Aa senin bi de büyük oğlun mu vardı? Bi bebek var sanıyordum.Eşi işe gönder,şimdi oğlanı okula gönder diyene kadar uyku kaçıyor,şimdi yatsam uykunun en tatlı anında kız uyanacak,kalkmak daha zor olacak,en iyisi yatmamak
Aa senin bi de büyük oğlun mu vardı? Bi bebek var sanıyordum.
Bekarlik ne güzel şeymiş ya ah canım bekarlığım.
Uyumayan var mı
Tabiiki ben
Evli olmak böyle bişey demek ki pinoli. Biz bekarlar tavuk gibi 1 de yatıyoruz o saatten sonra ne yapılır hayal bile edemiyoruz.O saate kadar ne yapıyorsunuz?
Evli olmak böyle bişey demek ki pinoli. Biz bekarlar tavuk gibi 1 de yatıyoruz o saatten sonra ne yapılır hayal bile edemiyoruz.
Abbovv seni daha 12 de yatırmak gerekmiş içinden ikinci ve pek sevimli olmayan pinoli çıkıyormuş.4'te yatsam ölürüm ben.
Sinir küpü olurum.
Açken ve uykusuzken bir canavara dönüşürüm.
1'e kadar yapılacak işler yapılır evliyken de.
Benim kız geceleri uyanıyorda :)O saate kadar ne yapıyorsunuz?
Ben dün 11e doğru uyumuşum halbusi evliyimEvli olmak böyle bişey demek ki pinoli. Biz bekarlar tavuk gibi 1 de yatıyoruz o saatten sonra ne yapılır hayal bile edemiyoruz.
Abbovv seni daha 12 de yatırmak gerekmiş içinden ikinci ve pek sevimli olmayan pinoli çıkıyormuş.
Benim kız geceleri uyanıyorda :)
Günaydın
Hayranım.Haftasonu ben de sabaha kadar oturuyorum. Normal düzenim genelde geç saatlere kadar oturmak oluyor, iş olduğu için 00:30-01:00 gibi yatıyorum haftaiçi
Bana kalsa 7/24 uyurum o dereceHımmm özür o zaman.
O soru sana değildi yanlış olmuş.
O zaman rahatlayabilirim evlilikle ilgili değil demekBen dün 11e doğru uyumuşum halbusi evliyim
Allahım bu nasıl kaliteli düzen??Kışın 22.30 yazın da en geç 24.00- 01.00 arasıdır yatışım.
Tatil matil farketmez.
Uyku saatim sapıttı mı hiç uyuyamıyorum.
Sonra 3 saatlik uykuyla geziyorum.
Bana kalsa 7/24 uyurum o derece
O nasıl güzel bişey var ya uyumalara doyamıyosun resmenEvet ben de.
Günde 12-13 saat uyuduğum zamanları bilirim.
O zaman rahatlayabilirim evlilikle ilgili değil demek
Allahım bu nasıl kaliteli düzen??
Telefonum uyku takibimi yapıyor. Günde ortalama olarak 9 saat 10 dakika uyuyormuşum ben akşam yatmaz sabah kalkmazcıyım.
Dün akşam yatarken gün boyu sadece iki paket cubuk kraker bi çikolata ve Türk Kahvesi içtiğimi fark ettim desem? Biri bana düzenli hayat nasıl olur öğretmeli bence.Ben yaşlıyım ya biraz ondandır düzen.
Yemek saatlerim bile aynıdır.
Şaşarsa gerilirim.
Tarz meselesi fazla kuralcıyım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?