Saol canım sanadaAllah rahatlık versin Name
Ben de 3 kib yaptım, ikisi ile birlikte banlandımBen de vicdan yapıyorum kibleme konusunda,şu ana kadar 3 kib yaptım herhalde,biri banlandı.
Kib yaptığın kişiye ,kiblemeden önce hakaret edersen O da seni kibler tabiBen de 3 kib yaptım, ikisi ile birlikte banlandım
Ayy ne tatlı dişi kedicik bu
Hakaret 2sindede etmedim. Ama cevap vermekte polemik konusu olduğundan gittim güme.Kib yaptığın kişiye ,kiblemeden önce hakaret edersen O da seni kibler tabi
Tabikide ablasıAyy ne tatlı dişi kedicik bu
Kib butonunu aktif olarak kullanıyorum, zerre de vicdan yapmıyorum. Kiblenecek ve sonunda yaptırım uygulanacak bir mesaj yazılıyorsa benim problemim değil.Ben de vicdan yapıyorum kibleme konusunda,şu ana kadar 3 kib yaptım herhalde,biri banlandı.
Pislük.Yatıcamda günahlarım koymuyor
Okumasın kızım buraları, kötü etkilenir garibim
Uyumakla meşkul ne okumasıOkumasın kızım buraları, kötü etkilenir garibim
Uyumakla meşkul ne okuması
Dur müdürüm kilitleme bebelerimle kalırım buralarda aç susuzİyi uykular herkese, bende artık sitenin kapısına kilit vurup çıkayım, bugünlük bu kadar mesai yeter
Git sen müdürüm ben daha buralardayım bi iki su yıkar kaçarım malum çok +18 konuşuyorumİyi uykular herkese, bende artık sitenin kapısına kilit vurup çıkayım, bugünlük bu kadar mesai yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?