Başarılar diliyorum, ve inşallah bunu da başarı ile atlatacakTeşekkür ederim canım
Yarın da Fen,İngilizce,İnkılap var bakalım
Kızım geldi sınavdan
Türkçe Din full
Matematik 1 yanlış
Çok teşekkür ederim :)Vaayyy harikaaa.
Bende sabah 6 bucuktan beri okuldaydim.Sinav komisyonundayim.Matematik zorlamis herkesi ama harika yapmis.Tebrik ederim.Yarin da devami gelsin
Hadi gözünüz aydın, yarın da böyle olur inşallahKızım geldi sınavdan
Türkçe Din full
Matematik 1 yanlış
İnşallahHadi gözünüz aydın, yarın da böyle olur inşallah
Geyik almış gitmiş .Vik vik lemek üzerine birde geyik sohbeti açılmış The Queen tarafından
Geyik almış gitmiş .
Birininde fikri,
Erkenden evlenenler mal mış el üstünde de tutulurmuş buna yanarmış
Şimdi ben mal mıyım diye sordum
Evde kaldıysa zaar
Kıskanıyorsunuz işte deseydin
Valla ben evde kalmak değilde, erken evliliği tercih meselesi olarak görüyorum..Evde kaldıysa zaar
Valla ben bu çalışan bayanların çalışmayam bayanları ezme güdüsünü inanki anlamıyorum. Nasip kısmet bu işler. Evlenir evlenmez sanane yani. Mal gibi demek hakarete giriyor.
Havan kime kardeş? Eri olmayanlar kime cilve yapsın, kapıya pencereye mi?Erimize civle de mi yapmıyahh
Yoo gaza getirmek değil, yapabileceğim bir şey yok. Peşinde koşmayacağıma göre kendi bilir :)
Kızım geldi sınavdan
Türkçe Din full
Matematik 1 yanlış
Valla ben bu çalışan bayanların çalışmayam bayanları ezme güdüsünü inanki anlamıyorum. Nasip kısmet bu işler. Evlenir evlenmez sanane yani. Mal gibi demek hakarete giriyor.
Yani aslında diyorki erken evleniyor vasıfsız, el üstünde tutulmaya layık değil.
Ya ben hep bu konulardan ban yiyorum neyse
Havan kime kardeş? Eri olmayanlar kime cilve yapsın, kapıya pencereye mi?
Baktantanis düz duvara bekar arkadaş, akşam duvara cilve yapmasın sonra?
Orta sehpa mı?Bi kere kadını genellemek bana ters gelen bir şey.
Sonracığıma, çalışan kadın - çalışmayan kadın diye iki kısma ayırıp bir de bu alt başlıklar altında genellemek daha da ters.
Erkeklerin bir kısmı genellenebilir duruma göre, sinirliyken genellenebilir "Erkek milleti değil misiniz" diye ama bunun konumuzla alakası yok
Onun haricinde genellenmez çok ayıp. Aman iki üç tipin lafıyla kimse vasıfsız olmuyor öyle, salla.
Geçtiğimiz aya kadar ben de çalışıyordum, hamişlik zorladı eve oturdum napayım? Belli olmaz o işler hiç.
Evde de boş oturmuyorsun ki hem (Gerçi ben şu ara imparatoriçe tablosu gibiyim, bi ağzıma salladığım üzümüm eksik çaktırmayın)
Bizimki de betonarme yapı gibi takılıyor şu ara vik vikin dozunu mu ayarlayamadım naaptımsa küstü herhal
İyidir iyi, ilk pratikler ya duvarla başlar ya orta sehpayla zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?