Faydası olmaz ki?Mune sihirli cımbızıyla dokunsun dönersin eskiye.
Ya bunları moda haline getirmeyinn yiteer müstakbel kocamın paralarına yazık.Hafta sonu 2000 gibi bir rakam herhalde,bende yapacam bu işi kafaya koydum
Kına içinde orgznizasyonla anlaştık,oda 1800 filan tuttu,ama güxel bir ekip daha öncede görmüştük.
Aynen ben yazamıyorken S shot kişisinin beni ekarte edip kendine damat bulmasına sinir olmuştum meselaa. Gerçi sonra noldu? Hala bekarız.Faydası olmaz ki?Önceden banlıyken okumaya da giremiyordun faydası oluyordu,şimdi banlı da olsan okumaya girebiliyorsun.Gerçi okuyupta yazamamak daha zordur be ,en iyisi banlanınca buralara bakmamak
Ya bunları moda haline getirmeyinn yiteer müstakbel kocamın paralarına yazık.
Damat iflas etti yani daha evlenmedenGüzel aslında,bizimkşlerin birde düğün günü dış çekimleri olacak
Evet çok mutluyum.Teog sınavına 2 gün kaldı
Heyecanlı birazda gerginEvet çok mutluyum.
Senin minnoş ne alemde? Heyecanlı mı?
Aynen bugün ben de son kez gidiyorum. Yarın sakinleşsin biraz ders çalışmak yerine. :)Heyecanlı birazda gergin
Bugün son kez matematik dersi alıcak
Yarında free takılır artık :)
Günaydın :)Günaydın herkese..
İnşallah canım bakalım artık :)Aynen bugün ben de son kez gidiyorum. Yarın sakinleşsin biraz ders çalışmak yerine. :)
Sonra güzel bir puan yapar inşallah.
Günaydınlar efendim. Sıcacık sabah özetinde öne çıkan gelişmeler şöyle:
Yanlış soru. Neyle yatıp neyle kalkıyorsunuz olacaktı. Elverişli tüm cihazlar eşliğinde kk ile yatıp kalkıyoruz.Maşallah ya kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz siz kızlar.
Beni niye yazmadın oylamaya katılın dedi diye casper mıyım senin için zalım kadın.Günaydınlar efendim. Sıcacık sabah özetinde öne çıkan gelişmeler şöyle:
Chelzy beşinci bekar olarak aramıza katıldı. Kendisine bu vesileyle tekrar hoşgeldin diyoruz.
Pro üye olmayan hepimizi fakir olarak görenBibibella zenginliğinin ederinin 40 TL olduğunu bizimle paylaştı. Lakin ortak karar 40 TL'nin de zenginlik olduğu yönünde oldu. Kendisi "bibi bize pro üyelik al" çağrılarımızı görmezden geldi ancak pro üyelikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ancak hakkında ortaya atılan "pro yaptığı kişi başına prim alıyormuş" iddiaları bu durumu gölgeledi.
Hızla yeni bekarlar piyasaya sürülüyor. DünBibibella 'nın eşinin bekar kuzenleri olduğu kamuoyuyla paylaşıldı.
ladyamore tarafından ortaya atılan ve siteye, tıklandığında "bekarın yaşı, boyu, mesleğini" soran buton eklenmesi konusu Mune ile paylaşıldı. Ben bu öneriyi siteye insanların elindeki fazla bekarları paylaşabileceği bir çöpçatan bölümü eklenmesi yönünde genişlettim. @bilinmeyenfx ise sitede açık şekilde bekar alışverişi yapılmasının BDV gibi bölümlerde sorun olabileceği hakkında görüş bildirdi.
tantanis 'in arkadaşının sevgilisinin evini temizlediğini öğrendik. Bir gün bana da beklerim.
Bibibella bizi genç kocanın faydaları hakkında bilgilendirdi. Ancak naçizane tavsiyem tantanis ve ladyamore 'un genç koca konusunu ertelemeleri zira onların genç kocası henüz lise öğrencisi olacağı için yasal konularda sıkıntı yaşanabilir.
nameaver kendisi ve @bilinmeyenfx 'in yaşı hakkında ortaya LYS sorusu düzeyinde bir denklem attı. Şu an 30 ila 40 yaş arasında oldukları bilgisi var elimizde. Bu konudaki gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
tantanis 'in kaşında sivilce çıktığı gibi lüzumsuz bir şeyi öğrendik.
Dünkü gelişmelere dair özetimiz burada sona ermektedir. Yeni günün hepimiz için güzel geçmesini dilerim, yeni gelişmelerle görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?