu beybi. Kızlar, ne dersiniz paraya kıysak mı?Mesela bu konunun orda olduğunu düşünbansız ve pro olmayan kimse okuyamıyor
Şirinleride görebiliyomusunuzBen sizeen fakirimsevdiceğim hediye olarak almıştı bu proluğu
Tontonis mesela prolara özel olan bir yer varne dışardan okunuluyor ne siz okuyabiliyorsunuz bide orda ban yok
Obaa ne dedikodu dönerMesela bu konunun orda olduğunu düşünbansız ve pro olmayan kimse okuyamıyor
Evet ama oy istemek yasak.Ama böyle yazarsanız kazen uyarabiliyor haberiniz olsunsessiz sedasız verin oyunuzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?