Polemiğe girdim ama sıkıntı yok bittiAz yapmadık ya öyle, bombalama atlamalar,
klasik boğmaya çalışmalı sonu moka saran su şakaları filan
Ne cezası? Nerede noluyor?
Ay o ne kız Özgür Willy'den çıkarılan sahneler gibi
Şu teknelerin ahşaplarından, üst kattaki korkuluklarından atlıyorum şlops diyeAy o ne kız Özgür Willy'den çıkarılan sahneler gibi
Beraber tatile gidelim mi ruh emmi mi buldumŞu teknelerin ahşaplarından, üst kattaki korkuluklarından atlıyorum şlops diye
Adeta bu amca gibi
Beni sevdin mi
Seni zaten seviyorum kiBeni sevdin mi
Polemiğe girdim ama sıkıntı yok bitti
Bende çok severim bom diye atlamayı
Şu teknelerin ahşaplarından, üst kattaki korkuluklarından atlıyorum şlops diye
Adeta bu amca gibi
Böyle çok çok yukarılardan hülooyn deyip atlayınca bir süre çıkamıyorsun dipten.
İkizlerden fırlayanı oluyo bazen ayıptır söylemesi
Onları itina ile kontrol ediyosun önce bi dipte. Stratejik olaylar bunlar, öyle gelişi güzel atlamalar değil
bende dalıyorum ayağına düzeltir öyle su üstüne çıkarım
HahahahahAiyy nasıl da yüzesim geldi, şöyle bi ilerilere doğru açılıp gelicem de diyo musun?
Hatunlar teşekkür ederimdaha küçüğüm ben.Evlenmem.
Tabii canım, sudan sadece kafanı çıkarıp yoklamak suretiyle kontrol ediyorsun, düzeltiyorsun hemen. Suya her giriş çıkışta oluyor, hele büyüklerseBöyle çok çok yukarılardan hülooyn deyip atlayınca bir süre çıkamıyorsun dipten.
İkizlerden fırlayanı oluyo bazen ayıptır söylemesi
Onları itina ile kontrol ediyosun önce bi dipte. Stratejik olaylar bunlar, öyle gelişi güzel atlamalar değil
Tabii canım, sudan sadece kafanı çıkarıp yoklamak suretiyle kontrol ediyorsun, düzeltiyorsun hemen. Suya her giriş çıkışta oluyor, hele büyüklerse
Bu vesileyle bir anımı anlatmak isterim.
Seneler önce, arkadaşın ailesinin teknesiyle açılmışız, iki kız bir erkek arkadaş ve babası. Biz iki kız öndeki bölümde güneşleniyoruz ki hiç güneşlenmem adetim değildir, niyeyse yatmışım güneşe. Esiyor diye herhalde. Neyse.
Sırtımda bikini izi olmasın diye ki normalde severim bikini izini, neyse, bikininin sırtını boynunu açmışım, yüz üstü yatıyorum.
Koya girip demirliyoruz, yanımızda başka tekne. Hadi denize girelim diye ayaklanıyoruz, ben şöyle bir doğruluyorum amma ve lakin ben sırtımın açık olduğunu unutmuşum! Alışmadık sırtta bikini çözülmez tabii. Bir an baktım havadar hissediyorum kendimiBir baktım bikini minderde duruyor Hemen attım kendimi geri mindere, kız arkadaşa sesleniyorum gel gel diye neyse ki ayağa kalkmamıştım, şöyle bir doğrulmaya hamle etmiştim.
Neyse kimse görmedi ama görse felaket olurdu
Tabii canım, sudan sadece kafanı çıkarıp yoklamak suretiyle kontrol ediyorsun, düzeltiyorsun hemen. Suya her giriş çıkışta oluyor, hele büyüklerse
Bu vesileyle bir anımı anlatmak isterim.
Seneler önce, arkadaşın ailesinin teknesiyle açılmışız, iki kız bir erkek arkadaş ve babası. Biz iki kız öndeki bölümde güneşleniyoruz ki hiç güneşlenmem adetim değildir, niyeyse yatmışım güneşe. Esiyor diye herhalde. Neyse.
Sırtımda bikini izi olmasın diye ki normalde severim bikini izini, neyse, bikininin sırtını boynunu açmışım, yüz üstü yatıyorum.
Koya girip demirliyoruz, yanımızda başka tekne. Hadi denize girelim diye ayaklanıyoruz, ben şöyle bir doğruluyorum amma ve lakin ben sırtımın açık olduğunu unutmuşum! Alışmadık sırtta bikini çözülmez tabii. Bir an baktım havadar hissediyorum kendimiBir baktım bikini minderde duruyor Hemen attım kendimi geri mindere, kız arkadaşa sesleniyorum gel gel diye neyse ki ayağa kalkmamıştım, şöyle bir doğrulmaya hamle etmiştim.
Neyse kimse görmedi ama görse felaket olurdu
Ayol memişlerim niye görünsün durduk yere
Niye felaket olsun yahu
Azcık özgürlük istemişlerdirAyol memişlerim niye görünsün durduk yere
Otursunlar oturdukları yerdeAzcık özgürlük istemişlerdir
Küsmesinler sonraOtursunlar oturdukları yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?