Görüyoruzki kim oy vermişHmm o zaman sır olsun kime oy verdiğim.
Bunuda anlamıyorum işte isteyen istediğine verir mesela ben resimlere bakıp veriyorum genelde ama arkadaşına verenede bişey demem tadına bakılan bişey olsa neyseZaten istediğine oy veriyorsun canımcım
Bi ara herkes arkadaşına oy veriyor diye millet ayaklanmıştı o yüzden dedim
Orda yazıyorHmm o zaman sır olsun kime oy verdiğim.
Yani dimi..Bunuda anlamıyorum işte isteyen istediğine verir mesela ben resimlere bakıp veriyorum genelde ama arkadaşına verenede bişey demem tadına bakılan bişey olsa neyse
Ben yarışmalara katılmadan önce tarife göre oy veriyordum mesela.. Çünkü güzel görünür ama içinde yemediğim bir şey vardır. Bende mantık bu dur, çünkü görüntü çok önemli olsada ya yapmaya merak sardığın bir şey olmalı, yada yemişimdir tadını sevmişidir, onları kovalarım hepBunuda anlamıyorum işte isteyen istediğine verir mesela ben resimlere bakıp veriyorum genelde ama arkadaşına verenede bişey demem tadına bakılan bişey olsa neyse
Ama orası pek aktif değil nedense yani açışan bir kaç geyik konusu var hatta benimde var ama yazılmıyorObaa ne dedikodu döner
Bizim arkamızdan konuşan var mı bak doğru söyle
Yapar yollarım kurban olsun sana tatlıDenas14__ tatlımı isterim.
Hele biE peki pro olanlar neden katılıyor pro olmayan bir arkadaşına şefaat etmek için mi?
Çünkü biz yokuz. Dedikodumuzu yapan olursa söyle sıkıştıralım.Ama orası pek aktif değil nedense yani açışan bir kaç geyik konusu var hatta benimde var ama yazılmıyor
Bide kazen'in eşi hediye seçip yolluyor birinciyeE peki pro olanlar neden katılıyor pro olmayan bir arkadaşına şefaat etmek için mi?
Yapar yollarım kurban olsun sana tatlı
Bu monşerler geyikten falan anlamazlar.
Oranın gerilim hattı görevi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?