Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sende mi kovasın

Ebet

Yakınlarda taş var mıydı, biraz uzaklaşıp atsaydın kafasına, uyh huy geldi
Şaka filan, illa ki 5 söylese 3ü tutar. Herkes yakınlarda ev değiştirebilir, herkesin önemli bi planı olabilir ve karşısında durabilir birileri filan.

Tutmuştur diyorsun yani? Inşallah öyledir yoksa ben uzun süre okula falan gitmem normal değil o kız.

Hiç bulaşma. Küçüğüm hemen seni aydınlatayım fal baktırmak caiz değil.. Geleceği sadece Allah bilir.
Bizim bir komşu teyze vardı çocukken, böyle nur yüzlü biri diyeyim, mükemmel kahve falı bakardı, bakmadan önce gerçekte onların korunmaları vardır, özel. Onu yaptığını biliyorum, çünkü onlar 2 tiptir, 1 i Allah tarafından özel insanlar, gönül gözü açıklar, diğerleri varlık enerjileri ile bakanlar. Fal herkese baktırılmaz. Ancak ilk dediğim tip insanlarla karşılaşmakta nasip işidir. Ama varlık enerjisi ile çalışanlar tehlikelidir, bulaşır ve bulaştırır..
Aslında şakasına bile bakılan kahve fallarında o kişiye yapılmış negatif bir işlem yada bakılan kişide nazar varsa, işte bunu üzerimize bilmeden çekeriz.
Tabiki olayın gayb kısmı Allah ile ilgilidir..

He bir de çok sık deniz yolculuğu yapıyorsun ve bu yolculuklar seni rahatlatıyor, yapmaya da devam edeceksin dedi. Ben bursaya çok sık giderdim deniz yolu ile. Bu da doğru malesef.

Ay utandım ayıplı Tantanis
Benim bey sever, ben sabit duramıyorum boyun düzleşmesi var bende
Neresi ayıplı yav en masum hallerden biri iste.

Gerçi horlama meselesi bi sıfatın ortasına çakma isteği uyandırır.

Tutmuştur diyorsun yani? Inşallah öyledir yoksa ben uzun süre okula falan gitmem normal değil o kız.

Tabi canım atıp tutturmuştur, öncesinde bazı konularda ufak ufak sitem ettiysen onlar da kulaklarında kalmıştır arkadaşlarının.

Şu çocuklu konu ne ola ki coşmuş ortalık yine :/
50 küsur sayfa, oku da oku...

Yok sitem falan bilmesi imkansız konuşmam çünkü. En fazla dersler hakkında deliririm onların yanında.

O kadın tam bi deli.

Aa ne ciciler aldın? Bana da bişi aldın mı?

Ayakkabı aldım topuklu. Ona uygun kolye ama bileklik küpe falan bulamadım. Çanta da bulamadım.

İki kot (yıllardır kot giyinmiyorum kotum kalmamış) bi baharlık mont (izmirde bahar var da sanki giycez) iki tişört bi de floda 10 kaada ayakkabılar vardı onlardan kaptım bi çift

Sana da çuku aldım.

Oo baya çarşıyı eve taşımışsın sen. Güle güle kullan hepsini. Flonun indirim her yerde geçerli mi ben de gideyim?

Ben beyaz çuku severim ondan aldın dime?

Oo baya çarşıyı eve taşımışsın sen. Güle güle kullan hepsini. Flonun indirim her yerde geçerli mi ben de gideyim?

Ben beyaz çuku severim ondan aldın dime?

Ayıbettin beyaz aldım tabisi

Bilmiyorum ki outlet mağazasıydı bu. İlk kez gittim bayıldım, fiyatları ve modelleri şahane.

Asıl elbise bakmaya gitmiştim nikah için. Onu almadan geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…