Dur bakayım nedir onlar.1 kilo kadar yeterli.
Benimkiler sarkmadıysa seninkiler de sarkmaz. Kendimi bildim bileli çok nadir kullanırım sütyen. Çok tırsıyorsan sarkacak diye sports bralar var ya onnardan al.
Kız kıyafetten kötü durur ya.Dışarda. Zaten unutuyordum eve gelir gelmez çıkardığım için şimdi hepten takmıyorum. Pek uslular sağa sola kaçmadan duruyorlar ama aşağı giderlerse sıkıntı büyük
Dur bakayım nedir onlar.
Ya öyle kilo hesabı anlamam ben dolu iki avuç vereyim işte.
Kız kıyafetten kötü durur ya.
Ay ben hayatta öyle çıkamam. Çıplak hissederim memikolarım üzülürCıks durmaz... Ucu belli olmuyorsa mesele yok. Onun da çözümü var
Estağfirullah der insan pehhTeşekkür ederimmm
Klasik hamile rahatlatma tavsiyesi"emzirince zayıflarsın"
Sanada
Sanamı dedim kendime dedim
Hayır anlaşılmıyor sıkı atlet giyiyorum içimden. Sütyenin o metalleri yapısı beni darlıyorKız kıyafetten kötü durur ya.
Şey var annem takıyorHayır anlaşılmıyor sıkı atlet giyiyorum içimden. Sütyenin o metalleri yapısı beni darlıyor
Tabi bazen de can kurtarıcım yarım atletker oluyor.
Şimdi gıcık etmek gibi olmasın ama.. Ben toplamda 13 kilo aldım. Doğumdan çıktığımda 5 kilom gitmişti. Kaldı 8 kilo fazlam.
Kalış o kalış
15 aydır aynı kilodayım. Sadece emiyor..iştah sıfır.. Yenidoğan bebek gibi.
Emzirirken verilmiyor yanisen çok güvenme onlara
Ama ben emziriyorum diye çok acıkıyorum çok yiyorum ondan da olabilüüüü
Tamam sen gel istanbula vercem.Bi avuç bi tarafa, bi avuç diğer tarafa.
Şey var annem takıyorsporcu südyeni
Tel vs hiçbişi yok.
Air bra.. 3 tanesi 100 tl. Ama mikemmel.Hayır anlaşılmıyor sıkı atlet giyiyorum içimden. Sütyenin o metalleri yapısı beni darlıyor
Tabi bazen de can kurtarıcım yarım atletker oluyor.
İnternetten sipariş verdik biz.in vino veritas nin söyledikleri de ondan sanırım. AVM ye gidince bakayım onlardan. Yazın iyi olur.
Internetten alamam ya ben görüp benim memiklere uygun mu değil mi karar vermeliyim önce. Fiyatı da iyiymiş normal sütyen de 30 40 lira zaten.İnternetten sipariş verdik biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?