Abboo deniz içindeki pozlardan mı verecekler bu havada. Romantik ama soğuk be ablaYağmurlu bir sabahtan günaydınlar olsun,bugünde kızım ve damadın save the day çekimleri var şileye gidecekler ..
Hasta olmasalar bari havada soğuk bugün ..
Abboo deniz içindeki pozlardan mı verecekler bu havada. Romantik ama soğuk be abla
Kesin hasta olurlar.Sıcak çorba hazır et akşamaYağmurlu bir sabahtan günaydınlar olsun,bugünde kızım ve damadın save the day çekimleri var şileye gidecekler ..
Hasta olmasalar bari havada soğuk bugün ..
Kibleyecen mitantanis ,duydum beni atın ders çalışamıyorum demişsin siyaset topiğinde yardımcı olmamı ister misin?
Off yattığım yerde ben üşüdüm. Surda sıcak duşun altına girmeye çekiniyorum hava soğuk diye. Iyi cesaret var seninkilerde.Aynen çıplak ayak suyun içinde hemideeeedonacaklar varyaaaaa.
Şimdi kaldırcam kuaföre gidecek daha her an çıkabilirim
Merak ettim ,geçen günkü kiblenmenin faydası oldu mu?Ders çalışabildin mi?Kibleyecen mi
Kesin hasta olurlar.Sıcak çorba hazır et akşama
Off yattığım yerde ben üşüdüm. Surda sıcak duşun altına girmeye çekiniyorum hava soğuk diye. Iyi cesaret var seninkilerde.
Yepp sınavım vardı.Merak ettim ,geçen günkü kiblenmenin faydası oldu mu?Ders çalışabildin mi?
Damat uzaktaysa sorun. Gerçi o fotoğrafçilar da tam gıcık günü ertelemiyorlar boş gün yok diye.Çorba hazır evde nasılsa
1 ay öncesindeb filan gün alınmıştı,damatta akşama dönecek çünkü.
Ailen senin okumakta niyetin yok,seni sanayiye verelim de çalış diyorlar mı?Yepp sınavım vardı.
Benim mütemadiyen sınavım var. Ders çalışmak zorundayım ama napiyorum? Tabii ki KKda çene.
Okuldan sıkıldım ondan bunlar hep.
Demiyolla çünkü ben inek bir kız çocuğuyum aslında. Bakma bu ara çok takılıyorum ama bi iki haftaya buhar olur uçarım.Ailen senin okumakta niyetin yok,seni sanayiye verelim de çalış diyorlar mı?
Damat uzaktaysa sorun. Gerçi o fotoğrafçilar da tam gıcık günü ertelemiyorlar boş gün yok diye.
Sonra da bosluktan birbirlerinin çekimine gidiyorlar kardeşim 1 kişi ile anlaştı 4 fotoğrafçı geldi dört bir yanından çektiler.Gün ertelendi desek vakit yok olur ama.
Bende bir zamanlar hamarat bir kadındım ama bu KK benim hamaratlığımı söndürdü.Şimdi bile az çayımı içene kadar gireyim dedim,çıkamıyorum.Demiyolla çünkü ben inek bir kız çocuğuyum aslında. Bakma bu ara çok takılıyorum ama bi iki haftaya buhar olur uçarım.
Ucuza bulmuşsunuz ya bizimki 1800dü galiba. Deli para var bu işte cidden.Hergünleridolu resmen acayip para kazanıyorlar varya bir çekim 1150 filan oda hafta içi diye..
Bunar karı koca geliyorlar çekime
Mune sihirli cımbızıyla dokunsun dönersin eskiye.Bende bir zamanlar hamarat bir kadındım ama bu KK benim hamaratlığımı söndürdü.Şimdi bile az çayımı içene kadar gireyim dedim,çıkamıyorum.
Ucuza bulmuşsunuz ya bizimki 1800dü galiba. Deli para var bu işte cidden.
Kına gecesinde organizasyon diye bi zımbırtı getirdiler göbek atmaya 1600 lira aldılar hey yavrum. Sonra ben kocama Kıyamam bunlar gereksiz harcama diyince cimri oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?