Lotr fanı değilim pek.Kesinlikle. Hani Yüzüklerin Efendisinde Gimli'yle Legolas'ın drinking game oynadıgı bi sahne var. Mekan gözümde tam orası.
Not: Lord of the Rings fanı oldugumu da böyle belli ederim işte. Ay Gimli kimmiş, Legolas kimlerdenmiş, yaş ortalaması düştü buraların diyen ablalarım olabilir ama seviyorum seveceğim efenim
Ay ne güzel bir yer..Lotr fanı değilim pek.
Benim Estonya'da gittiğim bir Ortaçağ restoranı vardı, hatta o dönemin müzikleri çalıyordu. O restoranla filmlerdekinin kırması bir ortam var aklımda.
Böyle bir yerdi bak:
Fotoğraflar aydınlık çıkmış. Daha loş normalde, fonda Ortaçağ müzikleri var, yemekler ortaçağ yemekleri, garsonların kostümleri öyle.Ay ne güzel bir yer..
Şahane bi yer burasıLotr fanı değilim pek.
Benim Estonya'da gittiğim bir Ortaçağ restoranı vardı, hatta o dönemin müzikleri çalıyordu. O restoranla filmlerdekinin kırması bir ortam var aklımda.
Böyle bir yerdi bak:
Ne diyor bu dedim ,jeton yeni düştüSana güllü süslü çorba yapsın
Gel katıl bize diyoruzNe diyor bu dedim ,jeton yeni düştü
Sen devamlı saz arkadaşlarınla berabersin ben birşey diyor muyum
Di mi? Çok güzel gerçekten.http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjb-YP4z6rMAhXrJZoKHVE2BFcQtwIIGjAB&url=http://m.youtube.com/watch?v=bt1joflBsBo&usg=AFQjCNEWg6YXYBQe3bpjufwXf6grmWy4hA
Şahane bi yer burasıhem modern hem geçmişten bi hikayesi var ladyamore küstü kösede aglıyor şu an kıskançlıktan En güzel mekanları da sen keşfet zaten çok şanslısın keşke ölsen (allah korusun tahtalara vurdum )
Benim kastettiğim sahne bu bak. Masada dumanı üstünde domuzuyla, adamların sakallarıyla, koca koca bira kupalarıyla got'da da bol bulunan sahnelerden.
Şarkıyı duyunca da sondaki gibi çık masanın üstüne dans et yani.
Durup durup o girişteki kemerin işlemelerinden tut çalışanların kıyafetlerine, mum atesinin loşluguna bakıp duruyorum yaLotr fanı değilim pek.
Böyle bir yerdi bak:
Birinciliğe giden her yol mübahtır
Kaşıklarada bağlamayı unutma
Dedim ya daha önce,repertuar hoşuma gitmiyor çoğu kezGel katıl bize diyoruzBizle saz çal
Kocaları bırakır gezmeye gideriz biz iki elti. Onlar da iki kardeş otursunlar evde işte.Durup durup o girişteki kemerin işlemelerinden tut çalışanların kıyafetlerine, mum atesinin loşluguna bakıp duruyorum ya
Gidelim eltiş, götür beni gittigin yere
Kocaları bırakır gezmeye gideriz biz iki elti. Onlar da iki kardeş otursunlar evde işte.
Tabiiki benUyumayan var mı
Neden yahu ütü mü yapıyorsun yoksaaTabiiki ben
Şu an sıcak ama her ihtimal yanına şemsiye,güneş gözlüğü,hırka, güneş kremi,yağmurluk al.Havanın kafası karışmış durumdaGünaydınn
Dışarda olanlar hava bugün nasıl ona göre giyineyim henüz yataktayım
Arabaların seslerini dinliyorum yağmur yağmış gibi. Ogleden sonra kesin omlet olcaz yine. Havanın kafası cidden karışık.Şu an sıcak ama her ihtimal yanına şemsiye,güneş gözlüğü,hırka, güneş kremi,yağmurluk al.Havanın kafası karışmış durumda
Eşi işe gönder,şimdi oğlanı okula gönder diyene kadar uyku kaçıyor,şimdi yatsam uykunun en tatlı anında kız uyanacak,kalkmak daha zor olacak,en iyisi yatmamakArabaların seslerini dinliyorum yağmur yağmış gibi. Ogleden sonra kesin omlet olcaz yine. Havanın kafası cidden karışık.
9da okulda olmasi gerektiği halde yataktan çıkmayan Tanti bildiriyor. Yatın aşşaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?