Azalır. Hem o iltihaba da bi faydası var buzun ama tam neydi hatırlamıyorum.Ya nasıl bir insanın kaşının içinde sivilce çıkabilir? Aşırı acıyor buna buz koysam acısı azalır mı?
Yoksa fakir görünümlü promusun sen Oranın gerilim hattı görevi benim
Azalır. Hem o iltihaba da bi faydası var buzun ama tam neydi hatırlamıyorum.
Bari buz koyuyorum yazsaydınKoyuyorum o halde.
Yok, karşılıklı olarak birbirimizi hazzetmediğimiz biri var, onunla uğraşırım habire, kendiside asil ama gurulu tavrı yaparYoksa fakir görünümlü promusun sen 
Aman tanrım saat on ikiyi geçince kadınların fikri fesatlaştı.Bari buz koyuyorum yazsaydın
Ayyy ne güldüm
Aa ne diyor çocuğaa ne kadar ayıpBari buz koyuyorum yazsaydın
Ayyy ne güldüm
Öldürmeyen acı güçlendirir. Dayan.Ya nasıl bir insanın kaşının içinde sivilce çıkabilir? Aşırı acıyor buna buz koysam acısı azalır mı?
Belki buzdan bahsetmiyor name? Niye insanları sınırlandırıyorsun?Bari buz koyuyorum yazsaydın
Ayyy ne güldüm
Aman tanrım saat on ikiyi geçince kadınların fikri fesatlaştı.
Kontrolsüz güç güç değildirde nedirBelki buzdan bahsetmiyor name? Niye insanları sınırlandırıyorsun?
Belki buzdan bahsetmiyor name? Niye insanları sınırlandırıyorsun?
Vauyy benim lafımı çalmış ama o şöyle yazılıyor fuckırlıkVay çakalll.
Burada fakirler diye bizi ezip hırslandırıp pro aldıracak ha?
Fakir değil fakır olmak istiyoruz biz!
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor işte name
Bu acı beni sinirlendiriyor ama? Buz çok iyi geldi dondu galibaÖldürmeyen acı güçlendirir. Dayan.
Anaa ben daha önce de kullanmıştım o lafı! Kalp kalbe karşıymış demek kiVauyy benim lafımı çalmış ama o şöyle yazılıyor fuckırlıkben buldum nasıl şaşırdınmı
Haha tam senlik olmuş. Şahane, bayıldım.Vauyy benim lafımı çalmış ama o şöyle yazılıyor fuckırlıkben buldum nasıl şaşırdınmı
Anaa ben daha önce de kullanmıştım o lafı! Kalp kalbe karşıymış demek ki
Hrm faaakirim hem fuckırrAnaa ben daha önce de kullanmıştım o lafı! Kalp kalbe karşıymış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?