Geceleri yalnız uyuyorum ben? Bi kocam bile yok korkunca sarılabileceğim. Korkutma beni.Dabbe gelüü
Şaka şaka
Sende mi kovasın
Size bişey itiraf etcem.
Dün arkadaslarla dışarı çıktık yemeğe, bir tanesi kahve falı bakayım size dedi. Kızla arkadaşız ama ben normalde ketum bir tipimdir hiç bir şeyimi anlatmam insanlara ondan burda çok konuşuyorum zaten
Neyse kız fincanı açtı. Yakın gelecekte evini değiştireceksin (doğru), cok onemli bir planin var gerçekleştirmek için bir yol arıyorsun ama ailenin tepkisinden çekiniyorsun(doğru), bir ilişkin var adamla seni dudak dudaga görüyorum ama arkasında başka bir kadın var bu iki kişilik değil üç kişilik bir mesele dedi sonuncuyu söyleyince fincanı kapattı yalnız olduğumuz bir gün bakayım tekrar şimdi devam etmeyelim dedi.
Kızlar ben bu kızdan korkmaya başladımEğlence diye açtığımız fincandan nasıl bilmesi imkansız şeyleri bilebildi?
Ilk de değil herkes böyle diyordu bu kız için ama inanmıyordum ilk kez gördüm canlı canlı. Uf tirstim ve inandım galiba.
Tutmuştur diyorsun yani? Inşallah öyledir yoksa ben uzun süre okula falan gitmem normal değil o kız.Ebet
Yakınlarda taş var mıydı, biraz uzaklaşıp atsaydın kafasına, uyh huy geldi
Şaka filan, illa ki 5 söylese 3ü tutar. Herkes yakınlarda ev değiştirebilir, herkesin önemli bi planı olabilir ve karşısında durabilir birileri filan.
Bizim bir komşu teyze vardı çocukken, böyle nur yüzlü biri diyeyim, mükemmel kahve falı bakardı, bakmadan önce gerçekte onların korunmaları vardır, özel. Onu yaptığını biliyorum, çünkü onlar 2 tiptir, 1 i Allah tarafından özel insanlar, gönül gözü açıklar, diğerleri varlık enerjileri ile bakanlar. Fal herkese baktırılmaz. Ancak ilk dediğim tip insanlarla karşılaşmakta nasip işidir. Ama varlık enerjisi ile çalışanlar tehlikelidir, bulaşır ve bulaştırır..Hiç bulaşma. Küçüğüm hemen seni aydınlatayım fal baktırmak caiz değil.. Geleceği sadece Allah bilir.
Öf ya filmlerdeki gibi sarılıp uyunmuyor, horluyorlar beGeceleri yalnız uyuyorum ben? Bi kocam bile yok korkunca sarılabileceğim. Korkutma beni.
Ay ona da ben anlamıyorum ya nasıl sarılmadan uyursunuz benim en sevdiğim aktivite o kocişim de sevsin.Öf ya filmlerdeki gibi sarılıp uyunmuyor, horluyorlar be
O sesi dinleyince artık ruh jortlak hikayeleri ile birlştirirsen seyreyle cümbüşü
Ay utandım ayıplı TantanisAy ona da ben anlamıyorum ya nasıl sarılmadan uyursunuz benim en sevdiğim aktivite o kocişim de sevsin.
Neresi ayıplı yav en masum hallerden biri iste.Ay utandım ayıplı Tantanis
Benim bey sever, ben sabit duramıyorum boyun düzleşmesi var bende
Tutmuştur diyorsun yani? Inşallah öyledir yoksa ben uzun süre okula falan gitmem normal değil o kız.
Yok sitem falan bilmesi imkansız konuşmam çünkü. En fazla dersler hakkında deliririm onların yanında.Tabi canım atıp tutturmuştur, öncesinde bazı konularda ufak ufak sitem ettiysen onlar da kulaklarında kalmıştır arkadaşlarının.
Şu çocuklu konu ne ola ki coşmuş ortalık yine :/
50 küsur sayfa, oku da oku...
30.5 diyelim.Hadi ya 31 değil miydi?
Link alalım pliiizzzzYok sitem falan bilmesi imkansız konuşmam çünkü. En fazla dersler hakkında deliririm onların yanında.
O kadın tam bi deli.
Aa ne ciciler aldın? Bana da bişi aldın mı?30.5 diyelim.
Çoook yoruldum, alışveriş yaptım ki ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nden-kavga-ettim.923514/page-56#post-46263329Link alalım pliiizzzz
Aa ne ciciler aldın? Bana da bişi aldın mı?
Oo baya çarşıyı eve taşımışsın sen. Güle güle kullan hepsini. Flonun indirim her yerde geçerli mi ben de gideyim?Ayakkabı aldım topuklu. Ona uygun kolye ama bileklik küpe falan bulamadım. Çanta da bulamadım.
İki kot (yıllardır kot giyinmiyorum kotum kalmamış) bi baharlık mont (izmirde bahar var da sanki giycez) iki tişört bi de floda 10 kaada ayakkabılar vardı onlardan kaptım bi çift
Sana da çuku aldım.
Oo baya çarşıyı eve taşımışsın sen. Güle güle kullan hepsini. Flonun indirim her yerde geçerli mi ben de gideyim?
Ben beyaz çuku severim ondan aldın dime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?