Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya genelleme de yapsın ama milleti genelledim ayağına yermeden,hakaret etmeden.
Saygı önemli kavram.

Oo süpersinnn :) bebiş kaç aylık? :)

Ya genelleme de yapsın ama milleti genelledim ayağına yermeden,hakaret etmeden.
Saygı önemli kavram.

Oo süpersinnn :) bebiş kaç aylık? :)

Herkesin saygı anlayışı tek tip değil maalesef, saygısızlık yaptığının farkında olsa yapmaz herhalde, ona göre bi saygısızlık bile değildir yaptığı, amaan boşver.

Yolu yarıladık, 6. ayın içindeyiz teyzesi ^_^
Mecbur bıraktım sağlık sorunları filan olunca, şimdi şükür yani atlattık zorlu günleri... Hayırlısı bakalım.

Ooo az kalmış süper
Dinlen canım, kendini yorma. Kontes gibi yat gitsin ama akşam vikvikleme

Ooo az kalmış süper
Dinlen canım, kendini yorma. Kontes gibi yat gitsin ama akşam vikvikleme

O işin esprisi vik viklemem öyle, dırdır filan hiç tarzım değil, yapı itibariyle bir şeylerden şikayet eden bir insan değilimdir zaten. Sadece ilginç geldi öyle bi benzetme.

Konuyu okudum, var öyle insanlar evet, ama yani tamamıyla karakter meselesi ve kimi adam da öyle seviyor işin ilginci.
Bizim gibiler Sindirella olsa, ayakkabıyı merdivende bırakamadan ayağında kırar zaten, ne anlarız narince vik viklemekten premseslikten

Aa son cümleler aynı ben

Hahaha

Ben ayakkabıyı merdivende bıraksam döner alırım İşte o yüzden de prenses falan olmaz benden, Harun Abi kılıklı hatunum ben

Ben ayakkabıyı merdivende bıraksam döner alırım İşte o yüzden de prenses falan olmaz benden, Harun Abi kılıklı hatunum ben

Tabisi ya manyakh mısın, peri anneden beleş cam ayakkabı almışsın ziyan mı olsun bırakasın da, giyilir ki daa
Tutumlu kadının hali de başka canıım

Bende tam bir mahmut abi. Bazen çıtı pıtı narin hanfendilere çok özeniyorum.sonra geçiyor

Ben arada yapmaya çalışıyorum öyle şeyler olmuyor yakışmıyor.
Adamın yüreği hoplayacağına "Nabıyosun olm" diye gülüyor

Hahahaha bende öyle bende

Bende tam bir mahmut abi. Bazen çıtı pıtı narin hanfendilere çok özeniyorum.sonra geçiyor

Deniz kıyısında, havuz kenarında bütün kızlar ağır ağır girer, suda zarifçe yüzer sonra kıyıya/şezlonga uzanır.

Ben denize koşup 3 adımda atlayarak girerim, havuza merdivenden atlarım. Deliler gibi yüzer, takla atar, dalıp çıkarım; denizde dubaların üstünde durmaya çalışırım, arkadaşlarımı omzuma alırım.

Millet hanımefendi olarak takılır, ben şebek
İçimden gelmiyorsa demek ki.

Hahahaha bende öyle bende

Aynı zamanda eski arkadaş da olduğumuzdan, biliyor yani nasıl birisi olduğumu, öyle ekstra davranışlar sergilesem dakikasında ayırt eder. Biraz bi farklılaşma olsa cümlelerimde oturup kalkışımda "Hayırdır, nooldu?" ya da "Söyle hadi söyle ne dicen?" filan diyor. Bi insan da bu kadar tanınmamalı karısını ama canım

Gerçi şu ara hamişlikten, sigarayı bırakmadan ötürü biraz huy değiştirdim. Kendimden sıkılıyorum bazen :/
Daha kısa sürse olmaz mıymış bu hamişlik işi... 9 ay bekle yavrum bekle

En güzeli boşver en büyük destekçin benim..zaten at gibi vücuduma çıt kırıldım yakışmazdı ondan pek sallamıyorum

Ne 9 ayı daha emzirmesi vs var

Olsun ne güzel tanıyor eşini sende onu. Mutlusunuz sonuçta süper :)

Gençliğimi gördüm
Gerçi şimdide farklı değil

Denizdeki milli eğlencemiz olan deve güreşini de hunharca oynuyorsundur?
Ayrıca denize yarıya kadar su aygırı pozisyonunda batıp "Bouuüüübbppşşş" gibi sesler de çıkarıyor musun?
Ay eşimle gittikti geçen sene bi gün öyle, can sıkıntısından atletli dayılar gibi takıldık denizde, millet çok pis bakmıştı böyle sesler çıkarınca

Ben de bi ara dudak parlatıcımı süriciiim, seksi topuzum bozulmasın diye şezlongda kitap okuyup kültürlü kız olarak takıliciim dedim. "Hüüüuupp su çohgzeell gelsene" dedikleri dakika Masai Mara filleri gibi atladım suya. Olmuyor, içinde yoksa olmuoor

Not: Ya durdum bi okudum da kendimden tiskindim, ne pis deniz eğlencem varmış arkadaş.
Ama çok sıkılmıştık o gün denizde napalım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay çok eğlencelisin. :)
Ben tek buraya bakayım. Aksi takdirde birazdan ceza alacağım.

Eee daha başka ?
Havuza da koşup koşup cuuuuup diye atlıyor musun?

Ya şezlongta kitap okumayı da severim, alırım bir de buz gibi bira oh değme keyfime. O zamanlarda çok elit görünüyorum. Ne zaman ki o şezlongtan kalkıp denize doğru seyrediyorum, o an film kopuyor. İskeleden koşup atlamalar mı dersin artık...

Tekne turlarında teknedeki adamlarla beraber korkulukların önüne çıkıp atlarım, teknenin ikinci katında korkuluklardan atlarım, tekne demir attığında halata tırmanırım, asılı dururum. Dibe dalar dalar çıkarım

Eee daha başka ?

Eee daha başka ?

Hepimizin tatili gelmiş gibi

Eee daha başka ?

Az yapmadık ya öyle, bombalama atlamalar,
klasik boğmaya çalışmalı sonu moka saran su şakaları filan

Ne cezası? Nerede noluyor?

Ay o ne kız Özgür Willy'den çıkarılan sahneler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…